Kutlamali miyim

Tabi ki kutlamayin. Esimin annesi dogum gunumde ulkesindeydi cok seker bi sekilde kutlamisti. Bende onun dogum gununde o burdaydi lohusaydim da cok guzel pasta vs kestim ilk kez kutlanmis dogum gunu cok hosuna gitmisti. Yani sana deger vermeyen kimseye bi adim bile atma bosver
Yaa ne güzel ne mutlu size masallah 💜Kutlamıycam galiba beni gectim oğlumunkını bıle kutlamamisti o yüzden vazgeçtim

Haklısınız anneler günündede en fazla yazarım hediye almam geri göndermişti bi kere
Ay saçmalama istersen hediyeni geri gönderen,senin doğum gününü kutlamayan insana ne diye yazacaksın.Eşinin annesi o isterse kutlasın.Herkese ederi kadar kıymet verirsen üzülmezsin.Şimdi anneler günü mesajı atsan o sana yine doğum gününde mesaj atmasa kafaya takarsın.Ama sen atma o da atmasın aranızda böyle bir beklenti sona ermiş olsun.

Ay saçmalama istersen hediyeni geri gönderen,senin doğum gününü kutlamayan insana ne diye yazacaksın.Eşinin annesi o isterse kutlasın.Herkese ederi kadar kıymet verirsen üzülmezsin.Şimdi anneler günü mesajı atsan o sana yine doğum gününde mesaj atmasa kafaya takarsın.Ama sen atma o da atmasın aranızda böyle bir beklenti sona ermiş olsun.
Yok yok vazgeçtim zaten yazmayacağım

O tam hayalindeki gelin adayı canım yatana kadar orda.Biz daha evliliğin basında zıt düştük ona rağmen ortak paydada buluşmaya calisiyorum ama bu konudaki gibi seyler olunca olmuyorsa olmuyor demek kı diyorum
Kalsın bakalım yatana kadar hiiç takılma tecrübe konuşuyor güzelim 7 ci yılımdan selamlar olsun🤣

Kalsın bakalım yatana kadar hiiç takılma tecrübe konuşuyor güzelim 7 ci yılımdan selamlar olsun🤣
Ben de 7 senelık evliyim eltim 1 neyse aman naparsa yapsınlar. Ama suan gayet iyiler ben senin hep arkandayimlar havada uçuşuyor 😀😀

Öyle degil hatta esim sordu annem seni aradi mi diye hayır dedim o da sen de kutlama o zaman dedi. Mecburiyetten degilde acaba kutlasam mi diye düşündüm ama acık acık bi lac ay önce beni dogum günümü kutlamıyosum dedim şakayla karısıkta olsa o diger gelinini kızımın İlk dogumgünü diye paylaşıp bana bı msj yazmaktan kacınıyosa kutlamamak mantıklı gibi
Ben sizin aile içinde öyle olmadığınızı biliyorum .Eşinizin bunu fark etmesi güzel .Ben onu misal olarak yazdım .Sizin sözünüzün eşiniz için değeri var .Bencede kutlamayin o sizi önemsemiyor kayınvalide olarak ayrıca eşit davranmiyor iki gelinine .O zaman ne gerek var boşverin sizde .

Ben sizin aile içinde öyle olmadığınızı biliyorum .Eşinizin bunu fark etmesi güzel .Ben onu misal olarak yazdım .Sizin sözünüzün eşiniz için değeri var .Bencede kutlamayin o sizi önemsemiyor kayınvalide olarak ayrıca eşit davranmiyor iki gelinine .O zaman ne gerek var boşverin sizde .
Anladım haklısınız kutlamayacagim. Her seyş gectim bunu daha önce dile getirmeme rağmen kutlamamak cok uç .

İyi pazarlar kızlar. Dogum günümdü kutladık ettik ama aklıma bi sey takıldı. Kv kutlamadi aramadı bile fotoğrafıma bile öylesine bi kutlama msjı atmamış üzüldüm mü hayır ama takıldım maalesef. Daha bı kac ay önce diger gelinini dogumgünunde övgüler paylaştı..Onların ilişkisi daha farklı yakınlar herhangi birlikteler tamam ama nezaketen bir arama bi msj zor olmamali diye düşünüyorum. Cok iyi olmasakta nötr bi sekılde devam ediyor ilişkimiz ben özel günlerini kutlardım ona rağmen simdi bi hafta sonra kendi dogumgünü sonrada anneler günü malum ama asla içimden gelmiyor kutlamak. Ne yapayım sizce.Orda aile fotosu koymuşum torununda var yanı bi begenı güzel dilek zor olmamali.
ben olsam kutlarım
o yaptığından utansın

Ben de 7 senelık evliyim eltim 1 neyse aman naparsa yapsınlar. Ama suan gayet iyiler ben senin hep arkandayimlar havada uçuşuyor 😀😀
Uçuşur aşkım iyi günde herkes iyidir birbirne .. sen birde acı gününde seyret bu gözler neler gördü ✌️ .. kendi hallerine bırak evliliğini koru mutlu ol keyfine bak kahveni yudumla oh miss😀🍀