kütüphanede tanıştık

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
109
21
48
25
kızlar sınava hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum kütüphanede kitap okuyordum kitabı bitirdim karşımdaki çocuk soru sormaya başladı dışarı çıkıp sohbet ettik biraz hüzünlü ve yalnızdı bana şans verir misin dedi ben de aklımda bu işler yok dedim seni tanımıyorum hem dedim ama çocuğu terslemedim normal arkadaş gibiydik ertesi gün yine karşılaştık yanıma gelmeye başladı molaya çıkalım falan dedi ben de normal davrandım ama çok yakınımda olsun istemedim kütüphanede benimle aynı dershaneye giden ve benden hoşlanan kişide vardı çocukla bizi görünce şaşırdı sevgilin mi dedi ben de hayır dedim olayı anlattım niye hemen güveniyorsun diye kızdı bana çocuk ya sana bir şey yapsa dedi benim de aklım karıştı kıskanmış da olabilir dikkatim odağım dağıldı ben napsam kütüphaneye artık gitmesem mi

Rahatsız oluyorsanız net bir şekilde belirtin kendisine.

hemen sevgili olmayın da normal arkadaş olabilirsiniz. sosyal medyadan ekleyebilir bir süre takip edebilirsiniz. Bana arkadaşlıktan sevgililik daha mantıklı geliyor

daha ilk görüşmede bana şans verir misin diyen bir adamın abaza olduğunu düşünürüm
insan konuşur görüşür sohbet eder ve zamanla birşeyler olur
biraz hüzünlüydü demişsiniz birde nereden biliyorsunuz belki yapısı o sadece somurtkandır suratı düşükdür modu genelde öyledir belki arabesk biridir yüzüne bakınca müneccin gibi ne olduğunu anlayamazsınız sonuçta...

hemen kişisel sohbetlere girmeyin kimseyle soru sorar muhabbet olur gide gele arkadas olursunuz o ayrı ama bu durum normal gelmedi bana
kütüphaneden de kaçmaya gerek yok abartmayın gidersiniz mesafeli durursunuz çok soru sorarsa dikkatim dağılıyor burada okumaya geldim müsaade eder misin dersiniz

daha ilk görüşmede bana şans verir misin diyen bir adamın abaza olduğunu düşünürüm
insan konuşur görüşür sohbet eder ve zamanla birşeyler olur
biraz hüzünlüydü demişsiniz birde nereden biliyorsunuz belki yapısı o sadece somurtkandır suratı düşükdür modu genelde öyledir belki arabesk biridir yüzüne bakınca müneccin gibi ne olduğunu anlayamazsınız sonuçta...

hemen kişisel sohbetlere girmeyin kimseyle soru sorar muhabbet olur gide gele arkadas olursunuz o ayrı ama bu durum normal gelmedi bana
kütüphaneden de kaçmaya gerek yok abartmayın gidersiniz mesafeli durursunuz çok soru sorarsa dikkatim dağılıyor burada okumaya geldim müsaade eder misin dersiniz
evet çok haklısınız çocuk bana zaman ver dedi bir de neden ben yani

Tanışır tanışmaz kıskanmaya başlamış. Ruh hastası galiba. Uzak durun, numaranızı ve kişisel bilgilerinizi vermeyin sakın.

Ya kütüphanedeki çocuk sana ne yapacak, sen de hoşlanıyor olsaydım tatli bir tanışma hikayesi olacaktı
Bence,madem hoşuna gitmiyor çocuk bir dahaki geldiğinde onu sertçe uyar, sohbet etme. Sonuçta çocuk daha ergen,kadınları tanımıyor. Gerçek hayır ile naz hayiri'ni karıştırmış olabilir,senin hayiri'ni "hayır çünkü bu kadar kolay kız değilim ben,benim için biraz ugrasirsan evete kayabilirim" olarak anlamış olabilir.. o yüzden net ol, ve net bir şekilde reddettikten sonra sohbet için bile konuşma (eğer gerçekten rahatsızsan) merak etme,sonrasında gelmez zaten

Çocuğun yaptığı normal değil. Daha nasıl birisiniz, in misiniz cin misiniz bilmeden gelip "Bana bir şans ver," diyorsa kötü bir insan olmanızdan çekinmiyor demektir. Başkalarının kötülüğünden çekinmeyen insandan da ben korkarım şahsen. Niyeti bozuk değilse de aklı çok başında değildir yani olacak iş mi

Önceden tanıdığınız çocuk daha samimi ve içten geldi..Ayrıca doğru söylüyor..

Öncelikle yaşlar kaç?
Daha ilk konuşmadan bana şans verir misin dediğine göre ya ilk görüşte aşık oldu ya da bıçak kemiğe dayanmış :D
Bence hemen kestirip atma eğer hoşlandıysan ama acelecide davranma.
Önce bir tanı çocuğu.

bir hedefin varsa ve yolun ortasındaysan sevgili yapma. kütüphaneye, dershaneye gittiğine göre demek ki bir şeylere emek veriyorsun. şimdi tam bu noktada bir erkek arkadaş her şeyi mahvedebilir. o yüzden daha uzun vadeli geleceğine odaklanmalısın.

böyle de babaanne gibi konuştuğumun farkındayım yalnız bu tip tecrübeler bana akademik açıdan zaman kaybı olarak döndü.

Eğer konu sahibi profilinde belirttiği gibi 22 yaşındaysan - kendimi 22yken aşırı büyük sanardım ama dışarıdan böyle görünüyorsam gerçekten çocukmuşum ben- ne sınavı ise gireceği öncelikle noktalama işaretleri ile başla Allah rızası için. Neyse konuya dönecek olursak;

Senle aynı dershaneye gidip senden hoşlanan çocuk seni diğer çocuğun yanında görüp kıskandığı için sırf aklını bulandırıp ondan uzaklaştırmak için ya bir şey yapsa diye damardan girmiş. Yav vallahi çocuk musunuz niye hoşlanıp hoşlanıp adım atmıyorsunuz? Hayat platonik olmak için çok kısa.

Bir şans verir misin nasil bir teklif biçimi anlayamadim. 22 yaşındaymışsınız. Artik yavaş yavaş insanlarin niyetlerini anlayabilmeniz lazım. Sizden ilk hoşlanan çocuk yonlendirmemeli sizi. Buna izin vermeyin.

kızlar sınava hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum kütüphanede kitap okuyordum kitabı bitirdim karşımdaki çocuk soru sormaya başladı dışarı çıkıp sohbet ettik biraz hüzünlü ve yalnızdı bana şans verir misin dedi ben de aklımda bu işler yok dedim seni tanımıyorum hem dedim ama çocuğu terslemedim normal arkadaş gibiydik ertesi gün yine karşılaştık yanıma gelmeye başladı molaya çıkalım falan dedi ben de normal davrandım ama çok yakınımda olsun istemedim kütüphanede benimle aynı dershaneye giden ve benden hoşlanan kişide vardı çocukla bizi görünce şaşırdı sevgilin mi dedi ben de hayır dedim olayı anlattım niye hemen güveniyorsun diye kızdı bana çocuk ya sana bir şey yapsa dedi benim de aklım karıştı kıskanmış da olabilir dikkatim odağım dağıldı ben napsam kütüphaneye artık gitmesem mi
Tanımıyorsanız hemen yakın olmayın uzak durun biraz

22 yaşında olduğunuza inanamadım.
Tamam, tabi ki 22 hala oldukça toy bir yaş ama bu konuyu ilk okuduğumda ben sizi lise sınavına hazırlanan 14-15 yaşında biri sandım. Son zamanlarda o yaşlarda olduğunu söyleyerek konu açan birkaç üye vardı, aynı onlar gibi geldi yazdıklarınız. Bu dediğimi yergi olarak düşünmeyin lütfen, pozitif bir eleştiri olarak kabul edin.
Eğer rahatsız oluyorsanız, hele ki tanımadığınız biriyle, sırf nazik olmak adına asla sohbete devam etmeyin. Net bir şekilde kesin iletişiminizi.
Rahatsız olmuyorsanız da, başka birisinin yönlendirmesiyle (yani sizden hoşlanan kişinin) değiştirmeyin kendi fikrinizi.
Bir de herne olursa olsun böyle sizden hoşlanan birkaç erkek yüzünden, kütüphanede çalışmak gibi, kendi geleceğiniz adına yaptığınız şeyleri değiştirme kararları vermeyin.
SİZ neyi nasıl istiyorsanız öyle yapın. Durumları ve tavırlarınızı başkalarından etkilenerek değiştirmeyin.
Son olarak da ben olsam daha ilk tanıştığım gün 5 dakikalık sohbet esnasında "bana şans ver" diyen birinden ışık hızında soğurdum. Ama niyeti kötü değildir. O da bu işlerde deneyimsiz muhtemelen, o yüzden heyecanlanıp saçmalamıştır.
Hakkınızda hayırlısı :)

Back
X