Kuzenim beni seviyor olabilir mi ?

gelme o gaza:))
en kısa sürede karşına hayırlı şartları sana uygun sevecegin biri cikar umarım.
zaten sadece kafan karışmış.aşık felan değilsin .
herşey gönlünce olsun.
ama akraba olmasın senin ailenin ve doğacak çocuklarının iyiliği için:KK37:
Ay napıyım öyle miydi böyle miydi kafayı yiycem :D

Bence sen ona platoniksin.O farkli görse sen daha değişik anlatirdin.Anlattikkarina gore hoşlanma belirtisi yok.Kuzen olarak görüyor büyük ihtimalle.Birine de var evlenmeyi düşünüyoruz demis.Annesine daha so.ylememistir sıkıstırmasin diye .
Ben de deli divane olmadiktan sonra evlenmeyi doğru bulmuyorum.Bir sürü yabancı erkek varken.Genetik acisindan riskli .Yakın genler cunku
Nekadar uzak o kadar sağlıklı genler.
Bana da kuzenimi ablam söylemişti.Bilmiyorum ağzımı mi aradılar.Yoksa niye soylesin ablam aklina gelmez akraba evliligi yanlis karsilanir bizde.Yok kardeş gibi demistim.Halbuki baska gözle baksam bakardim.Yakisikli efendi cocuktu.Belki de benden hosaniyordu bilemiyorum.Kardes modundaydim ben.Ha simdi olsa evlense miydim diye dusunuyorum güvenilirlik acısından.Elden ne darbeler yedim.Simdi kendisi mutlu cocuklu isinde gucunde efendi adam.Ama gen acısından cok riskli

Son düzenleme:
Yazdıklarınızda ben hoşlanma belirtisi falan görmedim.
Akrabanız sizin,herhalde cevap verecek selam verecek konuşacak.
Üstelik kuzen yani.Bilemedim.Milyonlarca erkek var bulabileceğiniz.

Bence sen ona platoniksin.O farkli görse sen daha değişik anlatirdin.Anlattikkarina gore hoşlanma belirtisi yok.Kuzen olarak görüyor büyük ihtimalle.Birine de var evlenmeyi düşünüyoruz demis.Annesine daha so.ylememistir sıkıstırmasin diye .
Ben de deli divane olmadiktan sonra evlenmeyi doğru bulmuyorum.Bir sürü yabancı erkek varken.Genetik acisindan riskli .Yakın genler cunku
Nekadar uzak o kadar sağlıklı genler.
Bana da kuzenimi ablam söylemişti.Bilmiyorum ağzımı mi aradılar.Yoksa niye soylesin ablam aklina gelmez akraba evliligi yanlis karsilanir bizde.Yok kardeş gibi demistim.Halbuki baska gözle baksam bakardim.Yakisikli efendi cocuktu.Belki de benden hosaniyordu bilemiyorum.Kardes modundaydim ben.Ha simdi olsa evlense miydim diye dusunuyorum güvenilirlik acısından.Elden ne darbeler yedim.Simdi kendisi mutlu cocuklu isinde gucunde efendi adam.Ama gen acısından cok riskli
Sanırım bu konuyu kapatmalıyım kendi içimde

Orası biraz şüpheli evet ama bence sen anlarsın mesela size geldiklerinde davranışı bakışları nasıldı
Gayet normaldi ama sürekli bana odaklı yani sürekli soru soruyor benimle konuşuyor konu açıyor sürekli.Bakışlarını farketmedim nasıl olduğunu ailem olduğu için çekinmiş olabilir

İstediğimi nasıl belli ederim acaba abi demeyi kessem çok mu olur :KK70:
Yavaştan arada agzından kaçmış gibi yapsan olabilir belki...
Bi su verirmisin x ay x agbi diyecektim dersin oda bana x diyebilirsin der sonra ı said yes yani :D

Gayet normaldi ama sürekli bana odaklı yani sürekli soru soruyor benimle konuşuyor konu açıyor sürekli.Bakışlarını farketmedim nasıl olduğunu ailem olduğu için çekinmiş olabilir
Valla bilemedim kendini çok kaptırma bekle bakalım nasibinde varsa olur hayırlısını iste bide pöhlerin psikolojileri çok değişken bunuda unutma

Valla bilemedim kendini çok kaptırma bekle bakalım nasibinde varsa olur hayırlısını iste bide pöhlerin psikolojileri çok değişken bunuda unutma
kendiside diyo zaten bu mesleği bazen seviyorum bazen sevmiyorum değişiyo demişti.Psikolojisi bi ara baya kötüydü

Yavaştan arada agzından kaçmış gibi yapsan olabilir belki...
Bi su verirmisin x ay x agbi diyecektim dersin oda bana x diyebilirsin der sonra ı said yes yani :KK70:
Yok ya benimde duygularım çok değişken aslında fazla şıpsevdiyim kendime de güvenemiyorum

Back
X