Akraba ile iş yapmak zaten her zaman zordur,ortak iş açıp sonra ailece birbirine küsen o kadar çok tanıdığım var ki...ya da onlara güvenerek batışa gidenler...
Yollarınızı ayırma imkanınız yok mu ?Çünkü siz içinizde biriktirdikçe bu bir gün kötü patlayacak ve enide sonunda ya bağlarınız kopacak ya da bu adam size kazık atacak bence.Babanızla konuşun,kaygılarınızı anlatın,beraber bir çözüm bulursunuz mutlaka...
Babanız bu duruma ne diyor, işten çıkarma imkanınız yok mu?
canım öncelikle bu hala oğlunu dövmek istiyorum ben ya her okuduğum konunda canını sıkıyor üzüyor seni sanki yeterince derdin yok gibi... babanın bu şahsın var olmayan karakterini de hala görememesine şaşıyorum ya inşaallah işlerinizi toparlarsınız ben birsey sorucam ortak mıydı sizin işe yoksa sadece çalışan mıydı bu kuzen?
Bu adam yüzünden kötü gidiyor olabilir mi işleriniz.
Ayrılsanız hayrınıza olacak gibi bence.
Mendebur.
Böyle bir adamın olduğu yerde bereket mi olur?
senin karşında baban hakkında bunları söylerken senin elin armut mu topluyordu? biri babam hakkında işe yaramaz diyecek ben de suratının ortasına patlatmayıp, oturacam yerime
madem böyle bir adam olduğunu biliyorsunuz, madem arkanızdan iş çevirip babanın koltuğuna geçmek istiyor, e tekmeyi bassanıza k.çına.
boşuna dememişler akrabanın yaptığını akbaba yazmaz
Seninde baban benim o sağ kolum, ister kabul edin ister etmeyin, her mevzusu açıldığında '' yeteriiin canınız xxx' ten çıkacak diye neredeyse dövecek raddeye gelirse '' elinden birşey gelmez canım, orda ona söylesen ne yazar?
e o zaman işin rengi değişir. madem baban halinden memnun o zaman kim kime tekmeyi basacak belli
Babam şimdi insana yabancından değil yakınından zarar gelirmiş diyor. Var tabii, ama çıkarmıyor.
Amcam yıllarca yedi bitirdi haftanın 4 günü gelmez, maaş günü gelir kavga dövüş para alır giderdi.
Mesela amcam yeni, kendisi çıktı işten o kadar zararı varken bize babam çıkarmadı senelerce.
Bugün erkek kardeşimi bir mağazadan aramışlar amcamlar ailecek tepeden tırnağa marka giyinip borçla, mağazaya da bizim ev telefonlarını vermiş, böyle insanlar babamın akrabaları.
Babanız ne kadar saf sizin. Valla yapacak birşey yok.
amiyane tabirle sağlam bir kazık yiyecek gibi görünüyor babanız.
Ama kendi düşen ağlamaz.
İnşallah çzok çok zor durumlara düşmeden gerçekleri görür babanız..
Buna iyiniyet diyemiyorum ben.
Babanızın da sorumlu olduğu insanlar var.
Önce onları ve onların geçimini düşünmek zorunda.
Bu kadar iltimas gereksiz.. Saçma..
yok artık
nefret ediyorum böyle insanlardan, paran olmasa biri arayıp sormaz,
bizde de öyle malesef durumlar..
Allah sabır versin, umarım babanız gerçeği yakın zamanda görür ve mantığıyla hareket eder..
Tefeciden borç alır abi koş, ev sahibi kirayı ödemediğinden kapıya koyar hemen bir telefon abi koş. Babam borcunu öder, babam kirasını öder. İstanbul da dolandırmadığı ev kalmadı. 2 ay öder 5 ay ödemez kaçar. Hiç unutmam bir kere ev sahibinin eline amcamın maaşından gidip kirayı ödüyordu her ay babam. Amcam 49 yaşında.
babanız çok çok iyi niyetli, bunun mükafatını alacaktır
Ama bunlar hiç doğru şeyler değil, insanı aptal yerine koyuyorlar,
babanızın artık gördüğünü söylemişsiniz, ama yine de kuzeninizin konuşmalarını ses kaydına alıp dinletseniz babanıza? Belki babanız artık kullanıldığını anlayıp, postalar onları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?