Kusura bakmayın arkadaşlar merak ediyorum

20 yaşında misiniz ?

İyiki resimli kısma denk gelmedimAma tepkilerden anladığım bacim herseyi gebelige yormayin enfeksiyon kapmissindir kasiklarin ondan agriyabilir idrar yolu enfeksiyonu kasik ve bacak agrisi yapar sen git doktora bi muayne ol

Kız Allah iyiliğini vermesin bari yazsaydın başına resimli falan diye de insanlar önlem alsaydı gece gece karışmış gene piyasa

Elifim2211 Canım muhtemelen üşütmüş olmalısın. En kısa zamanda doktora görün bence senin için daha iyi olur daha sağlıklı bilgi alırsın. Bu tarz şeyler ile bizlerin sana hamilesin yada değilsin demesi imkansız. Test yapabilirsin yaşın henüz küçük belki bazı şeyleri bilmiyorsundur. Arkadaşlarımın tepkisine kızma onlarda haklı. Hergun neler yazılıyor burada çok acill hemen cvp verin gibi gibi şeyler. Emin ol bizde yoruluyoruz ve bıkıyoruz artık bu tarz şeylerden. Resim koymadan yazsan daha iyiydi ama neyse. Sen en kısa zamanda bir doktora görün sağlıklı bilgi al. Hayırlı akşamlar.

Tabi hakili herkes kızmadım kızamam herkesten özür diliyorum tekrardan teşekkür ediyorum sizdev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…