- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Evet yaa bana çok saçma geliyorBirde acilll yaziyorlar ya sanki doğuma yetisecek
Neyse arkadaşlar sildim resmi hepinizden özür diliyorumBirde acilll yaziyorlar ya sanki doğuma yetisecek
Sagolun teşekkür ediyorum kusura bakmayıngünlük pet kullansanız mesela daha temiz olmazmı daha hijyenik ..gebelik belirtisi böyle bişey olamaz ... test alın yapın çamaşırlarınızı kirletmek yerine
Evet düşünmedim bi an kimsenin midesini bulandırmak istemezdimKızlar arkadaş bayağı özür dilemiş kusura bakmayın demiş. Bazen istemsizce olabilir bir şeyler
Sildim sağolun
Resimli yazsanız herkes ona göre tedbirini alırdı burda olumsuz cevap verenlere cevabınız olurdu en azındanEvet düşünmedim bi an kimsenin midesini bulandırmak istemezdim
Tamam canıımSildim sağolun
Kız Allah iyiliğini vermesin bari yazsaydın başına resimli falan diye de insanlar önlem alsaydıArkadaşlar gebelik belirtisi var bende kaç gün önce sağ kaşıkta ağrı oldu 3,4 gun sürdü aynı zamanda göğüste te çok ağrı vardi iç çamaşır kullanmadım şimdi biraz daha iyi dizlerimde iki gündür aşırı sızlama oluyo sanki sabahtan ayakta duruyor gibi sizliyo bugün çok huzursuzluk var bende deliriyor gibiyim adet günüme bugünü saymazsak 4 gun var ama iç çamaşırm sürekli sarılariyor akıntı gibi de değil Bilmiyorum her gün böyle oluyo gündelik iç çamaşır değişiyorum acba bu akıntı mi şu gibi oluyo sonra böyle sarariyor lutfen bilgisi olan bilgi paylaşımı yaparsa çok sevinirim
20 yaşında misiniz ?
Sagolun teşekkür ederimİyiki resimli kısma denk gelmedimAma tepkilerden anladığım bacim herseyi gebelige yormayin enfeksiyon kapmissindir kasiklarin ondan agriyabilir idrar yolu enfeksiyonu kasik ve bacak agrisi yapar sen git doktora bi muayne ol
Tabi hakili herkes kızmadım kızamam herkesten özür diliyorum tekrardan teşekkür ediyorum sizdevElifim2211 Canım muhtemelen üşütmüş olmalısın. En kısa zamanda doktora görün bence senin için daha iyi olur daha sağlıklı bilgi alırsın. Bu tarz şeyler ile bizlerin sana hamilesin yada değilsin demesi imkansız. Test yapabilirsin yaşın henüz küçük belki bazı şeyleri bilmiyorsundur. Arkadaşlarımın tepkisine kızma onlarda haklı. Hergun neler yazılıyor burada çok acill hemen cvp verin gibi gibi şeyler. Emin ol bizde yoruluyoruz ve bıkıyoruz artık bu tarz şeylerden. Resim koymadan yazsan daha iyiydi ama neyse. Sen en kısa zamanda bir doktora görün sağlıklı bilgi al. Hayırlı akşamlar.
Tamam canım önemli değil. Allah'a emanet ol umarım ciddi birşey değildir. Geçmiş olsun.Tabi hakili herkes kızmadım kızamam herkesten özür diliyorum tekrardan teşekkür ediyorum sizdev
Sagolun teşekkür ederimKızlar arkadaş bayağı özür dilemiş kusura bakmayın demiş. Bazen istemsizce olabilir bir şeyler
Sağol teşekkür ederim sizde Allaha emanet olunTamam canım önemli değil. Allah'a emanet ol umarım ciddi birşey değildir. Geçmiş olsun.
Neyse bilmedim teşekkür ederim kusura bakmayın hakkınızı helal edinResimli yazsanız herkes ona göre tedbirini alırdı burda olumsuz cevap verenlere cevabınız olurdu en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?