Kutlanmalı mı?

Konumun cevabı bu değil? Yorum yapmak için yapmayın lütfen, burda soru soruyorum yorum istiyorum. Yorum yaparsınız bence kutlarsın sende onu görüyorum tarzı bişey yazarsın başımın üstünde ama bu tarz yorumlar sadece yazmak için gibi geliyor bana

Kızma ya
Kutlayacak gibi geldin bana,halâ değer verdiğin anlaşılıyor,dayanamayıp kutlamışsındır diye düşündüm
Kutladın mı ?

Ayrılık da sevdaya dahil demiş şair..O yüzden duygusal açıdan zor bir soru.Bence kutlamayın.Bu doğum gününde o sizin eksikliğinizi hissetsin ve varsa icinde size karşı bir his bununla yüzleşsin.Sizlik bir durum yok yani aslında.

N'aslaaaa

Her eski sevgilimizin d.gününü kutlayacak olsaydık işimiz vardı yani.. Ne alaka bitmiş gitmiş bişey.. Bi rahat bırakın şu sizi terkeden insanları yaa bu ne yapışkanlık.. Biraz kadınlığınızı gururunuzu hatırlayın, nolcak yani kutlasan ne kutlamasan ne, onun için önemli olduğunu mu sanıyosun anca telefonu kapadığında ya da mesajı okuduğunda, yanındaki kişiye "bu kız da bi yakamdan düşmedi yeeaaa" diye triplere girecek.. Bu mu istediğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…