Kütüphaneye geldi

Bu adami fotoğrafı ilk gördüğünde terk etmeliydin, etmedin. Hadi o zaman etmedin, habersiz bir sekilde eve gelmediginde etmeliydin, etmedin. Hadi yine etmedin simdi madem ayrildiniz; geri dönme.
Iliskilerde yapilan hatadan daha cok sinirlendigim bir sey varsa, o da sonrasinda düşünüp tasinip gerizekalica bir sebep bulup bunun bana yedirilmeye çalışılmasıdır. Saka yapmis. Nah saka yapmis.
Ya gerçekten şaka yaptım ne ya.. bari başka bi şey de. Gerçekten adamı salak yerine koymaktan başka bi şey değil. Nasıl görünüyorum acaba ordan iqum 3 gibi falan mı duruyor da bu bahaneye inanacağımı düşünüyor? Dönmeyi düşünmüyorum geçmişteki sınırlı tecrübelerime dayanarak şu anki özlemimin acımın zamanla hafifleyeceğini düşünüyorum ve hafiflemesini bekliyorum.. ders çalışarak oyalıyorum kendimi umarım sınavlar bittiğinde aklımdan çıkarabilmiş olurum.

Ya gerçekten şaka yaptım ne ya.. bari başka bi şey de. Gerçekten adamı salak yerine koymaktan başka bi şey değil. Nasıl görünüyorum acaba ordan iqum 3 gibi falan mı duruyor da bu bahaneye inanacağımı düşünüyor? Dönmeyi düşünmüyorum geçmişteki sınırlı tecrübelerime dayanarak şu anki özlemimin acımın zamanla hafifleyeceğini düşünüyorum ve hafiflemesini bekliyorum.. ders çalışarak oyalıyorum kendimi umarım sınavlar bittiğinde aklımdan çıkarabilmiş olurum.

20 yasinda herkes birbirini sever. Tabii ki unutursun. Tabii ki gecer. Sevgilin istedigi kadar donanimli biri olsun, bahane bulmak konusunda standart erkek zekasina sahip belli ki.

Back
X