Annemin elini ayagini öperim maddi, manevi, ruhsal olarak guçlü bir kadin ve beni de oyle yetistirdi. Babam da her zaman annemi ve cocuklarini sevdi, destekledi, kimseye ezdirmedi. Ama ezilen cocuklarin bundan nasil etkilendiklerini cok gördüm. Kisacasi kendimden de ailemden de sonsuz memnunum ama ben sizin gibi bir aile ortaminda , sizin cocugunuz olmayi asla istemezdim.
Ayrica tedavi icin kiraya cikamayacak olmaniz bisey ifade etmiyor, yarin aileden birinin bir tedaviye ihtiyaci olsa ? Cocuk emmese bir kutu mama herkesin malumu? Hastalanirsa devlet hastaneleri herkesin malumu? Bunun egitimi , ozel okulu, spor aktiviteleri, egitimine ve donanimina gore aktiviteler gibi binlerce tl olan masraflari var. Siz bunlari nasil karsilayacaksiniz? Ilerde olabilir ama bu imkanlarla sizin icin mumkun degil.
Ben yaptim oldu olmuyor iste. Sizlerin agresif bir ortamda ve yoklukla yetistirdigi cocuklar baska insanlarin kaliteli buyuyen cocuklarini da etkiliyor. Tekrar ediyorum siz sartlarinizi olusturana dek oyuncak bebekle oynayin.