Kuşum Çok Hasta... Yardım Edin

Siz kuşlar konusunda daha tecrübelisinizdir, kuşunuz 15 yaşında mı? yoksa bu yıllar içinde ölenler yeni gelenler mi oldu?
15 yıl çok uzun bir süre benim oğlumda inşallah 35 yıl yaşar, kaybetmekten çok korkuyorumda merak ettim :)

Ama miniğim kıyamam sana canım veteriner de numaraları oluyor genelde bak bakalım yazıyorsa ara kıyamam ya nasıl olmuş

Kızlar götürdüm. Azıcık ishal olmuş
Diğer arkadaşlarıyla almadan önce daha mutluydu. Yine mutlu olur orada inş
Onlar bakacaklar. Temelli götürdüm. Burda daha fazla dayak yemesin

Şimdide dişi olan kafesi kıracak neredeyse
Bağırıp duruyor ama yok bitti daha ona arkadaş markadaş yok
Dövmeden önce düşünseydi bunu

inş. iyileşir orada.
kızlar çok cadı oluyor ben daha bi gelin beğenemedim şimdi daha çok gözüm korktu

aahhh....benim kus hikayem bitmez ama madem sordunuz anlatimilk kusum oldu 15 yil evvel, bi kac yil sonra muhabbet kusu hediye aldim ve o da 2-3 ay sonra öldu evlendigim gun esim bi tane daha aldi o da kacti:)
bi tane daha aldik mantar hastaligina yakalandi evden uzaklastirmak gerekti
bi tane aldik bize alisamadi,yeme icmeden kesilince kiyamadim geri goturdum
daha sonra 2 ser cift muhabbet kusu aldik 1 ciftimiz yumurtladi , 6 yavrumuz oldu...anne kus tum yavrulari doyurmaya yetisemedigi icin biz siringa ile besleyip buyuttuk.toplamda evde 11 muhabbet kusu baktim 1 yil kadar daha sonra cevremizde isteyenlere hediye ettik hepsini ama ellerimle besledigim en kucuk kusuma kiyamadim. 4 yildir bakiyorum ve netteki tum muhabbet kusu video ve bilgilerini hatmettim:)
adi murtaza, 20 den fazla kelime konusyor,sofralara mudahil, evladim gibi sevdigim, yaramaz, oynak, simarik bi kusum var sadece su an. 20 yildan.fazla yasayabildikleri yaziyor kaynaklarda. sizin mubisinize de beraber,saglikli,sevimli uzun bi omur diliyorum....

Teşekkür ederim sizede uzun ömürler dilerim. benim oğlumunda anneciiim bitanem demesi bir ömre bedel :)

Erkeğin baskın olması için kafesleri 1 hafta ayırın ve yanyana birbirlerini görecek şekilde koyun, bir hafta sonra dişiyi erkeğin yanına koyun ki dişi erkeğin bölgesine girmiş olsun ve erkekte baskın olsun ki kavga olmasın çiftleşsinler. Dişi baskın olursa bırakın çiftleşmeyi erkek ölebilir bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…