• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuşuma Alerjim Var :(((((

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Sevgili Hanımlar
Üniversite öğrencisiyim.Bu hayatta tek bir dostum var o da muhabbet kuşum Petra.3-4 ay önce yavru bir mubişim vardı ellerimde öldü hastalıktan...Zaten annem onu hiç istemiyordu çünkü tüylü hayvan alerjisi var.Annem "Bana çok dokunuyor götür evden" dediğinde yalan söylediğini düşünüyordum çünkü benimde alerjim vardı ama bir kez bile hapşırmamıştım.Maviş'im ölünce öğretmenime anlattım bana kuş verdi.Onunla çok iyiyiz.Ama iki gündür annemin kuşu göndermemi söylediğinde anlattığı alerji belirtileri ortaya çıktı bende.Doktor bahar alerjisi için ilaç vermişti.Ondan ayrılmak istemiyorum.Ben ilaç kullandığım için hafif geçiriyorum ama annem asla ilaç kullanmaz...Yani kuşum her şekilde gitmek zorunda !Ama ben vermek istemiyorum.Ben ne yapacağım ya!!!! :'( :'(

Icimden tek gecirdigim "umarim kusunuzdan ayrilmazsiniz"...
Annem asla ilac kullanmaz diyip kestirip atmak yerine annenizin de ilac kullanmasini saglasaniz? Ben dayanamiyorum insanlarin evcil hayvanlarindan ayrilmalarina...

Merhaba Sevgili Hanımlar
Üniversite öğrencisiyim.Bu hayatta tek bir dostum var o da muhabbet kuşum Petra.3-4 ay önce yavru bir mubişim vardı ellerimde öldü hastalıktan...Zaten annem onu hiç istemiyordu çünkü tüylü hayvan alerjisi var.Annem "Bana çok dokunuyor götür evden" dediğinde yalan söylediğini düşünüyordum çünkü benimde alerjim vardı ama bir kez bile hapşırmamıştım.Maviş'im ölünce öğretmenime anlattım bana kuş verdi.Onunla çok iyiyiz.Ama iki gündür annemin kuşu göndermemi söylediğinde anlattığı alerji belirtileri ortaya çıktı bende.Doktor bahar alerjisi için ilaç vermişti.Ondan ayrılmak istemiyorum.Ben ilaç kullandığım için hafif geçiriyorum ama annem asla ilaç kullanmaz...Yani kuşum her şekilde gitmek zorunda !Ama ben vermek istemiyorum.Ben ne yapacağım ya!!!! :'( :'(

oyyy oyyy senin bu kuş derdin mahvetti beni :)
keşke sadece kendi başına yaşayabilme imkanın olana kadar kuş almasan Paul Stanley Paul Stanley .

vereceksen de biliyosun daha önce demiştim ben bakabilirim diye.

yapacak birşey yok. hastalık... ilacın bir ton yan etkisi var. ilaçsizda sorun. kuşu seven birine verin.

alerjinin en etkili yolu alerjenden uzak durmak. başka çaresi yok.

Back
X