Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazılan mesajlar niye silinmiş ya![]()
Sistemde sorun oldu. Arada iki gün boyunca yazılan mesajlar silindi. Seninle ilgili değil, herkesin mesajları tamamen silindi.
Annemle babam kuzenler canım ve bir kardeşim var
Yalnız ilk dogdugumda kalça çıkıklıgm vardı çok şkr yurdşnda iyileştim amelytsz
sanırım bu akraba evlılıgnden di ama kardeşmde bir sorun yoktu risk bu.
haklısın canım hayatımızda risk hep var zaten bunun farkındalığını kaybetmemeye çalışıyrmguclubacismile
hakkinizda hayirlisi olsun,bizde normal karsilanir akraba evliligi zira bende teyzemin ogluyla evliyim 2 tanede oglum var,sagliklari yerinde cok sükür,esim almanyada oldugu icin bizde kardes gibi büyümedik,ama amcamin ogullariyla bir arada büyüdügümüz icin kardes gibiydir,demek istedigim size kalmis bisey ama ailelerde cok önemli tabi akraba oldugu icin hersey pamuk ipligine bagli Allah en dogru karari vermenizde yardimciniz olsun .
arkadaşlar insanın kendi annesi ve babasının dışından olnalar kardeş falan deildir.yani öyle şeymi olur?ben karşı değilim.sonuçta amca çocuğu vede dinimizdede nikah düşüyor.yani bir arkadaş dinimizde günah demiş.günah değil.vede sakat çocuk işine gelince.şöyle bir durum var artık zaten çocuk olmadan doktora gittiğinizde akraba evliliği olduğunu söylediğinizde yapmanız gerekenleri size söylüyorlar.yani teknoloji çok ilerledi bu konuda.çokta korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.bence relax ol.içinden geldiğini yap.milletin ne dediği seni mutlu etmez.kendi kendini mutlu etmeyi bil canım.önce senin fikirlerin önemli.sonra diğerleri gelir..şansın açık olsun
Akraba evliliklerinde çocukların sakat,özürlü doğma olasılığı da %99,98 dir.
Ayrıca denildiği gibi KARDEŞ'tir(manevi anlamda aksini düşünene açıkcası sapıklık diyebilirim) ... Onun sana böyle yapması terbiyesizce geldi bana ... Dünyada aşık olunacak kız mı kalmadı ...
bu durumu normal karşıladığım falan yok:sinifsinif: benimde karşı olduğum bi durumu içinde yaşadığım süreç buraya kadar getirdi nasıl oldu nasıl bittisini nasıl açıklayabilirim ki .yaşamadan bende kıyametleri koparırdım böyle bi duruma ama nasıl olduğunu sorgulamamım bi anlamı yok artık. içinde yaşamayan bilemez diyorum sadecelmaz: