kızlar sınava hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum kütüphanede kitap okuyordum kitabı bitirdim karşımdaki çocuk soru sormaya başladı dışarı çıkıp sohbet ettik biraz hüzünlü ve yalnızdı bana şans verir misin dedi ben de aklımda bu işler yok dedim seni tanımıyorum hem dedim ama çocuğu terslemedim normal arkadaş gibiydik ertesi gün yine karşılaştık yanıma gelmeye başladı molaya çıkalım falan dedi ben de normal davrandım ama çok yakınımda olsun istemedim kütüphanede benimle aynı dershaneye giden ve benden hoşlanan kişide vardı çocukla bizi görünce şaşırdı sevgilin mi dedi ben de hayır dedim olayı anlattım niye hemen güveniyorsun diye kızdı bana çocuk ya sana bir şey yapsa dedi benim de aklım karıştı kıskanmış da olabilir dikkatim odağım dağıldı ben napsam kütüphaneye artık gitmesem mi
22 yaşında olduğunuza inanamadım.
Tamam, tabi ki 22 hala oldukça toy bir yaş ama bu konuyu ilk okuduğumda ben sizi lise sınavına hazırlanan 14-15 yaşında biri sandım. Son zamanlarda o yaşlarda olduğunu söyleyerek konu açan birkaç üye vardı, aynı onlar gibi geldi yazdıklarınız. Bu dediğimi yergi olarak düşünmeyin lütfen, pozitif bir eleştiri olarak kabul edin.
Eğer rahatsız oluyorsanız, hele ki tanımadığınız biriyle, sırf nazik olmak adına asla sohbete devam etmeyin. Net bir şekilde kesin iletişiminizi.
Rahatsız olmuyorsanız da, başka birisinin yönlendirmesiyle (yani sizden hoşlanan kişinin) değiştirmeyin kendi fikrinizi.
Bir de herne olursa olsun böyle sizden hoşlanan birkaç erkek yüzünden, kütüphanede çalışmak gibi, kendi geleceğiniz adına yaptığınız şeyleri değiştirme kararları vermeyin.
SİZ neyi nasıl istiyorsanız öyle yapın. Durumları ve tavırlarınızı başkalarından etkilenerek değiştirmeyin.
Son olarak da ben olsam daha ilk tanıştığım gün 5 dakikalık sohbet esnasında "bana şans ver" diyen birinden ışık hızında soğurdum. Ama niyeti kötü değildir. O da bu işlerde deneyimsiz muhtemelen, o yüzden heyecanlanıp saçmalamıştır.
Hakkınızda hayırlısı :)