- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Daha once yaptı zaten ama ailesi falan uyarınca onu, bir şans daha vermeyi denedim"" O da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi."" Bu cümleden sonra benim erkek arkadaşım olmazdı. Şiddete meyil var. Yarın birgün dediğini yapabilir.
Ben normal yürürken sohbet eder gibi eleştirdim sadece. Bir gerginlik olmadı adama da birşey demedim..şimdi ilk durumda sizin söyleme tarzınızı bilmiyorum yani agresifmiydiniz yoksa naifmiydiniz bilemedim erkek arkadaşınızın neden böyle bi savunma içine girdiğini anlamadım ama tabikide hatalı olan arkadaşınız inanların içinde nolursa olsun helede bi bayana o üslüpla söylenmez umarım ilişkinizi bidaha gözden geçirirsiniz sizin için diyorum adam vurmaktan falan bahsediyo çünkü
anladım vakit geçirmeden kaç kaç kaçBen normal yürürken sohbet eder gibi eleştirdim sadece. Bir gerginlik olmadı adama da birşey demedim..
Kendi düşen ağlamaz hanımefendi. Bunca şeye rağmen bu ilişkiyi sürdürürseniz başınıza geleceklerden siz sorumlusunuz. Allah akıl fikir versin biran önce inşallah. Bir genç kız dayak yediği halde ısrarla o ilişkiyi sürdürüyorsa psikolojisinden şüphe ederim. Anne değil baba değil ki çekmek zorunda olasınız. Bence yardım alın hem de en kısa sürede yoksa kendinizi zayi edeceksiniz.Daha once yaptı zaten ama ailesi falan uyarınca onu, bir şans daha vermeyi denedim
haklısınız ama oyle bır duurmda yanımda olmayıp kasada insanların içinde rezıl etmesi yumruktan daha beter acıttıNe koyuyormus sorsaydiniz!
Bi de "koymak" lafina degil de diger gereksiz seylere takilmaniz da ilgincmis. Neden ayrilmadiniz?
fiziksel şiddet te mi var?Kendi düşen ağlamaz hanımefendi. Bunca şeye rağmen bu ilişkiyi sürdürürseniz başınıza geleceklerden siz sorumlusunuz. Allah akıl fikir versin biran önce inşallah. Bir genç kız dayak yediği halde ısrarla o ilişkiyi sürdürüyorsa psikolojisinden şüphe ederim. Anne değil baba değil ki çekmek zorunda olasınız. Bence yardım alın hem de en kısa sürede yoksa kendinizi zayi edeceksiniz.
Evet daha önce olmuş.fiziksel şiddet te mi var?
Daha once bir hırpalamada bulunmustu ailesi bunun üzerine onu uyarmıstı. Ve ben de bir sans daha vermiştim.fiziksel şiddet te mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?