ya ben hamile değilim darbede yemedim ama niye ağrıyor.adetim düzensiz tam tarihi belli değil ama geçen ayda olmuştu yaklaştıkça.belimin altı tam kuyruk sokumu
***********Belki aklının ermeği zamanlarda düşmüşsündür, ailen de sende hatırlamıyorsunuzdur.
Ben de yıllarca çektim bu sancıyı,belime de vuruyordu. beyin cerrahına gidiyordum meğer fizik tedavinin alanıymış.Bu bizim alanımıza girmiyor demediler;Onlarda alanı dışı olduğu için "doğuştan, fabrika çıkışın, imalatın böyle;Boyun kısa kalır, kalçan genişler, belinde biraz fıtık var,ameliyat edilecek kadar değil",dediler. Bir rontgen sadece okadar,Hiç demedilerki,Fiziktedaviye yönlendirelim.
"Ağır kaldırma,spor yapma,fazla hareket etme idrarını tutamayabilirsin,idrarını tam boşaltamayabilrsin, Alaturka tuvalet yasak, alafranga tuvalet kullan,sırt üstü yatma, Yumuşak yere otur,sert yere oturma,kalkarken tutulma olursa, aniden kalkma,yavaş yavaş doğrul, arabanı kolunu ya dirsekliğe ya kapıya yaslanarak tek kabanın üzerinde oturarak kullan.sancısı kasıklarına,belinden iki kürek kemiği arasından ensene vurabilir.Adetlerin düzensiz ağrılı olabilir.kabalarında sıvı birikmesi olur, zaman zaman ağırlık, doluluk hissedebilrsin, Sık sık yumuşak masaj yaptır", v.s...
10 yaşımda, 1metrelik yerden kıç üstüne düşmüştüm ve yıllarca kaykılarak belimin üzerine oturdum. 21 yaşımda Evlendim, geceleri sancıdan tutulup kalırdım,tuvalete kalkamazdım, eşim kucağında taşırdı. Bu Forumda okudum,kuyruk sokumu sakat olanların,erkek bebeği olur,erkek bebeğim oldu.Bebeğimi kucağıma alamadım tek kalçama oturtur, kolumun altında taşırdım.Bir oğlum oldu bu sancılardan dolayı,2kürtaj oldum,bebek yapmaya korktum 1çocukla kaldım. oysa iş yapmamak yorulmamak yeterliymiş.
Eskiden doktorlarada bişi sorulmazdı ki, şimdi hepsi arkadaş gibi...
Sonra bu forumda, NAPROSYN jel ismi ve bir doktor ismi vermişler, düşme ile'de olduğunu öğrendim.O doktorun sitesine girdim bilgilendirmeleri,profilini okudum, aklıma yattı,sekreterini aradım,muayenesi 250 TL imiş, 3 boyutlu rontgen içinde ayrıca ücret dedi. Bende DevletHastanesinden randevumu aldım filmimin cdsini ve raporu aldıktan sonra hazırlıklı gideceğim.Naprosyn Jeli de aldım eşime masaj yaptırtıyorum ki belki muayeneye gidene kadar faydası olur, işlemleri kolaylaşır diye.Tekrar doktoru araştırayım dedim, kendi hastanesi dışında başka hastanelerde de çalışıyormuş onlarıda aradım ücret sordum 40 TL daha ucuz, muayenesi 210TL dediler.
Tek iğne ile sancıyı %90 duymanı kesiyormuş ama ben sancıyı duymasamda bu rahatsızlık alttan alttan devam edecek. İğne yerine el ile tedavisini tercih ettiğimi dedim.Haftada 3 kere gidilecekmiş.kuyruk sokumunun geçmişine göre bazen 2 seansta bile düzelebiliyormuş. Tomografiyi gördükten sonra seans belirleneceği için el ile tedavinin ücretini demedi.
Sürekli yan gelip yattığım halde bazen durupduruken kuyruk sokumuna yakın biryerler sancıyor, baloncuk gibi fokurdayan volkan gibi patlamalar oluyor.İnşallah artık şifaya kavuşurum.
İdilga rumuzlu üyenin gittiği doktor, daha iyiymiş. Yarım saat ovmuş ovmuş masaj yapmış sonra neresinden nasıl çekmişse onuda anlamadım, çekmiş tık diye yerine oturtmuş.belki okuyan olur geniş geniş yazayım,detaylı bilgi vereyim dememiş.
İdilga okuyorsan Lütfen detaylı bilgi verirmisin.!!!!!!!!!!!!