Kuzen diye diye beni de işkillendirdiniz:)

eceekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
201
1
46
İstanbul
Kızlar haftaya sevgilim senelik izninin bir kısmını kullanmak için yanıma gelecek. Benim çok sevdiğim 2 kuzenim var. Aklımdan hiç kıskançlık geçmedi şimdiye kadar. Geldiğinde de evli olan kız kuzenimin evinde kalacak. Evli olan kuzenimin eşiyle de arkadaş gibiyiz hepimiz konuşmadığımız konu yoktur, hiç de kıskançlıklarını görmedim şimdiye kadar. Diğer kuzenimse tam bir afet!!!Etrafında düzinelerce erkek, çok güzeldir kendisi. Benim sevgilim de biraz dikkatlidir bu konularda kapalıdır etrafa karşı onlarda fazla kalmak istemiyor. Bu forumda da o kadar çok kuzen ilişkileri irdeleniyor ki ben de şaşırdım nasıl davransam diye...Sizce ne yapmalıyım???

kalacak başka yer bulsun boşuna huzurunuz da kafanız da bozulmasın. şimdi siz bu konuyu düşünerek 1 kasa taze elmanın içine 1 çürük elma attınız. sevgiliniz gidene kadar illa ki bikaç tane elma çürüyecektir. benim düşüncem bu.

Bilmiyorum ki ya öyle mi yapsak? Daha önce geldiğinde otelde kalmıştı ama o da çok masraflı oluyor. Şimdi kuzenim 1 yıldır evli ve evlendiği günden beri gelsin bizde kalsın diyor sürekli. Ben de ona söyledim aslında çok istemiyor sizde kalıp rahatsız etmeyi diye...

Tam olarak anlamadım kuzenlerıne mı yoksa sevgılıne mı guvenmıyorsunuz?onlardan yanlıs bır hareket gormedıgınız surece paronoyak dusuncelere yer vermeyın bence

Bu konu farklı ama kuzen senin kuzenin adamın kuzeni değil ki. Yani diğer konulardaki gibi "kuzenler kardeş" tezi burada geçerli değil.

Son düzenleme:
açıkçası bir yıllık evli kuzeninde, erkek arkadaşının kalmasını doğru bulmadım.

çünkü onlarda yeni evli. üstelik henüz akraba bile olmamışsınız.

fazla samimiyetten maraz doğar diye bir söz vardır.

erkek arkadaşın bir otelde kalsın daha iyi diye düşünüyorum.

Tam olarak anlamadım kuzenlerıne mı yoksa sevgılıne mı guvenmıyorsunuz?onlardan yanlıs bır hareket gormedıgınız surece paronoyak dusuncelere yer vermeyın bence

Canım öyle güvenmeme gibi bir durum sözkonusu değil. Artık etrafımda o kadar çok kuzenlerle başı belada olan insan gördüm ki ve büyük konuştum ki bizimkiler arasında öle bir şey olamaz diye(Başıma bir şey gelecek diye korkuyorum o kadar. Yani hiç kimse üzülmesin istiyorum...

Öğretmenler evinde kalsın daha hesaplı

Sevgılınız nerde kalır bılemem ama,senelık ıznınde sızınle olmaya geldıgıne gore sıze deger verıyor,butur seyler dusunerek huzurunuzu bozmayın bence

anladım da,bısey soluyeyım mı?nezaman,neden korktuysam mutlaka basıma geldıbelayı cagırıyomuyuz ne?

Evet o yönden haklısın.Sana biraz kuzenlik ilişkimizi anlatayım. 1 yıllık evililer ama genelde hep beraberizdir. Neredeyse bütün özel günlerde bile. Sürekli birbirimizde kalırız. Eşi de şehir dışına çıktığı için bazen yalnız kalamıyor ve bizi çağırıyor. Allah şahit aramızda hiç öyle kıskançlık olmadı her zaman sınırımızı bildik. Kardeş gibiyiz hepimiz...Şimdi bana hiçbir sakıncası yokmuş gibi görünüyor orada kalmasının...

empati yapalım mı?

1 yıllık evlisin. kuzeninin sevgilisi 1 hafta senin evinde yatıya geliyor.

eşinle olan özelini rafa kaldırıyorsun demektir bu...

1 gece kalsa sorun olmaz. ama bir hafta epey uzun zaman...
kuzenin ve eşiyle olan güzel ilişkilerinizi riske atma derim.

insan eti ağırdır. üç gün misafirlik dördüncü gün kafirlik derler...

ama karar tabi ki senin ve arkadaşının... sonuçta ortada bir davet var.

EMpati yapmadım değil aslında evet evli olsam 1 yıllık ve kuzenimin sevgilisi gelse memnuniyetle ağırlarım: aklımda ve kalbimde kötü bir düşünce olmadan.
Ama sana hak veriyorum sonuçta ne kadar da kardeş gibi olsak dediğin gibi insan eti ağırdır. 3-4 günden sonra ne düşüneceklerini bilemem sonuçta...Ama şöyle düşündüm ilk geldiğinde polis evinde kalsın daha önce yaptığı gibi. Sonra birkaç gün geçince kendiliğinden gitmek isteyecektir zaten. Yani biraz orada biraz burada geçirebilir sanırım tatilini...

evet işte çözümü bulmuş oldun.

arkadaşın, kuzeninde 2 gece kalsa kimseye yük olmamış ve kuzeninin davetine cevap vermiş olur.

böylece ilişkileriniz aynı güzellikte devam eder...

ben tam diyecektim ki polisevinde kalsın yazmışsın zaten

İlk gün kuzeninde kalsın. diğer günler de gitsin polisevinde kalsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…