- 13 Nisan 2007
- 33.658
- 102.570
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
haklısınız ama oyle bır duurmda yanımda olmayıp kasada insanların içinde rezıl etmesi yumruktan daha beter acıttı
Hayır "sana koyardım" lafından sonra barısmadım.Henüz gol atmamıs. Şiddete meyil gerçeği oldugu halde tepki vermeyip geri barısmıssınız. Tekrar dayak yerseniz ailesi barıstırır nasıl olsa.sen dayak yiyince onların canı acıyodur kesin.
Hayır barısmadım, "sana koyardım" lafından sonra "benden bu kadar" diyip kapıyı carpıp cıktım. Ama anlamadıgım neden boyle yaptıgı.. Bu yuzden konuyu actım. Neden orda yanımda olmadı benı desteklemedı de rezıl etmeyı tercıh ettiKonu yarım mı kalmış,anlamadım.
Devamında "ayrıldım o kekodan" cümlesi olmadığına göre ilişki devam ediyor.
Neden acaba?
şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum.canınız sıkılmış olsun ve buraya uydurma birşeyler yazmış olun lütfen.Hayır "sana koyardım" lafından sonra barısmadım.
Daha once yaptı zaten ama ailesi falan uyarınca onu, bir şans daha vermeyi denedim
haklısınız bısey dıyemıyorumşaka yaptığınızı düşünmek istiyorum.canınız sıkılmış olsun ve buraya uydurma birşeyler yazmış olun lütfen.
ne şansı yaa.hangi şans.yazık değil mi size.
siz kendinize değer vermiyorsunuz en başta.o verir mi?
insan kendi değerini kendi belirler
Evet zaten ben barısmak ıcın gıdınce kabahatının uzerıne bırde koyardım falan dıyınce cok sınırlendım zaten "özür dilemen gerekirdi , benden bu kadar" dedim çıktım. Kesinlike barısmak için aramam.Bi geçmişiniz var ve zor biliyorum ama sana değer vermiyor bence, sen değil o barışmakçin gelsin.Hakkında hayırlısı olsun
"gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün"
İyi ki gerçek yüzünü şimdi gördün yoksa benim gibi boşanmak zorunda kalırdın. Şanslı olduğunu düşün ve asla arama odunuEvet zaten ben barısmak ıcın gıdınce kabahatının uzerıne bırde koyardım falan dıyınce cok sınırlendım zaten "özür dilemen gerekirdi , benden bu kadar" dedim çıktım. Kesinlike barısmak için aramam.
Zaten orda gel koy diye üsteledim koysaydı eger ona bakıs acım farklı olur ben de koyardım yani erkek dövmüşlüğüm var öncedenAsıl sen ona orda birtane koymalıydın.
bişey demeyin gerek yok.bişeyler yapın.kendiniz için.yoksa biz yazarız geçeriz.birazdan başka heyecanlı konu gelir hop gideriz bu konudan.haklısınız bısey dıyemıyorum
allah yardımcın olsun ayrıl bnceZaten orda gel koy diye üsteledim koysaydı eger ona bakıs acım farklı olur ben de koyardım yani erkek dövmüşlüğüm var önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?