Çok üzgünüm bugün kusumu kaybettimöldü miniğim papatyam minik kızım öldü 5 yıldır beraberdik eşimin evlilik yıl dönümü hediyesiydi bıraktı beni gitti beraber kahvaltı yapardik her sabah,hazır beyaz peynir alırdım onun için onu yerdi çünkü yeşilliği hiç eksik etmezdim beraber oyunlar oynardık
Ne yapacam ben onsuz kimin sesiyle uyanacam sabahlar kizimdi o benim sarı civcivim tek başıma bıraktı beni
Neden yenisini alsın ?Bır kuş hastası olarak anlıyorum sizi baglaninca zor oluyor çoğu insan anlam veremiyor ama çok seviyorsun aynı bi cocuk gibi ilgileniyorsun .. üzülme canım yenisini al hemen minik al yavru büyüt evcillestir
bundan 10 11 sene once birtane kusum vardi yesil renkteydi o kadar sicak kanli o kadar akilliydi ki oldugunde hem babam hem ben cok agladik. simdide bir kusum var ama onun yeri bambaskaydi.Çok üzüldümbende kuşum öldükten sonra bidaha sahiplenmedim korktum yine aynı şeyi yaşamaktan. Bütün gün neşeli neşeli ötüşünü izlerdim. Öldüğünde babam da günlerce ağlamıştı hemde hüngür hüngür.
Neden yenisini alsın ?
Kedi köpek değil ki kuş
Ucmasi gereken hayvanlar .
Pet shoptan kuş alıp hayvansever olunmaz .
Kölelik ticaretinin aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?