Kutsal Cumartesi

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
merhaba meselem şu eşimin garip bir takıntısı var.cumartesi günü illa cinsellik olacak,eğer olmasıysa Pazar günümü mahvetmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bu durum benim sinirimi fazlasıyla bozmaya başladı artık.Kendimi kullanılmış olarak görüyorum.Yani canın istesin istemesin Cumartesi bu iş görülecek mutlaka yoksa Pazar günü bütün gün surat yapar asla dışarı çıkmaz hava güzel olsa dahi bir yere götürmez, kendi çıkar hesap vermez ne bilim daha bir sürü şey olay çıkarması da üstüne tuz biber tabii.Sizin eşiniz de böyle mi yoksa sadece benimki mi böyle ve bugün tam da böyle bir Pazar oldu ve ben artık cinnet geçiriyorum.Yani insan hasta olabilir canı istemeyebilir yorgun olabilir,sanki sözleşme imzaladım.Tabii regl dönemlerini saymıyorum o zaman sorun çıkmaz.Sizce normal mi bu durum?

Bu arada Cumartesi çalıştığı için gündüz gezemiyoruz birlikte akşam geliyor eve.Yani Cumartesi istediği olmayınca Pazar’ı mahvedip haftasonunu kapatmış oluyor.Mesela asla alışveriş yapmıyor Pazar,haftaiçi de iş güç bizim bütün işlerimiz sarkıyor bir şekilde.Hala sinirimi atamıyorum buyüzden bütün haftasonum boşa geçti.

Aynen Cumartesi davranışları bile değişiyor canımlar falanlar haftaiçi öyle olmayan adam,Artık sinirime dokunmaya başladı bu durum,ben de o gün kesinlikle istemiyorum bu aralar

O ne be öyle...
Hasta olabilirsin canin istemez zorla mi neden c.tesi sordunuz mu?
Pazar olsun o zaman evde işte hey Allahım bu adamlar nasıl bir varlık aklım almıyor...

Trip yapması da çok çocukça geldi bana yeni evli misiniz?

O ne be öyle...
Hasta olabilirsin canin istemez zorla mi neden c.tesi sordunuz mu?
Pazar olsun o zaman evde işte hey Allahım bu adamlar nasıl bir varlık aklım almıyor...

Trip yapması da çok çocukça geldi bana yeni evli misiniz?
Hayır yeni evli değiliz 10 senelik evliyiz,her zaman aynı Cumartesi olursa Pazar melek,olmadıysa yandık.Çocuğum bile Pazar günü stres günü dedi geçen

Pazar günü zaten olamaz çünkü bütün gün trip atmasıyla geçiyor

Hayır yeni evli değiliz 10 senelik evliyiz,her zaman aynı Cumartesi olursa Pazar melek,olmadıysa yandık.Çocuğum bile Pazar günü stres günü dedi geçen
Anladım canım adam huy edinmiş baksana konuşsan kırılma ama yorgun olabilirim canim istemeyebilir filan diye...

Bugün artık çıldırttı beni elime ne geçtiyse fırlattım,kaldıramıyorum artık,evde 10 yaşında çocuk var anlam veremiyor bu duruma

Haftasonu daha rahat oluyor ertesi gün iş Yok filan diye düşündüm ama istisnasız her Cumartesi istiyorsa gerçekten rahatsız edici. Şimdi 10 yıl sonra sizi rahatsız ediyorsa , adam ‘hoppala ne oldu ne değişti ‘ diye düşünmekte haklı. Artık dayanın bi 10 sene daha , sonra istemez zaten ne diyim :rolleyes:

Haftasonu daha rahat oluyor ertesi gün iş Yok filan diye düşündüm ama istisnasız her Cumartesi istiyorsa gerçekten rahatsız edici. Şimdi 10 yıl sonra sizi rahatsız ediyorsa , adam ‘hoppala ne oldu ne değişti ‘ diye düşünmekte haklı. Artık dayanın bi 10 sene daha , sonra istemez zaten ne diyim :rolleyes:
Cumartesi inadına canım istemiyor durum çok vahim.

Back
X