- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
kızlar bileniniz vardır belki sevgilimden ayrılmıştım. Ayrıldıktan sonra bir ton mesaj attı yüzlerce kez aradı ama asla açmadım. Şu sıra benim vize haftam kütüphanemiz 24 saat açık. Yarın da çok önemli bir sınavım var bu gece sabahlayacağım. 2 saat kadar önce ders çalışırken baktım eski sevgilim kütüphaneye gelmiş. Çıktık dışarı beraber ne işin var burda dedim seni görmem lazımdı dedi. E nerden biliyodun burda olduğumu dedim (çünkü hiçbir arkadaşımı tanımıyor onlara soramaz) yarın sınavın olduğunu biliyodum burdasındır diye tahmin ettim dedi. Nasıl girdin okula dedim (çünkü turnikeye kart basmadan girilemiyor okula) güvenlik görevlisine kartımı kaybettim diye yalan söylemiş adam da almış içeri. Ee niye geldin der gibi baktım konuşmamız lazım dedi ben de konuşacak bir şeyimiz yok dedim. Sonra o anlatmaya başladı beni ne kadar çok sevdiğini ben gittikten sonra evin çok sessizleştiğini evde beni kahkahalarımı çok özlediğini beni çok merak ettiğini söyledi. Ben de bunlar geçici şeyler biraz sabredersen bu duygularının hepsi geçer dedim. Geçmiyo aksine her gün artıyo sana nasıl böyle bi şey yaptığımı anlamıyorum o fotoğraf sırf atmayı dahi önemsemediğim için ordaydı dedi. E iyi de bu fotoğraf ne kadar burda kalcak dediğimde cüzdanım kaybolana kadar demiştin dedim ben onu şakasına dedim dedi. YERSEN. İyice sinirlenmeye başladım artık burdan sonrasında sanki salak var kaşısında. Neyse bu bi şeyler daha söyledi duygusal duygusal konuştu ben de ona benim onun sevgisini, değerini, saygısını, hiçbir şeyini başka bi kadınla paylaşmaya tahammülüm olmadığını bana yaptığının saygısızlık olduğunu bu saygısızlığı hiçbi zaman unutamayacağımı barışsak bile artık hiçbi şeyin benim için iyi olmayacağını sürekli o kadınla onu düşüneceğimi söyledim. yani tam olarak aklımdan geçenleri söyledim. Bu zaman istedi her şeyi düzeltmek için eve geri dön dedi resmen yalvardı ama sınavım var diyip göndermeye çalıştım bayağı bi süre. Ay gitmiyo bi de seni almadan gitmem diyo. Neyse zar zor gönderdim giderken sarılmaya öpmeye çalıştı izin vermedim. Bi taraftan bu hali beni üzdü bi taraftan oh olsun dedim. OH OLSUN BEN AĞLAYIP ZIRLARKEN UMRUNDA BİLE OLMAMIŞTI. Ama açık konuşayım onu çooook özlemişim. Kokusunu duyunca bile bi anda kendimi tamamen güvende hissetmeye başladım. Muhtemelen uzunca bi süre de onu özlemeye onun bana verdiği güven duygusunu huzuru özlemeye devam edicem ama geçicek elbet.. bi anda tüm modum düştü derse odaklanmıyorum yazıp rahatlamak istedim. Teşekkürler okuyanlara