• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuşum ve Annem

Kuşunuzu zaten başka odaya kapamışsınız, annenizin derdi başka gibi . Benim de bir kuşum var, oğlum benim canımmmm
O yawru geçici olarak bile başka birine gitse çok üzülür, ortama kolay alışamaz
Anneniz daha kolay adapte olur başka bir eve, bence onu yollayın.
Bu dünyada saf temiz kötülük bilmeyen iki canlı var, bebekler ve hayvanlar
Benim için herşeyden kıymetli

Muhabet kuşu öyle her zaman kafeste hapis gibi durmamalı üzerinide örtmüşsünüz yazık değil mi hayvanlara öyle bildiğin eziyet çekitriyorsunuz götür bir kuşcuya ver orda emaneten dursun yemini de al , annen gidince tekrar alırsın diyecem ama anne gel git yapacagına göre sana , kuşu daimi olarak birine ver .

12 sene önce çok sevdiğim birbirimize cok bağlı olduğumuz bir muhabbet kuşum vardı... şehir dışına yerleşmek gerektiği için annemlerde bırakıp gittim... evimi kurup herşeyi yoluna koyup yanıma alacaktım ama ardımdan hastalanıp öldü q2 yıl geçti hala vicdan azabı çekiyorum.... şimdi bi kedim var evladım gibi kim ne derse desin vazgeçmem ondan.... annen lütfen alerji hapı alsın...
Kuş can değil mi?
Hayvanları bu kadar vicdansızca hayatının dışında tutan insanlara çıldırıyorum hele kendilerinin öyle olması yetmiyormuş gibi sahip çıkana da karışıyorlar ya offff :KK62:
Şu an bunları yazarken oğlusum kucağımda miril miril:KK68::KK68:
Bir de dalga geçiyorlar. Sanki bebeğim gibiymiş de çocuğum gibiymiş de.. Evet öyle diyorum ben de, o benim yavrum..

Benimde vardı o kadar alışmıştık ki birbirimize tek dostum sirdasimdi. Beni kıskanırdı telefonu elimde görünce kabini kemirirdi orgu yapma ya çalışırdım sisi kemirirdi. Alıp mincirirdim. Bebek sever gibi sert severdim ona rağmen türlü sirinlukler yapardı. Ama evlenip başka şehre gelince onu anneme bıraktım üzüldüğünü ta kalbimden hissettim. Benim küçük arkadaşım. Anneniz yanınızda kalıcı degilmi? Eğer öyleyse bir süre daha başkasın da idare etseniz
Gidecek yakında.bir daha da gelemez kolay kolay torun bakacak.oturduğun ev onun.kendi evin olunca 10 tane kuş al istersen diyor.

Muhabet kuşu öyle her zaman kafeste hapis gibi durmamalı üzerinide örtmüşsünüz yazık değil mi hayvanlara öyle bildiğin eziyet çekitriyorsunuz götür bir kuşcuya ver orda emaneten dursun yemini de al , annen gidince tekrar alırsın diyecem ama anne gel git yapacagına göre sana , kuşu daimi olarak birine ver .
O görmeden odada salıyorum.ders çalışırken masama koyuyorum kalemlerle falan oynuyor.

benim annmin de alerjisi vardı gerçekten evin içinde olmaz kuşu verip balık almayı denesen nasıl olur çünkü annen keyfiyet için değil sağlığı için istemiş bunu senden

bir de herkes geçici olarak ver demiş de kolay mı öyle alışması hayvanın

çocuğunuzu iki gün hiç tanımadığı bir yere bırakır mısınız hem de o konuşabildiği halde

herkes hayır der, hayvan konuşamıyor da düzeni dağılınca da tüy vs kalmıyor küsüyorlar

Hele ki kuşlar sahiplerine bağlanıyorlar başkasına verilince evcillikleri kalmıyor....
İlgisiz kaldıklarında üzüntüden ölüp gidiyorlar bile...

Anneniz bencil ve sanki kuşla baginizi kiskaniyor gibi
Çok rahatsız olsa giderdi zaten ya da doktora gidip buna çözüm bulmaya calisirdi
13 yıldır kopegim var kimseye değişmem kardeşim gibi çocuğum gibi

Annenize şaşırdım,neyse bence de kuşu vermeyin.Çünkü muhabbet kuşları çok hassas,hele aranızda bir bağ oluştuysa sizi göremezse üzüntüden kendini aç bırakarak öldürebilir.Bizim de evde 3 tane var,evimizin neşe kaynakları :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Benim de kuşum var ve canımın yarısı gibi.
En hakiki dostum benim. Pek severiz birbirimizi :KK200:
Ona iyi baktigim kadar belki kendime bakmiyorum.
Ben olsam bırakmam. Birkac günlügüne bile güvenmem kimseye.

Pet shopa bırak. İnsanlar ciftlessin diye bırakıyor. Kafesiyle koyarsin. Adama da para verirsin, 20 30 lira. Biri almazsa diğeri alır. Satmasinlar ama dikkat et. Hergün kontrol et. Fotoğrafını da çek güzelce ama sen tanırsin gerçi kendi mubisini.

Annen sana "seni sevmiyorum" diyor acik acik seni sevmiyorsa neden su an senin evinde?

Huzurunu bozmak icin mi geliyor ?

Hayatta sevdigin huzur buldugun bir sey var onuda tamamen yok etmek istiyor...

Annen senin huzurlu olmani mutlu olmani istemiyor...

Cok acayip....

annem benimle hiç ilgilenmez zaten seni sevmiyorum der sık sık
İnanamadım. Ve çok üzüldüm..
Annen normalde nerede yaşıyor ? Yani sanki bi süreliğine yanına gelmiş gibi anlatmışsın, benmi yanlış anladım ?
Hayır eğer doğru anladıysam geri gitsin sevdiklerinin yanına..
Yok yanlış anladıysam bunca zaman nasıl katlandı ? Şimdi niye huzursuzluk çıkarıyor ?

İnanamadım. Ve çok üzüldüm..
Annen normalde nerede yaşıyor ? Yani sanki bi süreliğine yanına gelmiş gibi anlatmışsın, benmi yanlış anladım ?
Hayır eğer doğru anladıysam geri gitsin sevdiklerinin yanına..
Yok yanlış anladıysam bunca zaman nasıl katlandı ? Şimdi niye huzursuzluk çıkarıyor ?
Annem Ankara da yaşıyor ben de Balıkesir de okuyorum.ev işi falan derslerime engel olmasın diye geldi.

Kimse kusura bakmasin ben senin yerinde olsam kusumdan asla vazgecmem, annen bir tuhaf cok rahatsizlik duymuyor ki alerjisinden cozum aramiyor ustune seni sevmiyorum diyor, bu kosullarda asla kusundan vazgecme o senin arkadasin yoldasin, emin ol konusabilse seni seviyorum derdi ;)

Back
X