Kuşumun popo kısmın da geçmeyen şişlik oluştu

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Kusumun poposun da 2 aydır şişlik var ve ilk baslarda yumurtlayacak sandık ama bu yumurta sıslıgı degıl bıldıgınız ıkı mese buyuklugu seklınde dısa dogru şişmiş siz böyle bırseyle karsılastınız mı ?

Tümör olabilir. Benim kusumda da vardi ayni sey.

Ben 2 aydır benimle olan kuşum ölünce tek kelimeyle yıkılmıştım...Veterinere götürün yarın bence.
Parca falan alırlar ya kusuma zarar verırse o zaman da ben üzülürüm şuan çok saglıklı gorunuyor.Götürmem de lazım bi baksın aılemizin ferdı gıbı yıllardır bırlıkte olunca .

Önemli bir konu veterinere mutlaka götürün. Bir şey olacak diye neden korkuyorsunuz sonuçta veterinere götüreceksiniz ne olabilir ki? Eğer uzman bir veteriner bulamazsanız internetten araştırın bir şeyler yapmaya çalışın, birçok bilgi mevcut kuş sitelerinde onları takip edin.

Öldumu birşey olmadı degıl mi ?
Malesef öldü. Ama uzun süre aci cekti bu yüzden. Sonunda dayanamadi. Korkutmak istemem seni ama kendini hazirlasan iyi olur. Genelde kuslar dayanmiyor bu tür hastaliklara. Bi veterinere götür biran önce. Belki gecici biseydir.

Malesef öldü. Ama uzun süre aci cekti bu yüzden. Sonunda dayanamadi. Korkutmak istemem seni ama kendini hazirlasan iyi olur. Genelde kuslar dayanmiyor bu tür hastaliklara. Bi veterinere götür biran önce. Belki gecici biseydir.
Şişlik poposun da mıydı ?cok üzüldüm ya ve cok korktum.Hastalıktan sonra kac ay daha yasaya bıldı ?

İnternetten baktım tümör diyor ama.Veterınere de göturmeye korkuyorum birşey olur dıye .Canlı hasta gıbı de degıl ama bu neyın nesı böyle.
Sadece tümörle alakalı olmayabilir. Korkmayın ama iyi bir veterinere götürün. Internetten bulduklarinizi da uygulamayin dogru yanlis bir sürü bilgi var iyilestirme niyetiylr hastaligini daha da tetikleyebilirsiniz.Muhabbet kuşu mu?

Sadece tümörle alakalı olmayabilir. Korkmayın ama iyi bir veterinere götürün. Internetten bulduklarinizi da uygulamayin dogru yanlis bir sürü bilgi var iyilestirme niyetiylr hastaligini daha da tetikleyebilirsiniz.Muhabbet kuşu mu?
Evet muhabbet kuşu.

Back
X