??Dişi bu kuzen
Daha görmedik gittiğinden beridir hiç konuşmadıkSizin kuzen akillanmaz daha çok evlenir gider gelir, yeni adamdan hamile falan kalmamıştır inşallah
Sinirliyim biraz
Surekli doguruyor diye oyle yazmış galiba.
Sinirlenilmeyecek gibi değil de güldüm kusura bakmayınSinirliyim biraz
Boynu şişsin vallahide billahi
Kuzenle kardeş gibi büyüdük çok emeği vardır teyzemin üzerimdeSurekli doguruyor diye oyle yazmış galiba.
EMiNe_mi konunun muhatabi siz degilsiniz gibi? Halayla birlikte yasamiyorsaniz, siz ne derseniz bos.
Normal sanki yani akademik olarak iyide gerisini bilmiyorumZeka düzeyi normal mi? Yani zihinsel yetersizliği falan varsa vasilik alabilir anne ama kadın sadece koca derdindeyse buna çare yok malesef. En fazla "bir daha saçma sapan biriyle evlilik yaparsan bu evin kapısı da sana kapanır haberin olsun, başını sokacak yer bulamazsın" diye tehdit edebilir. Ama sizin hala belli ki iyi, vicdanlı biri. Kıyamaz kızına.
Hiç sorma kadın ağlıyordu yaKuzeniniz yaprak dökümü Leyla olabilir mi?
Yarın başkasını getirir bu sefer de bununla evleneceğim der. Akıllı birine benzemiyor. Yazık anneye üzüldüm. Atsa atılmaz satsa satılmaz. Ne yapsın kadıncağız ?
Ben hala anlamisim teyzeymis o detay icin oncelikle ozurdilerim.Kuzenle kardeş gibi büyüdük çok emeği vardır teyzemin üzerimde
Canım sıkıldı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?