• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

yaşadıklarımın onda birini yaşasan sen ne olurdun acaba

Ne yaşadıysan yine kendi davranışların yüzünden yaşadın.
Manyak bir herifle manyak olduğunu bile bile evlendin. Zorla evlendirmediler değil mi? Boşandın diye depresyona girdin. Yine aynı manyak herifle bile isteye iletişime geçtin, tekrar evlenmeyi bile düşündün. Hala gel dese gideceksin.
Bir başka manyakla yıllarını harcadın, sana çöp kadar değer vermeyen bir adamın beşinde perişan oldun. O da gel dese gideceksin.
Sen acı çekmeyi, hor görülmeyi seviyorsun. Kendine değer vermiyorsun. Sen kendine değer vermediğin sürece kimse vermeyecek.
Senin yaşadıklarını ben yaşamam. Çünkü ben dünyadaki hiç kimsenin benden önemli olmadığını biliyorum. Bana acı çektiren adamın totosuna tekmeyi koyabiliyorum.

Sert oldu farkındayım ama ben burdan bunaldım senin hayatından. Kendine gelmen gerek. Gözünü seveyim git bir yardım al. Böyle nereye kadar.

Ne yaşadıysan yine kendi davranışların yüzünden yaşadın.
Manyak bir herifle manyak olduğunu bile bile evlendin. Zorla evlendirmediler değil mi? Boşandın diye depresyona girdin. Yine aynı manyak herifle bile isteye iletişime geçtin, tekrar evlenmeyi bile düşündün. Hala gel dese gideceksin.
Bir başka manyakla yıllarını harcadın, sana çöp kadar değer vermeyen bir adamın beşinde perişan oldun. O da gel dese gideceksin.
Sen acı çekmeyi, hor görülmeyi seviyorsun. Kendine değer vermiyorsun. Sen kendine değer vermediğin sürece kimse vermeyecek.
Senin yaşadıklarını ben yaşamam. Çünkü ben dünyadaki hiç kimsenin benden önemli olmadığını biliyorum. Bana acı çektiren adamın totosuna tekmeyi koyabiliyorum.

Sert oldu farkındayım ama ben burdan bunaldım senin hayatından. Kendine gelmen gerek. Gözünü seveyim git bir yardım al. Böyle nereye kadar.
şu işaretlediğim yeri, iyi oku tatlım.ben sana bu ilişkimde yaşadıklarımı demiyorum.ailevi yönden diyorum.paramparça bir ailede travmalarla büyüdüm ben.HE TABİ SEN YAŞAMAZSIN ALLAHLA SÖZLEŞMEN VAR.

Anlamadım ki nedir bu bekar erkek takıntısı. Hala adam gibi adam olsun diyeceğinize erkek olsun derdindesiniz.

Artık hayatınızın merkezine erkekleri değil kendinizi koyun. Emin olun bir çok boşanmış erkek ruhsal olarak sizden daha sağlıklıdır.

yeter ya lanet olsun bana ruhsal anlamada sıkıntılısın hastasın manyaksın demekten vazgeçin!!!!! ZATEN BÜYÜK BİR BOŞLUKTAYIM UÇURUMUN KENARINDA TUTUNUYORUM SİZ O UÇURUMDAN YUVARLANMAM İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ.EVET HASTAYIM MANYAĞIM RUH HASTASIYIM VAR MI DİYECEĞİNİZ.LANET OLSUN BUMU KK?

şu işaretlediğim yeri, iyi oku tatlım.ben sana bu ilişkimde yaşadıklarımı demiyorum.ailevi yönden diyorum.paramparça bir ailede travmalarla büyüdüm ben.HE TABİ SEN YAŞAMAZSIN ALLAHLA SÖZLEŞMEN VAR.
Àma canim bak boyle dusunerek aslinda s'en su depresif halinden Cikmak istemedigini belli ediyosun. Tamam kucukken zor gunler yasadin anlarim , ama bunu bahane ederek
Inan ki su bosa gecirdigin gunlere yazik

Alkolik bir baba, psikolojisi bozuk ruhsal hastalıkları olan bir anne, kronik hastalıkları olan bir ablayla büyüdüm. Bunları anlatmaktan hoşlanmıyorum detay vermeyeceğim ama ailevi problemleri olan tek insan sen değilsin. Bizim de travmalarımız var.
Ben yaşamam, bir insanın bana bunları yaşatmasına izin vermem. Annem babam da olsa, hayatıma giren adamlar da olsa beni aşağı çekmelerine izin vermedim hiç bir zaman.
Biraz dik dur, kendine gel. Mesleğin elinde, sağlığın yerinde istediğin hayatı yaşayabilirsin. Sen bu yaşadığına mı layıksın otur bir düşün. Yazık ediyorsun kendine.

Alkolik bir baba, psikolojisi bozuk ruhsal hastalıkları olan bir anne, kronik hastalıkları olan bir ablayla büyüdüm. Bunları anlatmaktan hoşlanmıyorum detay vermeyeceğim ama ailevi problemleri olan tek insan sen değilsin. Bizim de travmalarımız var.
Ben yaşamam, bir insanın bana bunları yaşatmasına izin vermem. Annem babam da olsa, hayatıma giren adamlar da olsa beni aşağı çekmelerine izin vermedim hiç bir zaman.
Biraz dik dur, kendine gel. Mesleğin elinde, sağlığın yerinde istediğin hayatı yaşayabilirsin. Sen bu yaşadığına mı layıksın otur bir düşün. Yazık ediyorsun kendine.
annen baban da olsa demek seni aşağı çekmelerine izin vermedin? peki ben 5 yaşında dayaktan bayılırken, 6,7,8......yaşlarrında annemden en olmadık hakaretleri işitirken nasıl izin vermeyecektim onların beni aşağı çekmesine bir söyle nolur aydınlat beni? ben neden onalrın benim psikolojimi mahvetmesine izin vermişim?

yeter ya lanet olsun bana ruhsal anlamada sıkıntılısın hastasın manyaksın demekten vazgeçin!!!!! ZATEN BÜYÜK BİR BOŞLUKTAYIM UÇURUMUN KENARINDA TUTUNUYORUM SİZ O UÇURUMDAN YUVARLANMAM İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ.EVET HASTAYIM MANYAĞIM RUH HASTASIYIM VAR MI DİYECEĞİNİZ.LANET OLSUN BUMU KK?
Bacim hasta olan,agrisi olan birine tabiki dra git denilir. Sen neyi duymak istiyorsunki
Otur boyle agla ô zaman,ne diyelimki baska
Gencligine yazik

bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
Derken :KK64:
Yani arkadaş olduğunu iddia eden birinin böyle demesi yüzünden mi?
Ya da başkaları böyle der diye mi?
Peki senin hayatın ne olacak?
Sen başkalarının lafına sözüne göremi hayatını şekillendiriyorsun?
Eğer öyleyse, öyle düşünen o arkadaşımsı düşüncelilere her lafı söyleme hakkını verirsin..
Kafana takma, inadına güçlü ol..

burada ki herkes bu ruh halinden seni kurtarmak için yazıyor yazık kendine gençliğine
geçmişini değiştiremezsin ama geleceğe yön verip bakış açını değiştirebilirsin
sert konuşmalar kendine gelmen için

saçma sapan bir arkadaşının dediği yüzünden sinir krizleri geçiriyorsun
onun dediği hatalı sen de boşanmış erkeklere manyaklar deyip ayrı bir yafta vuruyorsun
boşanmış adamların yüzde yüz erkek hatalı ve sorunlu olduğu için boşanmıyor
annene de kızmışsın ama sana dediği yerde annen haklı
arkadaşına bana mesleğini seö dedi şimdi böyle diyor diyorsun

yahu mesleğini seçmeseydin şu an ne kadar vahim bir durumda olurdun büyük ihtimalle beş parasız kucağında bebek eski kocanın hakaretlerini dinliyor olurdun
öyle bir düşünüyorsun ki evli kalsaydım da ne olursa olsaydı her yer bağ bahçe her yer çiçek olurdu
ya senin eski kocan kendi bebeğine sahip çıkmamış ona p... demiş bir insan (!)
daha neyin özlemini daha neyin acabasını yaşıyorsun
ne şanslısın ki bir mesleğin var başını sokacak bir evin var
küçüklüğümden hatırlıyorum bir gece öküz bir komşumuz yaka paça dışarı attı karısını yardım edeni vururum diye bizleri tehdit etti küfürler hakaretler kadının kafasına bir şeyler atmalar
zorla sabaha kadar bekleyip kadının ailesini ve polisi aradılar
kadının ailesi ne yaptı biliyor musun kadını tekrar iki saat sonra evinin önüne bırakıp kocasının elini öptürdüler öylece bırakıp gittiler
ne şanslısın ki ailen arkandaymış boşan demiş ya böyle bir ailen olsaydı
ne olursa olsun beni evin önüne atsaydılar da evli kalsaydım mı diyecektin

annen baban da olsa demek seni aşağı çekmelerine izin vermedin? peki ben 5 yaşında dayaktan bayılırken, 6,7,8......yaşlarrında annemden en olmadık hakaretleri işitirken nasıl izin vermeyecektim onların beni aşağı çekmesine bir söyle nolur aydınlat beni? ben neden onalrın benim psikolojimi mahvetmesine izin vermişim?

Tamam o zaman beş yaşında yaşadıklarını bu gününe yansıtmaya devam et. O zaman bişey yapsaydın demiyorum sana, şimdi yap diyorum. Koskoca kadınsın. Beş yaşındaki su damlasına üzüleceğine 30 yaşındaki sudamlasını normale döndürmeye çalış. Yoksa elli yaşına geldiğinde bu günlerine hatta beş yaşındaki haline üzülmeye devam edeceksin.
Ama yok ben böyle kalacağım diyorsan yapacak bişey yok. Kal böyle...

al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.

de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Canım benim bosanmis biriyle yada hic evlenmemiş biriyle evlensen ne fark eder onemli olan insan olmasi.lutfen bu gibi dusuncelerle gerizekali mal insanların seni fitlemeleriyle depresyonunu tetikleme.sen bosanmakla en iyisini yaptin zaten hic beni bosama bile dememis.eminim kendini tamamen duzeltince aşık olabilecegin biri cikacak karşına.

psikologa terapiye git diye söyleniyor bunlar.

artık 30 yaşında kocaman bir kadınsın. Bir mesleğin var. Kişiliğini oturtman lazım. 5 yaşında olan şeylerin acısını neden çekiyorsun. Şimdiye bakman lazım.

en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
bence arkadasın senı sevmıyormus cunku oyle bı dunya yok gayette bekar erkekler bosanmıs kadın alıyo kı bıldıklerım var

Birde evlenip boşanmış bir erkekle evlensen ne olacakmış?çok mu kötü olur bu?onemli olan anlasabilmek ve sevmek değil mi?
Sen herşeyi sorun haline getiriyorsun kim ne dese kafana takıyor günlerce etkisinden çıkamıyorsun. Sana tedavi ol iyi değilsin diye yazdığımizda bize kızıyorsun. Takma geçmişini unut diyoruz yine kızıyorsun. Eski kocan beş para etmez bencil herifin tekiydi unut onu diyoruz yine kızıyorsun.
Ne istiyorsun sen?nasıl bir cevap bekliyorsun?
Kendine acimaktan zevk alan hatta hayatının pozitif yanlarını görmekten mutsuzluk duyan bir yapıya sahipsin sen.Mazoşist de denilebilir kısaca.
Güçlü ol biraz yeter bu arabeks tavırlar yahu..

Back
X