- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Para varmış aslında neden ihtiyaçlarınızı erteliyorsunuz?İki aydır sıkışıktik alcagim şeyleri bile erteledim ama esim köyden gelen kuzenine para vermiş geri dönüyor diye bu normal mi ben mi abarttım anlamadım kizlar
Varsa sıkıntıya sokmuyo ama kuzenine eksiden vermsEşiniz para konusunda hep böyle değil mi zaten?
Hep değil kiz köyden gelmiş geri donuyo diye vermiş 600Erteleyen sizsiniz ama,adam size ertele dememiş ki.
Verilen para ne kadar,ne sıklıkta veriliyor bunlar önemli. Sıkışıklıkta başkasına verilmez diye bir şey her durumda geçerli değil.
Yani mesela ben ayakkabi alcam bu ay geçsin dedim eksideyiz diye o şu durumda kiz köye donuyo diye vermisBiraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Paranız yok değilmiş ki verildiğine göre. Siz ertelemeyi tercih etmişsiniz.
O zaman abartacak bir şey değil bu. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.Hep değil kiz köyden gelmiş geri donuyo diye vermiş 600
20 herade bilmiyorum 600 TL vermisKuzen kaç yaşında ve ne kadar vermiş hiç anlaşılır değil konunuz
Bende aslında böyle para hediye verilmesini seven bi insanım ama ben mesela ayakkabi alcam ay başı alsak olur mu dedi ona kizdimO zaman abartacak bir şey değil bu. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Ama çok normal değil mi? Herkes alışverişini ay başında yapıyor,veya indirim dönemi bekliyor. Hiç ayakkabınız yoksa yalınayak gezemezdiniz elbet hemen alırdınız. Ama birine yardımı her dakika denk getirip yapamıyoruz,tarih tutmuyor. Çok da kendinizi üzeceğiniz bir durum değil.Bende aslında böyle para hediye verilmesini seven bi insanım ama ben mesela ayakkabi alcam ay başı alsak olur mu dedi ona kizdim
Haklısınız aslında geçen mont almaya çıktık pahalı diye sana alalım bu ay dedi kendinin montu yoktu ama almadı bana aldı. Şimdi bana aybasini bekle deyip kuzenine verince kızdım zaten o kadar parayla ayakkabi alamazdim ama üzüldümAma çok normal değil mi? Herkes alışverişini ay başında yapıyor,veya indirim dönemi bekliyor. Hiç ayakkabınız yoksa yalınayak gezemezdiniz elbet hemen alırdınız. Ama birine yardımı her dakika denk getirip yapamıyoruz,tarih tutmuyor. Çok da kendinizi üzeceğiniz bir durum değil.
Güya abisiya harçlık vermiş misEksiden vermesi ne alaka kardes bile degil kuzen. Ailesi yok mu bu kuzenin ben olsam olay cikartirdim. Kiz ne diye kabul etmis bu parayi cok sacma gercekten.
Hiç üzülmeyin. Bir dahakine ihtiyaçlarınızı daha erken söyleyin,hemen lazım deyin. Halledilemeyecek bir durum değil.Haklısınız aslında geçen mont almaya çıktık pahalı diye sana alalım bu ay dedi kendinin montu yoktu ama almadı bana aldı. Şimdi bana aybasini bekle deyip kuzenine verince kızdım zaten o kadar parayla ayakkabi alamazdim ama üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?