- 2 Temmuz 2023
- 12.108
- 36.309
- 528
- Konu Sahibi Komodo ejderi
merhaba kızlar;
benim bi teyzem var önceki konularda da bahsetmiştim kuzenimle 1 ay arayla evlendik ona çeyrek taktı bana 300 tl :) ki annem onun kızına altın bileklik çeyizine bir sürü bişeyler aldığı halde. neyse teyzemin çocuğu evleniyor bana davetiye gelmedi.annemde habire bi hazırlık modunda onlarla bohça vermeye gidiyor. bana kıyafet atıyor nasıl düğünde giyicem diye canımı sıkıyor bu durum. niye böyle yapıyor teyzem anlamıyorum ve anneminde durumu kabulleniş şekli beni üzüyor.yani hiç birşey söylememesi .nasıl davranayım yarın anneme gidicem annem sürekli düğün konusunu açıp duruyor. yani ne diyim konu açılınca.
Teyzenizin cocugu evleniyor ve davetiye gelmedi diye mi icerlediniz ben yanlis mi anliyorum?
Ikincisi bu cocugu evlenen teyze, diger kardesinin kizina ceyrek takarken size 300 tl mi takti? (Teyze icin bu meblaglar cok asiri dusuk yani size takilan 300 zaten yok hukmunde de ceyrek de bir teyze icin dusuk)
Gerci durumu sadece bunu kaldiriyor olabilir bilemedim ama denk bir hediye takmaliydi kesinlikle. Bu adaletsizliğinin sebebi nedir?
Annenize bisey diyemiyorum, benim annemin saflığında kendisi belli ki.