Kuzen problemi. Fikirlere ihtiyacım var.

naz_evren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
280
76
298
Bursa
Merhaba hanımlar,
Benim benden 1 yaş büyük bir kuzenim var ve aramız çok iyi birlikte büyüdük her güzel anımızı paylaştık vs. kardeşten farkımız yok diyebilirim.
Ancak bugün öğrendim ki sevgilisi bir daha benimle görüşmeyeceğini söylemiş kuzenim söyledi bana bunu. “Geçen görüştük ya oturup kahve içtik falan o günden sonra neler çektim bir daha seninle görüşmememi istedi ” diye anlattı kuzenim.
Ve hani sevgilisine kızar gibi kızmış gibi bir hali de yoktu gülerek söyledi. Çok üzüldüğümü söyledim olur mu öyle şey kardeşiz biz benim erkek arkadaşım böyle dese senin için çok üzülürdüm çok kızardım dedim cevap vermedi.
Şimdi ben ne yapmalıyım nasıl bir tavır takınmam doğru olur?

sizin takınacağınız bir durum yok.
sevgilisine karşı sizi savunmamışsa görüşmeyi keserse sizde hayatınızdan tamamen çıkarın.
ama sevgilisiyle ayrıldığında da hayatınıza almayın bir daha.
Bunu bir arkadaşım yapsa inanın yapacağım şey aynısı olurdu. Ama ailemden böylesine yakın bir insandan gelince ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım

Siz düşünmeyin kuzeninden bile kıskanan hasta ruhlu sevgilisini gülerek karşılayan kuzeniniz düşünsün .Nasil bu kadar uzun bir sıfat tamlaması yaptım bilmiyorum 🤣
Gerçekten hala böyle hasta ruhlu insanlar var sanırım. Görüntülü konuşarak da tanışmıştık çok tatlı bir insana benziyordu

Sebebi neymiş peki? Sevgilisi neden böyle demiş, sordunuz mu?
Ara ara bir yerlerde oturup bir şeyler içeriz hayatımızdaki son güncellemeleri falan yaparız ya da aile yemeklerinde görüşürüz vs. Yine 1 hafta önce falan da öyle bir kahve içmeye çıkmıştık. Konular biraz derinleşince bir süre telefonuna bakamadı defalarca aramış yaklaşık 1 saat içinde. Benimle görüşüp telefonlara bakmadığı için sorun yaşamışlar bir daha görüşmeyeceksin demiş.

Sebebi neymiş? Yani neye dayanarak bunu istemiş kuzeninizden?
Sizin verdiğiniz cevaptan sonra kuzeninizin cevap vermemesi erkek arkadaşını onayladığını gösteriyor gibi geldi bana. 🤷🏻‍♀️ bence sizin yapabileceğiniz tek şey sizi hayatından çıkaran kuzeninize saygı duymak ve düştüğünde -ki düşerse- asla yanında olmamak.

Ara ara bir yerlerde oturup bir şeyler içeriz hayatımızdaki son güncellemeleri falan yaparız ya da aile yemeklerinde görüşürüz vs. Yine 1 hafta önce falan da öyle bir kahve içmeye çıkmıştık. Konular biraz derinleşince bir süre telefonuna bakamadı defalarca aramış yaklaşık 1 saat içinde. Benimle görüşüp telefonlara bakmadığı için sorun yaşamışlar bir daha görüşmeyeceksin demiş.
Gerçekten sebep bu mu şaka gibi. Ne kaşar süredir birlikteler peki bu güvensizlikten başka bir şey değil çünkü.

Ben sizin yerinizde olsam kuzenimin tavrına bakardım. Sevgilisini dinlediği takdirde sadece geçmişin hatrına kırk yılın başında bir görürsem selam verir alırdım. Ama onun haricinde ilişkimi keserdim. Olur da yarın öbür gün sevgilisinden ayrılır da eski samimiyeti yakalamaya çalışsa dahi eskisi gibi olmazdım. Selam alıp vermenin ötesine geçmezdim kesinlikle. Kuzenin şuan alacağı tavır önemli bence.

en nefret ettiğim insan tipi ,sevgilisini ilah gibi gören ,onun sözünden çıkmayıp ,en yakını bile düşünmeden silip aşkitoloşkom öyle istedi diye beyinsizce davrananlar ,ben olsam bunları duyduktan sonra engeller geçerim.

sevgilisine sen kimsin o benim kanım demeyen insanı da kardeşim diye tanıtmam

Sebebi neymiş? Yani neye dayanarak bunu istemiş kuzeninizden?
Sizin verdiğiniz cevaptan sonra kuzeninizin cevap vermemesi erkek arkadaşını onayladığını gösteriyor gibi geldi bana. 🤷🏻‍♀️ bence sizin yapabileceğiniz tek şey sizi hayatından çıkaran kuzeninize saygı duymak ve düştüğünde -ki düşerse- asla yanında olmamak.
Sebep olarak ben şunu düşünüyorum. Çok kıskanç biri olduğunu biliyordum zaten gerçi bunun bana kadar gelebileceğine ihtimal vermemiştim de. Uzak mesafe ilişkisi yaşadıkları için telefon elinden düşürmeyecek kadar darlayan bir tip. Hadi ben o kızı hiç önemsemiyorum umrumda da değil de kuzenimin bana bunu bu kadar rahat söylemesine tahminimce kıza da bir tepki vermemesine o kadar üzüldüm ki.

en nefret ettiğim insan tipi ,sevgilisini ilah gibi gören ,onun sözünden çıkmayıp ,en yakını bile düşünmeden silip aşkitoloşkom öyle istedi diye beyinsizce davrananlar ,ben olsam bunları duyduktan sonra engeller geçerim.

sevgilisine sen kimsin o benim kanım demeyen insanı da kardeşim diye tanıtmam
Dediğim gibi sevgilisi benim hiç umrumda değil ama aynen sizin dediğiniz gibi bir cevap vermesini o kadar isterdim ki.
Aynı şey benim başıma gelse dediğiniz gibi bir cevap verirdim mutlaka

Dediğim gibi sevgilisi benim hiç umrumda değil ama aynen sizin dediğiniz gibi bir cevap vermesini o kadar isterdim ki.
Aynı şey benim başıma gelse dediğiniz gibi bir cevap verirdim mutlaka
zaten umrunuzda olacak kişi sevgilisi değil kan bağı olan kuzeniniz

o da sizi yok sayarak böyle diyorsa ,cevabını verip iletişiminizi kesin nasıl olsa ayrılınca yine size gelir

Sebep olarak ben şunu düşünüyorum. Çok kıskanç biri olduğunu biliyordum zaten gerçi bunun bana kadar gelebileceğine ihtimal vermemiştim de. Uzak mesafe ilişkisi yaşadıkları için telefon elinden düşürmeyecek kadar darlayan bir tip. Hadi ben o kızı hiç önemsemiyorum umrumda da değil de kuzenimin bana bunu bu kadar rahat söylemesine tahminimce kıza da bir tepki vermemesine o kadar üzüldüm ki.
Valla istediği kadar kıskanç olsun kuzensiniz siz yani bilemedim. Kuzeninizde karşısında direnememiş hiç umursamayın bence şimdiden kendini bu kadar kaybettiyse kendisi bilir.

Ben sizin yerinizde olsam kuzenimin tavrına bakardım. Sevgilisini dinlediği takdirde sadece geçmişin hatrına kırk yılın başında bir görürsem selam verir alırdım. Ama onun haricinde ilişkimi keserdim. Olur da yarın öbür gün sevgilisinden ayrılır da eski samimiyeti yakalamaya çalışsa dahi eskisi gibi olmazdım. Selam alıp vermenin ötesine geçmezdim kesinlikle. Kuzenin şuan alacağı tavır önemli bence.
Zaten son zamanlar da hep benim çağırmamla plan yapmamla görüşüyorduk ama ben farkedemedim aklıma hiç gelmedi böyle bir şey.
Tabii bundan sonra çağırmayacağım bir yere bende

Bunu bir arkadaşım yapsa inanın yapacağım şey aynısı olurdu. Ama ailemden böylesine yakın bir insandan gelince ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım

valla ailenden olsa o hırtın ağzının payını verirdi🤷‍♀️
bu kadar saçma salak bir sebepte duymamıştım hiç. kuzenin kendine böylesini layık görüyorsa kendi seçimi.

Back
X