Kuzenim bu sitede benim fotografimla konu açmış!

Hellforceda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
4
0
1
30
Yok ozguvensizim yok bilmem ne anlıyorum ama izin almadan fotoğraf mi konur? Söyleyin ben ne yapayım bu kuzeni ?
Kibarlık olsun diye birileri kırmadan your yapmış da sadece bir kişi fotodakinin sen olduğunu düşünmüyorum demiş
Ne bu ergenlik ne yapayım ben şimdi
Hakaret ettiği kişiler varmış birde onun adına özür dilerim

Yok ozguvensizim yok bilmem ne anlıyorum ama izin almadan fotoğraf mi konur? Söyleyin ben ne yapayım bu kuzeni ?
Kibarlık olsun diye birileri kırmadan your yapmış da sadece bir kişi fotodakinin sen olduğunu düşünmüyorum demiş
Ne bu ergenlik ne yapayım ben şimdi
Hakaret ettiği kişiler varmış birde onun adına özür dilerim

Konuyu Mune Mune ve Kazen Kazen e iletebilirsiniz. İsimlerin üzerine geldiğinizde profil sayfalarına ulaşacaksınız. Özel mesaj atabilir veya profillerine yazabilirsiniz.

Bunun dışında sayfanın üstünde kullanıcı adınızın sol tarafında yer alan 3 yatay çizgi sembolünden bize ulaşın a basıp durumu anlatabilirsiniz.

hangi üye sizin fotonuzla konu açan merak ettim ben, yoksa bi meraklı ben miyim yaa ne kadar meraklıyım poff :confused::confused:

Hindistan'a gidicem falan diyordu, Hint kızları güzel olur abimle kuzenim beni unutur diye konu açmıştı.
İşin aslı ne ya valla tuhaf?
O kız sürekli dış görünüşüyle ilgili konu açıyordu.

yönetime bildirin hesabı kapatıp fotoğrafları silsinler.
ailesine de durumu izah edin uyarsınlar çocuklarını.
hadi burası neyse de öyle önüne gelen her siteye foruma sizin fotoğraflarla üye olacaksa yandınız.

Back
X