Kusura bakmayın arkadaşlar merak ediyorum

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
1.326
317
73
24
Arkadaşlar gebelik belirtisi var bende kaç gün önce sağ kaşıkta ağrı oldu 3,4 gun sürdü aynı zamanda göğüste te çok ağrı vardi iç çamaşır kullanmadım şimdi biraz daha iyi dizlerimde iki gündür aşırı sızlama oluyo sanki sabahtan ayakta duruyor gibi sizliyo bugün çok huzursuzluk var bende deliriyor gibiyim adet günüme bugünü saymazsak 4 gun var ama iç çamaşırm sürekli sarılariyor akıntı gibi de değil Bilmiyorum her gün böyle oluyo gündelik iç çamaşır değişiyorum acba bu akıntı mi şu gibi oluyo sonra böyle sarariyor lutfen bilgisi olan bilgi paylaşımı yaparsa çok sevinirim

Resimli yazsaydın keşke

Reactions: Z P
Resmi silebilirsin

Bazen gebelik belirtisi mi hamilemiyim vs yazanlara sinir oluyorum ya buraya Kanli pedlerini bile atıyorlar yaw arkadaş idrar testi kan testi diye birşey çıkmış burda istediğin kadar belirti anlat kimse yardımcı olamaz bu insanlar bu kadar bilinçsizlikle nasıl anne olacaklar bazen açılan konularda onu düşünüyorum sonucum bu kadar çıkmış bu ne demek veya hamilemiyim deli oluyorum bazen insan buraya giriyor okuyor hiç mi bilgi edinmiyor

Bacim bu don bu hale kac Zaman icinde geldi

günlük pet kullansanız mesela daha temiz olmazmı daha hijyenik ..gebelik belirtisi böyle bişey olamaz ... test alın yapın çamaşırlarınızı kirletmek yerine

Birde acilll yaziyorlar ya sanki doğuma yetisecek

Bir dahaki sefere s*çtığın donu da at bu işediğin az gelmiştir.

Kusura bakmayın arkadaşlar

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…