Kutlanmalı mı?

Kızlar bugün eski erkek arkadaşımın doğum günü. Eski konularım da da yazdım o bitirmişti ilişkiyi işte bahanelerle vs ilişki bittikten sonra 3 defa falan konuştuk sevgisinin biittiğini işte beni üzmemek için bahane söyledğini falan söyledi. Ayrılalı 2 ay oldu. Bu mesajların ikisini o attı birini ben 1 aydır da iletişimimiz yok. En son konuşurken gayet güzel bitirdik “bişey olursa hep yanındayım” “çok değerlisin benim için iyi ki olmuşsun” tarzı cümleler vardı. Neyse özet geçtikten sonraaa bugün onun doğum günü ben böyle şeylere çok önem veririm, içimden hep kutlamak geliyor ama mantıken kutlamamalıyım diyorum. Sizce 8 senenin hatrına, yaşanmışlıkların hatrına kısa bi şekilde mesajla doğum gününü kutlamalımıyım
Tabii ki hayır ama adım gibi eminim bunu fırsat bilip arayacaksın. Iyice sıtkı sıyrılacak senden adamın.

Kızlar bugün eski erkek arkadaşımın doğum günü. Eski konularım da da yazdım o bitirmişti ilişkiyi işte bahanelerle vs ilişki bittikten sonra 3 defa falan konuştuk sevgisinin biittiğini işte beni üzmemek için bahane söyledğini falan söyledi. Ayrılalı 2 ay oldu. Bu mesajların ikisini o attı birini ben 1 aydır da iletişimimiz yok. En son konuşurken gayet güzel bitirdik “bişey olursa hep yanındayım” “çok değerlisin benim için iyi ki olmuşsun” tarzı cümleler vardı. Neyse özet geçtikten sonraaa bugün onun doğum günü ben böyle şeylere çok önem veririm, içimden hep kutlamak geliyor ama mantıken kutlamamalıyım diyorum. Sizce 8 senenin hatrına, yaşanmışlıkların hatrına kısa bi şekilde mesajla doğum gününü kutlamalımıyım
no
nein
hayır
non
la

ben 3 senelik erkek arkadaşımdan ayrılalı 2-3 sene oldu sanırım. kavga dövüş ayrılmadık. ara ara konuştuk hatta. kutlarım doğum gününü. o da benimkini kutlar. bence bunda anormal bişey yok.

adam muhtemelen başkasıyla deniyor olmazsa sana dönecek biranda bitirip sonradan benim için değerlisin gibi bir cümle bbaşka türlü şu yaşıma kadar görmedim
kutlama sakın
hala onu düşündüğünü ve sevdiğini bildirmene gerek yok

8 sene boyunca seni oyalayıp yarıda bırakırken 8 yılın hatrı mı demiş. abartmayın düşünmemeye çalışın

eski adı üzerinde eski. eskide kalmış şeyleri canlandırmanın bir manası yok. hele de ilişkiyi bitiren tarafın bi taraflarını kaldırma niyetin yoksa kesinlikle kutlamamalısın.

Neden kutlayacaksın ki??? adı üstünde eski. kapat gitsin

Artık ayrılmışsınız bitmiş ve yabancı biri artık
Sokaktan geçen bir yabancının dogum güni kutlar mısın ?

Tabiki hayır.

Şu ilişki bittikten sonra arkadaş kalalım bilmem ne laflarına da inanmam. Tabi herkesin kendi bileceği iş.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Toplu cevap olsun istedim. Amacım kendimi hatırlatmak veya barışmak değil, şuan dönse bile barışmayacağım bi evredeyim öyle eskisi gibi üzülmüyorum da zaten. Sadece ben böyle şeylere çok önem verdiğim için onca sene binbir emeklerle kutlağım günü bu sene böyle yabancılaşması içimi burktu. Ama kutlamadım ve bu saatten sonra da kutlamam. Sağolun:KK200:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Toplu cevap olsun istedim. Amacım kendimi hatırlatmak veya barışmak değil, şuan dönse bile barışmayacağım bi evredeyim öyle eskisi gibi üzülmüyorum da zaten. Sadece ben böyle şeylere çok önem verdiğim için onca sene binbir emeklerle kutlağım günü bu sene böyle yabancılaşması içimi burktu. Ama kutlamadım ve bu saatten sonra da kutlamam. Sağolun:KK200:
Emin misin daha gün bitimine saatler var:P

Ne münasebet

Back
X