evet çok haklısınız çocuk bana zaman ver dedi bir de neden ben yanidaha ilk görüşmede bana şans verir misin diyen bir adamın abaza olduğunu düşünürüm
insan konuşur görüşür sohbet eder ve zamanla birşeyler olur
biraz hüzünlüydü demişsiniz birde nereden biliyorsunuz belki yapısı o sadece somurtkandır suratı düşükdür modu genelde öyledir belki arabesk biridir yüzüne bakınca müneccin gibi ne olduğunu anlayamazsınız sonuçta...
hemen kişisel sohbetlere girmeyin kimseyle soru sorar muhabbet olur gide gele arkadas olursunuz o ayrı ama bu durum normal gelmedi bana
kütüphaneden de kaçmaya gerek yok abartmayın gidersiniz mesafeli durursunuz çok soru sorarsa dikkatim dağılıyor burada okumaya geldim müsaade eder misin dersiniz
kıskanan kişi yeni tanıştığım değil diğer çocukTanışır tanışmaz kıskanmaya başlamış. Ruh hastası galiba. Uzak durun, numaranızı ve kişisel bilgilerinizi vermeyin sakın.
Pardon, noktalama işareti kullanmadığınız için yanlış anlamışımkıskanan kişi yeni tanıştığım değil diğer çocuk
Tanımıyorsanız hemen yakın olmayın uzak durun birazkızlar sınava hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum kütüphanede kitap okuyordum kitabı bitirdim karşımdaki çocuk soru sormaya başladı dışarı çıkıp sohbet ettik biraz hüzünlü ve yalnızdı bana şans verir misin dedi ben de aklımda bu işler yok dedim seni tanımıyorum hem dedim ama çocuğu terslemedim normal arkadaş gibiydik ertesi gün yine karşılaştık yanıma gelmeye başladı molaya çıkalım falan dedi ben de normal davrandım ama çok yakınımda olsun istemedim kütüphanede benimle aynı dershaneye giden ve benden hoşlanan kişide vardı çocukla bizi görünce şaşırdı sevgilin mi dedi ben de hayır dedim olayı anlattım niye hemen güveniyorsun diye kızdı bana çocuk ya sana bir şey yapsa dedi benim de aklım karıştı kıskanmış da olabilir dikkatim odağım dağıldı ben napsam kütüphaneye artık gitmesem mi
kızlar sınava hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum kütüphanede kitap okuyordum kitabı bitirdim karşımdaki çocuk soru sormaya başladı dışarı çıkıp sohbet ettik biraz hüzünlü ve yalnızdı bana şans verir misin dedi ben de aklımda bu işler yok dedim seni tanımıyorum hem dedim ama çocuğu terslemedim normal arkadaş gibiydik ertesi gün yine karşılaştık yanıma gelmeye başladı molaya çıkalım falan dedi ben de normal davrandım ama çok yakınımda olsun istemedim kütüphanede benimle aynı dershaneye giden ve benden hoşlanan kişide vardı çocukla bizi görünce şaşırdı sevgilin mi dedi ben de hayır dedim olayı anlattım niye hemen güveniyorsun diye kızdı bana çocuk ya sana bir şey yapsa dedi benim de aklım karıştı kıskanmış da olabilir dikkatim odağım dağıldı ben napsam kütüphaneye artık gitmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?