Kütahyalı eylül 2009 anneleri tanışalım

sedack

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
1.349
12
683
merhabalar 1 eylül 2009 doğumlu yakışıklı mert in annesiyim..tanışalım ve birbirimize tavsiyelerde bulunalım bekliyorum:enbuyukkk:

Son düzenleme:
merhaba canım 26.09.2009 da normal dogum yaptım minik efemi dogum günümde dünyaya getirdim.aslen kütahyalıyım simav ilçesinden.ama istanbulda oturuyorum

merhaba benimde 1 eylül dogumlu mertim var sezaryanla doğdu.bende tavşanlıdan...efe nasıl iştahı falan iyimi.ben hiç sebze,çorba yediremiyorum..ama kilosu falan iyi çokşükür...

Merhabalar bende ıstanbulluyum artık Kütahyalı oldum Gelin geldim Siz tecrübeli annelerden yardım alabilirim

canım benim bebeğim henüz anne karnında 27 haftalık gebeyim Allah izin verirse ağustos sonu eylül başı gibi doğum bekleniyor

allah sağlıkla kavuştursun bebeklerinize zaman çok çabuk geçiyo..cinsiyetleri bellidir heralde isimler hazırmı..bebek şekeri falan yaptırıcaksanız lora sitesi çok uygun..

benim kızım olacak inşallah
ismini gülce düşünüyoruz,
lora ya baktım şimdi evet uygunmuş fiyatları,daha erken onlar için yada değil bilmiyorum tecrübesizlik :D

gülce çok güzelmiş ismide..erken tabi daha ama araştırmakta fayda var ben 6 aylıkkende eskişehirde koza davetiye var orda yaptırmıştım aklında bulunsunda...

benimde oğlum olacak allah izin verirse muhtemelen ismi uras olacak utku uras arasında kararsızız ..

selammmm:)benim beni oglum mayıs dogumlu ama kütahya deince daldım konuya :)benimde eltimin oglu eylül doumlu adı utku ..ona göndereceim bu linki :)

hoşgeldin şirine..olsun ya kütahyada olmamız yeter ne fark edicek..senin oğlunun adı ne..

naber şirinem görüşemez olduk çağrımı öpüyorum ...
Urastan sevgilerle..

offfffffffffffffffffffffffffffffff:((((((8kafam çok karışık normal mi sezeryan mi? hangi hastane? yardım edin...

hangi drdasın kaizen benımki sezeryan volkan aksakallı evliya çelebi hastanesınde hamılelığım boyunca defalarca kaldım çok memnunum..

hangi drdasın kaizen benımki sezeryan volkan aksakallı evliya çelebi hastanesınde hamılelığım boyunca defalarca kaldım çok memnunum..

ayşe hanımdayım bende şuan hastanede yatıyorum erken doğum riski var sezeryan istediğime karar verdim sonunda bebek çok aşağıdaymış

Back
X