- 29 Eylül 2021
- 1.326
- 317
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Kusura bakmayınYok artık igrencsiniz
Gidip vercem arkadaşlar kusura bakmayınArkadaşım kirli donunuza bakarak kimse size gebelik teşhisi koyamaz. Gidip kan verin allah aşkına ya.
Not: İnş su ve tuvalet kağıdından haberiniz vardır.
Nasıl anlatacağımız bilmedim kusura bakmayınResimli yazsaydın keşke
Özür dilerim hakkınızı helal edinGece gece midem kalktı, yarın yemek yerken kesin gözümün önüne gelecek
Nasıl silebiirim denedim olmadiResmi silebilirsin
Yazmanız yeterliydiNasıl anlatacağımız bilmedim kusura bakmayın
Bacim bu don bu hale kac Zaman icinde geldiArkadaşlar gebelik belirtisi var bende kaç gün önce sağ kaşıkta ağrı oldu 3,4 gun sürdü aynı zamanda göğüste te çok ağrı vardi iç çamaşır kullanmadım şimdi biraz daha iyi dizlerimde iki gündür aşırı sızlama oluyo sanki sabahtan ayakta duruyor gibi sizliyo bugün çok huzursuzluk var bende deliriyor gibiyim adet günüme bugünü saymazsak 4 gun var ama iç çamaşırm sürekli sarılariyor akıntı gibi de değil Bilmiyorum her gün böyle oluyo gündelik iç çamaşır değişiyorum acba bu akıntı mi şu gibi oluyo sonra böyle sarariyor lutfen bilgisi olan bilgi paylaşımı yaparsa çok sevinirim
Haykırdım bu yorumaBir dahaki sefere s*çtığın donu da at bu işediğin az gelmiştir.
Birde acilll yaziyorlar ya sanki doğuma yetisecekBazen gebelik belirtisi mi hamilemiyim vs yazanlara sinir oluyorum ya buraya Kanli pedlerini bile atıyorlar yaw arkadaş idrar testi kan testi diye birşey çıkmış burda istediğin kadar belirti anlat kimse yardımcı olamaz bu insanlar bu kadar bilinçsizlikle nasıl anne olacaklar bazen açılan konularda onu düşünüyorum sonucum bu kadar çıkmış bu ne demek veya hamilemiyim deli oluyorum bazen insan buraya giriyor okuyor hiç mi bilgi edinmiyor
Bir dahaki sefere s*çtığın donu da at bu işediğin az gelmiştir.
Kusura bakmayın arkadaşlarBazen gebelik belirtisi mi hamilemiyim vs yazanlara sinir oluyorum ya buraya Kanli pedlerini bile atıyorlar yaw arkadaş idrar testi kan testi diye birşey çıkmış burda istediğin kadar belirti anlat kimse yardımcı olamaz bu insanlar bu kadar bilinçsizlikle nasıl anne olacaklar bazen açılan konularda onu düşünüyorum sonucum bu kadar çıkmış bu ne demek veya hamilemiyim deli oluyorum bazen insan buraya giriyor okuyor hiç mi bilgi edinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?