SEN BİZİMLE DALGA MI GEÇİYORSUN !!!! yalan söyleyip kendini eğlendireceksen hiç değilse tutarlı ol !!
açtığın diğer konularda yaşının 22 olduğunu yazmışsın burada soranlara yaşım 20 diyorsun
açtığın başka bir konuda 18 yaşında bir adamla nişanlıyken adamın yahudi olduğunu ve seni defalarca aldattığını öğrenip ayrıldığını sonra da kuzeninle evlendiğini, onu unutamadığını yazmışsın
ama burada kaç yaşında evlendin diye soranlara "17 yaşında evlendim" diyorsun
bir başka konunda yok eşinin amcası senin teyze kızınla evliymiş ve sana balkonda "seni seviyorum" demiş
bir başka konun yok eşin 10 dk boşalıyormuş, erkenmiymiş
bir başka konun yok eşinle romantik bir gece için mumları yakmış beklerken eşin kaynını alıp gelmiş
neyin kafasını yaşıyorsun, anlamadım.. bir çok konunda da sana yardım etmeye çalışmışım, şimdi bütün konularına bakınca acemi bir fake olduğunu düşündüm
fake değilsen de acırım sana.. sadece acırım.. sana ve KIZINA !
tutarsız konuların ve yorumların da aşağıda..
22yasindayim 162 boyum var ve 75 kiloyum dogum kilosu veremedim bir yildir yardim. Edin
Calismiyorum yurtdisinda yasiyoruz evet yirmi yasindayim
17 yasinda evlendim ve ben turkiyeden gelin geldim
Ben 18 yasindaydim ve biriyle arkadas oldum ilk arkadasim evlilik karari aldik ve onun cok seviyordum nisanimiz olucagi gun béni defalarca aldattigini ve bana diniyle iilgili yalan soylerigini ogrendim ayrildim hen ve kizginliktan bir ay icinde yurt disinda yasayan kuzenimle evlendim uc yillik evliyim bide kizim var. G. Sımdı eski askimi unutiyorum ne yapıcam yardim edein her gun agliyorum