Kusurbakmayın lütfen.

Gerçekten istese, hanım şu çocukları yatır hele gibi bir şey söylerdi bence. İsteksizlik problemi gibi geldi bana.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama ben yazayim. Leopar tayt giyip yerleri girgirlayin :KK70::KK70::KK70:

bizim de 2 ay oldu neredeyse em basindan beri sorunluyduk zaten 1 yasinda da cocugum var artik benim de libidomu eksilere dusurdu sagolsun normal degil bu durum bikiyorum ama hep kavga edip sormaktan yoruldum ne hali varsa gorsun diyorum artık

Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?

Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?

Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum

Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla

Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.

Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo. :KK70:
O neydiiii giiiiiii :KK53:

Aylarca yaklaşşmıyorsa abartmıyorsun bnce. Ama çocuk olunca böyle olabiliyor çocuğun uyku düzenini ayarla. Sen de eşinle ilgilen biraz :) benim çocuk olmadığı için düzenli 1 senelik evliyim birde 2 günde 1 defa oluyor

Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?

Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?

Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum

Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
hadtada 4 gun en az

Onu bulursan öpte başına koy 🤣 ayda bir oda benim zorumla hamile kalmak için nasıl beceriyon merak ettim
burdan ulu orta yazamadıgım bazı kısa kısa mesajlar evde bıraz loş ortam bıraz fantezı turu gecelık işe yarıyor 14 ay oldu evlenelı öpüp basıma koyuyorum valla :)

burdan ulu orta yazamadıgım bazı kısa kısa mesajlar evde bıraz loş ortam bıraz fantezı turu gecelık işe yarıyor 14 ay oldu evlenelı öpüp basıma koyuyorum valla :)
Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın bizim ki ondan anlamiyo denenmiş ama negatif sonuç almış olarak hiç gözüyle bakmadı 🤣🤣🤣

Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.

Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo. :KK70:
Önüme düşen yoruma bak yaa. 🤣 Mest olmaya devam sizin yorumları okurken. 🤣

Back
X