• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuşum ve Annem

Bunu da düşündüm ama onunla konuşmayınca,günümü anlatmayınca doluyorum ve patlamam kötü oluyor...annem benimle hiç ilgilenmez zaten seni sevmiyorum der sık sık

Kapının önüne bıraksanız. Apartman soğuk mu oluyor acaba ? Bilemedim aklıma başka birşey gelmedi. Anneniz kısa süreli kalacaksa biraz sabredin..
Annenizi de üzmek olmaz bu durumda. Belli ki çok rahatsız oluyor.

dün Peter Volker ile konuştuk biz.
onun eviyle benim işyerim çok yakınmış. kendisine annesiyle tekrar konuşmasını daha kalacaksa ve kesin istemiyorsa istediği kadar kuşuna seve seve bakacağımı söyledim. istediği zaman da geri alabilir :) bunun ara dönemi de var mesela. 2-3 haftalık bi tatil var, bu kız memleketine gidecek kuşu götürse annesi getirme de diyebilir bence.

petshop veya veterinere bırakmasına benim gönlüm razı gelmez :/ daha önce muhabbet kuşu da baktığım için ona böyle bi öneride bulundum. kendisi düşünecek bakalım.

Kapının önüne bıraksanız. Apartman soğuk mu oluyor acaba ? Bilemedim aklıma başka birşey gelmedi. Anneniz kısa süreli kalacaksa biraz sabredin..
Annenizi de üzmek olmaz bu durumda. Belli ki çok rahatsız oluyor.
Fare var apartmanda.çatı katındayız. :/

onun eviyle benim işyerim çok yakınmış. kendisine annesiyle tekrar konuşmasını daha kalacaksa ve kesin istemiyorsa istediği kadar kuşuna seve seve bakacağımı söyledim. istediği zaman da geri alabilir :) bunun ara dönemi de var mesela. 2-3 haftalık bi tatil var, bu kız memleketine gidecek kuşu götürse annesi getirme de diyebilir bence.

petshop veya veterinere bırakmasına benim gönlüm razı gelmez :/ daha önce muhabbet kuşu da baktığım için ona böyle bi öneride bulundum. kendisi düşünecek bakalım.

Çok güzel bir teklifte bulunmuşsunuz.
Zaten yapacak birşey yok. Ya kuşu emanet verecek ya da annesinin gönderecek ki bu yanlış olur bence.

Anneniz sizi sevmediğini be zaman söyledi? Mesajlara baktım göremedim.

Evet 31'inde bitiyor okulum kesin istemiyor getirmemi.
Çok güzel bir teklifte bulunmuşsunuz.
Zaten yapacak birşey yok. Ya kuşu emanet verecek ya da annesinin gönderecek ki bu yanlış olur bence.

Anneniz sizi sevmediğini be zaman söyledi? Mesajlara baktım göremedim.
Her fırsatta söylüyor.her kavgamızda haykırır bunu

Surekli kusu gecici bir yerlere verecegine bakabilecegine emin oldugun birine vermen daha mantikli.

Z zeytinagaci nin teklifini bir dusun. :KK51:

Annenin alerji olayina girmiyorum bile. Kustan huylaniyor belli ama alerjik mi, psikolojik bir rahatsizlik mi bilemem. :KK12:

Anneniz ne zaman gidecek? Sizin beslediğiniz kuştan annenize ne, madem sizi sevmiyor gitsin o zaman kendi evine dönsün, muhabbet kuşları küsüp ölebilen hayvanlar gerçekten sırf anneniz bir süreliğine geldi diye hayvan depresyona mı girsin?

Anneniz ne zaman gidecek? Sizin beslediğiniz kuştan annenize ne, madem sizi sevmiyor gitsin o zaman kendi evine dönsün, muhabbet kuşları küsüp ölebilen hayvanlar gerçekten sırf anneniz bir süreliğine geldi diye hayvan depresyona mı girsin?
Annem salı günü gidiyor!!!!:-))))) küçük kirpiklim kalacak!!!!:-)) ama tabi ocak tatilinde götüremem.o zaman komşumuza bırakacağım.onunda kuşu var:) hepinize çok teşekkür ederim.artık bende derslerime odaklanabilirim.

Bazı arkadaşlar kuşa olan bağlılığını yadırgamış, bende onların bir canlıya bir eşya gibi bakmasını yadırgadım. Hatta duvara konuş yazan bile olmuş çok şaşırdım.

:KK68::KK68::KK68::KK68:

ne çok severim muhabbet kuşlarını.. ruhuma hitap ederler. 20 yıldır muhabbet kuşu besliyorum ben. ( gerçi oğlum öleli 8 ay oldu, başka kuş alamadım :( ) benim annemin de alerjisi var ama o kadar seviyorduki ben onun annesiyim diyordu son mesajınız çok içime dokundu. "küçük kirpiklim kalacak!" gerçekten de ne güzel kirpikleri var değil mi? nasıl güzel gözleri? ya o renkler? o bir tek teleğin içindeki renk yelpazesi? Allah nasıl özene bezene yaratmış. ağlıyorum şu an duygusallaştım iyice. annen salı günü gitmeseydi eğer, anneni yolla kuşun kalsın diyecektim....

hayatım boyunca hiç hayvansız evde yaşamadım, üniversitedeyken bir köpeğim iki kedim vardı, şu anda da hala kedim var. tüylü hayvan alerjisi çok yaygın bir durum, kısa süre oturmaya gelenler için odadan çıkarıyorum, uzun süre kalacak olanlar (mesela küçük görümcem) bende kaldıkları sürece ilaç kullanıyorlar.
ayrıca kedi/köpek besleyen, bununla birlikte tüy alerjisi olan birsürü de insan tanıyorum. her şekilde çaresine bakılıyor. onların da en az bizimki kadar yaşama hakları var ve onları sahiplendiğimiz anda en az bizim kadar o ev üzerinde hak sahibiler. nasıl ki annem çocuğumu istemiyor diyip çocuğumu başkasına vermezsem kedimi de vermem, kesin ve net.

Back
X