Kuşum öldü :(:(:(

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Çok üzgünüm bugün kusumu kaybettim öldü miniğim papatyam minik kızım öldü 5 yıldır beraberdik eşimin evlilik yıl dönümü hediyesiydi bıraktı beni gitti beraber kahvaltı yapardik her sabah,hazır beyaz peynir alırdım onun için onu yerdi çünkü yeşilliği hiç eksik etmezdim beraber oyunlar oynardık
Ne yapacam ben onsuz kimin sesiyle uyanacam sabahlar kizimdi o benim sarı civcivim tek başıma bıraktı beni

Cok cok üzüldüm başınız sagolsun. Hayvanlar bize çok güzel arkadaşlık ediyorlar. Çok benimsemişsinizdir tabi 5 yılda. Sabir diliyorum size...

Annenin babanın ölümüne alışılıyor bunada alışırsın.

Bende kedimi kaybetmiştim,her aklıma geldiğinde üzülürüm. Alışıyor insan ama...

Çok üzücü. O boşluk hiç dolmayacakmis gibi geliyor
Hemen bir kuş almanızı tavsiye ediyorum. O şekilde alisabilirsiniz diye düşünüyorum..

Canımm baaın saolsun çok üzüldüm bizimde evde bir papağan 2 muhabbet kuşu var muhabbet kuşumun biri var sanki evladım gibi bende onu çokk seviyorum tabi diğerlerinde insan alışıyo onlara üzülme ne dym

Bır kuş hastası olarak anlıyorum sizi baglaninca zor oluyor çoğu insan anlam veremiyor ama çok seviyorsun aynı bi cocuk gibi ilgileniyorsun .. üzülme canım yenisini al hemen minik al yavru büyüt evcillestir

Çok üzüldüm başınız sağ olsun. Keşke ömrümüz kadar ömürleri olsa. 10 yaşında kedim, 3 yaşında köpeğim var. Bazen eşimle yaşlılık zamanlarımızdan bahsediyoruz hayal kuruyoruz sonra fark ediyorum ki köpeğimiz bizimle olamayacak. Ne keyif kalıyor ne bir şey.

3 yıl önce bizimde muhabbet kuşumuz vardı maviş ,) beni gördüğü an rabiş derdi bide kendi adını söyleyebiliyodu başka bisey öğretemedik bitek rabiş maviş derdi.. hastalandığında ağlamıştım iki gun sonra öldüğü gun bi daha asla kuş besleyemiyceğimi anladım. Başınız sağolsun gerçekten çok iyi anlıyorum sizi

Yenisini al diyenleri sakın dinleme lütfen .
Hayvan ticaretine ortak olma döngüye para kazandırma.
Kuş kedi veya köpek değildir evde kafeste yaşayacak canlı değildir .

Bır kuş hastası olarak anlıyorum sizi baglaninca zor oluyor çoğu insan anlam veremiyor ama çok seviyorsun aynı bi cocuk gibi ilgileniyorsun .. üzülme canım yenisini al hemen minik al yavru büyüt evcillestir
Neden yenisini alsın ?
Kedi köpek değil ki kuş
Ucmasi gereken hayvanlar .
Pet shoptan kuş alıp hayvansever olunmaz .
Kölelik ticaretinin aynısı

1 ay once bende aynısını yaşadım 1 hafta aglamama manı olamadım.annem buyudukten sonra ılk defa aglarken gordu nerdeyse :) kuş beslemeyenlere komık gelebılıo bu durum ama akraban ölmüş gıbı oluo malesef.başın sag olsun canım

Bende ilk hayvanim su kaplumbağa mi kaybettigimde hüngür hungur ağlamıştım..esim şaşırtmıştı bu denli aglamama ama o cana alisinca ne oldugunun onemi yok kus kedi kopek kaplumbağa hepsi bir canli basiniz sagolsun

bundan 10 11 sene once birtane kusum vardi yesil renkteydi o kadar sicak kanli o kadar akilliydi ki oldugunde hem babam hem ben cok agladik. simdide bir kusum var ama onun yeri bambaskaydi.

Neden yenisini alsın ?
Kedi köpek değil ki kuş
Ucmasi gereken hayvanlar .
Pet shoptan kuş alıp hayvansever olunmaz .
Kölelik ticaretinin aynısı

Aslında bende kuş hakkında böyle düşünüyorum. Aldıkça üretiyorlar. Alim olmazsa üretim olmaz.
Ama birinin sahiplendiği kuş öldüğünde , psikolojik olarak çok yipraniyo. Bu yüzden alması iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…