Saç Kesim Şekilleri Küt saç sevenler ❤️

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
4.273
2.634
198
Hayirli aksamlar hanimlar aranizda benim gibi küt saç sevdalilari var mi merak ettim :)) kimler benim gibi küt sacin zarif ve bakimli gosterdigini dusunuyor acaba ? :))

Bende görsel olarak çok güzel olduğunu düşünüyorum.Ama yüz şeklinede yakışması lazım tabii.Bide benim saçım elektriklenen ve kabaran bir saç.Ben kestirsem hiç yakışmaz bana.Başa çıkamam yani.Ama saçım düz olsa mutlaka küt kullanırdım .

Bende görsel olarak çok güzel olduğunu düşünüyorum.Ama yüz şeklinede yakışması lazım tabii.Bide benim saçım elektriklenen ve kabaran bir saç.Ben kestirsem hiç yakışmaz bana.Başa çıkamam yani.Ama saçım düz olsa mutlaka küt kullanırdım .
Benim en sevdigim sac modeli :) cokda kullanisli bi model küt saç kisa surede sekle giriyor masali hali bile cok zarif duruyor kisa surede sekillendiriliyor saatlerce ugrasma istemiyor cok kolay sekle giriyor :)) bana gore dalgali bi sac yapisi olana bile yakisiyor.

Back
X