kuzenim düğününe çağırmadı

merhaba kızlar;
benim bi teyzem var önceki konularda da bahsetmiştim kuzenimle 1 ay arayla evlendik ona çeyrek taktı bana 300 tl :) ki annem onun kızına altın bileklik çeyizine bir sürü bişeyler aldığı halde. neyse teyzemin çocuğu evleniyor bana davetiye gelmedi.annemde habire bi hazırlık modunda onlarla bohça vermeye gidiyor. bana kıyafet atıyor nasıl düğünde giyicem diye canımı sıkıyor bu durum. niye böyle yapıyor teyzem anlamıyorum ve anneminde durumu kabulleniş şekli beni üzüyor.yani hiç birşey söylememesi .nasıl davranayım yarın anneme gidicem annem sürekli düğün konusunu açıp duruyor. yani ne diyim konu açılınca.

Teyzenizin cocugu evleniyor ve davetiye gelmedi diye mi icerlediniz ben yanlis mi anliyorum?

Ikincisi bu cocugu evlenen teyze, diger kardesinin kizina ceyrek takarken size 300 tl mi takti? (Teyze icin bu meblaglar cok asiri dusuk yani size takilan 300 zaten yok hukmunde de ceyrek de bir teyze icin dusuk)
Gerci durumu sadece bunu kaldiriyor olabilir bilemedim ama denk bir hediye takmaliydi kesinlikle. Bu adaletsizliğinin sebebi nedir?

Annenize bisey diyemiyorum, benim annemin saflığında kendisi belli ki.

Ben neden çağrılmadım demesem hiç yorum yapmayacaktı kabullenmişti durumu. Yorum olarak şunu diyorsen çok fesatsın girdiğin her ortamda insanlar sana irite irite bakıyor.ben senden ümidi kestim diyor. Sürekli beni eleştiriyor. Psikolojimi bozdu küçüklükten beri aynı yorumlar o yüzden gittiğim her arkadaş ortamında kendimi rahatsız eden bi varlık olarak görüyordum ama artık durumu farkttim ve kendimi düzelteceğim bu konuda
Deseydinizya birgün bende senden ümidi kesersem evinden ayağımıda keserim torunum özledim diyede gelemezsin diye.
Sizde pasifsiniz kusura bakmayın.Annemi böyle kabullendik diyenlerdenseniz ömür boyu ikinci planda olmayı kabul edin.Ya da tavrınızı koyun üzülecekse üzülsün ama evladını tek kalemde harcamamayı öğrensin.

Benim annemde her zaman akrabalarina bizden daha çok önem verir, asla bizim için onlarla tartışmaz. Benim de yengem beni kuzenimin nişanına çağırmadı mesela. Sonrada nişana 2 saat kala arayıp ayy biz seni unuttuk hemen hazırlan gel dedi dalga geçer gibi. Annemi aradım, diyoki madem aradı sende çık gel hemen, gelmezsen çok ayıp olur. Kadın hem benim gelmemi istemiyor, hem dayıma ben çağırdım o gelmedi diyebilmek için son dakka beni arıyor ama ayıbı o değil ben yapıyorum. Annemin yerinde olsam kızım davetli değilse bende gelmiyorum der gitmem ama annem asla öyle biri değil maalesef. Bende konuşarak değiştirmeye çalışmıyorum artık. Akrabalarından kazık yiye yiye düzelir inşallah ☺️
aynı şeyleri yaşayanlarda varmış benimle :)

aynı şeyleri yaşayanlarda varmış benimle :)
Benim kuzenin düğünde Eniştem ve teyzem eşime ve bana ayrı ayrı düğün kartınin resmini göndermişlerdi 😁 simdi bu moda ya. Hayır bunu yapsaymış bari. Anneniz siz küçüklükten beri boyleymis. Bundan sonra da düzelmez 😐

Back
X