Kuzenim beni seviyor olabilir mi ?

YURDUM

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
623
Konya
Kuzenim 28 yaşında özel harekat polisi.Bende 22 yaşındayım hemşireyim ama haziranda polislik sınavım var.Normalde kuzenim hiç mesaj atmazdı bana ama ilk kez ocakta mesaj attı istanbuldaydım orda olduğumu öğrenince görüşelim dedi ben dönmek zorundaydım görüşemedik.Daha sonra bi kaç kez instagramdan hikayelerime cevap verdi konuştuk biraz.Ben ona abi diyorum bu arada.Ama bayadır bişeyler hissediyorum.İnstagramda bi sürü kız ekli ama faceinde tek kız benim .Ama bi yandanda abim ona sevgilin var mı demiş oda var abi evlenmeyi düşünüyoruz demiş ama annesinede yemin etmiş yok diye.Geçenlerde bize geldiler istanbuldan 1 günlüğüne gelmiş ve ilk iş bize uğradılar.Bunlar üs üstegelince ümitleniyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?Bu arada ben gayet hoş güzel ,kendimi geliştiren biriyim.Yanlış anlamayın kendimi övmek amaçlı söylemedim

Ailesini taniyorum diyosunuz kuzen zaten amca,teyze,dayi,hala cocugu oluyor.
işte zaten bu yüzden mantıklı geliyor.Önceden olsa aileyi önemsemezsim ama o benim amcamın oğlu amcamla babamın karakterleri aynı ikiside hayatımız boyunca bizi üzdü sorumsuzlar.Aynı şeyleri yaşadık annelerimiz aynı köyden.Yani şundan bahsediyorum aynı ortamda büyüdüğümüz için beni anlayabileceğini düşünüyorum anlayışlı olmak önemli bana göre.Ben babamdan dolayı çok yara aldım

Canim yanlis anlamada kuzen demek kardeş demektir bence.ne bilim ben kuzenlerime hic o gozle bakmadim.bide amcaoglu yani kan bagi direkt.ben aileyle evliliklerin dogru olduguna inanmiyorum ne bilim

Son düzenleme:
Canim yanlis anlamada kuzen demek kardeş demektir bence.ne bilim ben kuzenlerime hic o gozle bakmadim.bide amcaoglu yani kan bagi direkt.bide ben aileyle evliliklerin dogru olduguna inanmiyorum ne bilim
Biz kardeş gibi büyümedik ama bi ara gitti 4 5 yıl görmedim sonra görünce kardeş gibi hissedemezsinki.Dinen uygun onu biliyorum ama olmazsada üzülmem sadece mantıklı geldi

neden olmasın? dinen uygun zaten. akraba evliliğinden engelli çocuk olur zırvalığına ben katılmıyorum nasibinde ne varsa onu yaşarsın. canım bence riskli. yani şöyle şuan o da seni seviyor diyebileceğimiz bir şey yok ortada. sen hislerden bahsetsen bir cesaret ya o hiç o gözle bakmamışsa? üstelik gözünde biraz da düşersin ne bileyim riskli. Allah gönlüne göre versin

neden olmasın? dinen uygun zaten. akraba evliliğinden engelli çocuk olur zırvalığına ben katılmıyorum nasibinde ne varsa onu yaşarsın. canım bence riskli. yani şöyle şuan o da seni seviyor diyebileceğimiz bir şey yok ortada. sen hislerden bahsetsen bir cesaret ya o hiç o gözle bakmamışsa? üstelik gözünde biraz da düşersin ne bileyim riskli. Allah gönlüne göre versin
Yok eğer o açılmazsa ben kesinlikle açılmam o hatayı yapmam akrabayız sonuçta dediğin gibi riskli

Dinen caiz olduktan sonra bi sıkıntı yok bence,
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yok eğer o açılmazsa ben kesinlikle açılmam o hatayı yapmam akrabayız sonuçta dediğin gibi riskli
yeşil ışık yakabilirsin yani durup dururken sana açılmasını beklemezsin sanırım :) bi görüşün ya da mesaj atabilirsin ayarla o ortamı. hakkında hayırlısı olsun :)

yeşil ışık yakabilirsin yani durup dururken sana açılmasını beklemezsin sanırım :) bi görüşün ya da mesaj atabilirsin ayarla o ortamı. hakkında hayırlısı olsun :)
Yani gayet yakışıklı kendine güvenli bi erkek istese hemen söyler diye düşünüyorum.Ama çekiniyorda olabilir haklısın :)

bi de şöyle bişey var abine evlenmeyi düşünüyoruz demiş falan ama hiç instagramda fotoğraf yok mu? sevgilisi olduğunu belirten

Olur olmasınada ben oböyle bişey düşünüyomudur onu merak ediyorum
Olabilirde cesaret edemiyordur,
Agbi falan diyormuşsun,
Tepki almaktan korkar kuzensiniz kabul etmezsen aranız açılsın istemiyor olabilir.
Çünkü kabul etmezsen sonra hep yüz yüze gelceksiniz bi tuhaf olur.

Back
X