- 2 Temmuz 2013
- 4.173
- 8.838
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
veteriner?Merhaba, bu benim için bir dert ,lütfen hayvan konusu diye taşınmasın
Kuşumun rahmi dışına çıktı .Kızgınlık dönemine girdi ve sanırım yumurtlayamadığı için . Siz de böyle bir olay yaşadıysanız iyileşmesi için yardımcı olur musunuz?
Oy kıyamam ☹ hamile falan değildi deglmi? Veterinerde ne bileyim nasıl olur ki şu dönemde. Bence online sorun veterinere .
Bir veterinere sordum resmiyle birlikte ,getirmeniz gerekiyor demiş .Akşam babam gelince arabayla götüreceğiz
Oy kıyamam ☹ hamile falan değildi deglmi? Veterinerde ne bileyim nasıl olur ki şu dönemde. Bence online sorun veterinere .
Ya insallah çözüm bulunur yazik kıyamam. Kaç yasında kusBir veterinere sordum resmiyle birlikte ,getirmeniz gerekiyor demiş .Akşam babam gelince arabayla götüreceğiz
Ya insallah çözüm bulunur yazik kıyamam. Kaç yasında kus
Kıyamam ya yem yemesi şu İçmesi iştahı nasıl inşallah tedavi olur en iyisi veterinere gitmek eşi varmı minigin
Inşallah çabucak sorunu çözülürEşi yok. Diğer açılardan normal ,hatta şu an diğer kuşlara ötüyor.
Her veteriner hekim kanatlı hayvanlar konusunda bilgili olmuyor. Umarım işi bilen bir veteriner hekime denk gelirsiniz.
Benimde muhabbet kuşum vardi sizi cok iyi anliyorum. Umarim çok onemli bir durum degildir bir an once iyilesir. Eger istanbuldaysaniz dilerseniz besiktas taraflarinda kuslar konusunda bilgili bir veteriner önerebilirim.
Teşekkür ederim ama İstanbul'da değilim maalesef.Veterinere götürdüm daha önce başka bir kuşu tedavi etmiş ama o yumurtlamış .Bizimki yumurtlamadığı için bekliyoruz.
Ilk yumurtasi mi? Ciftlestigi bir kus var mi yoksa kendi kendine mi yapiyor? O kısim disari ciksa baya kanli gorunur ve agri yapar. Kusunuz dayanamaz.
Ama yumurta var ve yumurtlayamiyor ise kalsiyum ve d vitamini destegi sart. Dis kabuğun olusmasi için. Yumurta buyukse de sorun oluyor ve gerçekten tehlikeli. Özellikle ilk yumurtaysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?