Kuşum vefat etti...

Başınız sağ olsun.. keşke senin gibi eşimiz dostumuz olsa... Yaşayan ölüyüm kimsenin umrunda değilim..

Sizi çok iyi anlıyorum, benimde başıma gelmişti o günden sonra tövbe ettim almiyorum hemde2 tane kuşum öldü veterinere götürdüm 1 gun orda kaldı ertesi günü aradi öldüğünü söyledi gelip almazsan yakılacak dedi alirsan 50€ ödeyeceksin yok sakın dedim koştum gittim cokta uzakti parayi ödeyip ölüsünü aldim bir parka defnettim. Ablamlar bazen benle dalga geçer salak kuşun ölüsüne 50€ verdin diye ama çok sevmiştim yanmasına gönlüm razi olmadı. En azindan siz elinizden geleni yaptiniz üzülmeyin içiniz rahat olsun bu konuda ama üzülmemek te elde değil maalesef başınız sağolsun rahat uyusun küçüğüm.....

Cok dikkat edin. Mantar hastaligi olabilir, antibiyotik ve vitaminler de mantar mikrobunu tetikliyormus. Benim kusum da mantardan öldü, veteriner soguk alginligi diye vitamin ve antibiyotik verdi, meger yanlis teshis koymus mantar tedavisi baslatsaydi iyilesecekti yavrum. Eger mantarsa vitamin ve antibiyotik bi ise yaramiyor aksine daha da kötülestiriyor.
[/QUOTE
Bana veteriner şöyle demişti muhabbet kuşlarının hastalaninca cigerleri büyüyüp patliyormuş ve ne yaparsan yap engel olamıyorlarmış. Ben zaten kuşumu götürdüğümde aldi bir kenara koydu cok canim yanmıştı öyle yapmasına demekki anladimi aceba öleceğini. Bir gecelik yatış parası almak için yapti heralde bak şimdi daha üzüldüm keşke geri alsaydım ne biliyim iyileştirir diye bıraktım...

Belki kucuk kaliyor cogu derdin yaninda ama iste.... o adam da nasil o raddeye geldi kim bilir.

30 Ekim'de kedim öleli 10 yıl olacak
Hiç basit bir şey değil
Hayvan ölümü insanın içini dağlıyan bir şey
Sesi yok sedası yok, şikayeti yok, kötülüğü yok
İçim kanıyor hala ki ne ölümler gördüm... hayvan başka bir şey...

Başınız sağ olsun.. keşke senin gibi eşimiz dostumuz olsa... Yaşayan ölüyüm kimsenin umrunda değilim..
Oyle deme ailen vardir seni sevenler vardir.. uzuldum simdi. Iyi misin yoksa bu aralar mi boyle hissediyosun? Bazen herkes boyle hisseder ama aileniz esiniz varsa cok sanslisiniz. Arkadasiniz mi yok? Benim de arkadasim yok su an keske olsaydi ama iste ... :)

Kesinlikle, icim cikti canim cok yandi minicik caniyla aci cekmesine. Karsiliksiz ve saf bi sevgileri var. Insanlardan, hepimizden daha guzeller bence.

Allah cektirmesin cani yanmasin istiyorum. Cok cekti cok didindi.

Nasil bu kadar guclu bu kadar dayandi hayran oluyorum. Ben olsam sanirim yapamam, boyle dayanikli olamam. Insan ustu bi yasama bagliligi var.

Başınız sağolsun, kuşa çok üzüldüm. Siz anlatınca bir anne hassasiyetiyle inlemesini uzun müddet hatırladığım yavru kedilere bakmıştım onlar geldi aklıma. Masumiyetlerini ve ilaçlara rağmen elimden birşey gelmeyişini görünce yüreğim dayanmıyordu gidip balkonda gizlice ağlıyordum. Hayvanların başlarına geleni şikayetçi olmadan kabullenişleri var ya ben ona dayanamam. Zavallı hayvancağızlar bir yerim ağrıyor diyemez dili yok hele ölümcül rahatsızlığı varsa veteriner hariç anlayan yok. Gerçekten hiçbir canlının acı çekerken o inlemesini duymasak keşke. Ama ölüm gerçek, her canlının belirli bir süresi var. Ona iyi baktığınızı ve herşeyin sizin elinizde olamadığını hatırlayın. Bir zaman sonra içinizdeki yer kabuk bağlayacaktır.

Çok iyi anlıyorum sizi.geçen hafta bizim de muhabbet kuşumuz öldü.hala aklımdan çıkmıyor eve gidince bir an ona seslenecek gibi oluyorum sonra aklıma geliyor artık yok.ilk aldığımız sıra ayağını kırdı bizdeyken.o ayak iyilesene kadar her gördüğümde oturdum ağladım.duygusal olmaktan mi kaynaklı,herkeste olmaz mı bilemem ama Allah sevdiklerimizi korusun.

Eşim den boşanıyorum.. Bir iyiyim bir kötü çılgın bediş gibi oldum.. Arkadaş ım var çok şükür :) Hepside ilk okul 1. sınıfdan onlar sayesinde ayaktayım.. insallah sende iyi arkadaşlar bulursun :)))

Insallah tesekkur ederim. Sen de bu sureci atlaticaksin insallah her sey iyi olur. Ne guzel iste saglam temelli dostluklarin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…