Kuzene para vermis

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
İki aydır sıkışıktik alcagim şeyleri bile erteledim ama esim köyden gelen kuzenine para vermiş geri dönüyor diye bu normal mi ben mi abarttım anlamadım kizlar

Bende aslında böyle para hediye verilmesini seven bi insanım ama ben mesela ayakkabi alcam ay başı alsak olur mu dedi ona kizdim
Ama çok normal değil mi? Herkes alışverişini ay başında yapıyor,veya indirim dönemi bekliyor. Hiç ayakkabınız yoksa yalınayak gezemezdiniz elbet hemen alırdınız. Ama birine yardımı her dakika denk getirip yapamıyoruz,tarih tutmuyor. Çok da kendinizi üzeceğiniz bir durum değil.

Haklısınız aslında geçen mont almaya çıktık pahalı diye sana alalım bu ay dedi kendinin montu yoktu ama almadı bana aldı. Şimdi bana aybasini bekle deyip kuzenine verince kızdım zaten o kadar parayla ayakkabi alamazdim ama üzüldüm

Hiç üzülmeyin. Bir dahakine ihtiyaçlarınızı daha erken söyleyin,hemen lazım deyin. Halledilemeyecek bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…