Beni sakın yanlış anlamayın ama kız bir yandam da haklı. Cidden bende böyle bir durum yaşamıştım. Eski sevgilimin hiç real hayatta sanal hayatta kız arkadaşı yoktu. Sadece tek ben veya toplasan mahalleden eskiden 3-4 kız. Benim sosyal hayatım haşır neşir erkek kız herkes var yani. O kadar çok sıkılıyor ve bunalıyordum ki fake hesaplar açıp takip ederdi anlıyordum yani. Soğumamak elde değil.Kızın erkek ve kızlı bir grubu var sürekli onlarla birlikte zaman geçiriyor her gün birisi sosyal medya uygulamasından yazıyormuş kızın anlattığına göre ben istemiyorum onlarla konuşmayı hepsinin niyeti belli tarzında cümleler kurup kuzenimi birazda olsun rahatlatmış inanın çok yardımcı olmaya çalışıyorum bir defasında her yerden sildirip onu yeni baştan bir instagram hesabı açtım içinde kız ve erkek karışık bir liste vardı. kuzenimin sevdiği kız mesaj atıp senin yaptığını ben bile sana yapmadım senin hayatında benden başka kız olamaz bunu o aklına sok diye mesaj atmıştı.
Horoz saç modelinin modası geçti diye biliyorum. Saçlarına değişiklik yapabilir.Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum kargaya yavrusu şahin görünürmüş acaba bende o mantık içerisinde miyim ?
Sevgili yaptığı an kuzenini bırakacakMerhaba sayın kadınlar kulübü üyeleri hepinize iyi ve mutlu günler dilerim uzun zamandır forumu takip ediyordum ilk mesajımı yazmak bugüne nasipmiş cevap verecek bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim şimdiden :)
Konumuza gelirsek yaşça bana çok yakın olan erkek kuzenim var (22) 1 sene öncesinde 2 yıllık kız arkadaşı ile sorunlar yüzünden ayrıldılar fakat bu 1 sene içerisinde iletişim halinde kaldıklarını söyledi kız 2-3 haftada bir arayıp hal hatır sorup kapatıyormuş kuzenimde çok sevdiği için gel tekrardan beraber olalım diyince off diyip yüzüne kapattığı bile olmuş aradığı zaman cevap vermediği geri dönüş yapmadığı mesaj attığı zaman gördüldü yapıp bıraktığı çok oldu diye anlatmıştı kızın böyle yapmasının sebebi Üniversiteye yeni başlamış olmasından etrafı çok kalabalıkmış hayatının merkezine alamazmış arkadaşları okuldaki kulübleri derslerim daha önemli demiş. Bende zamanında okuduğumda o ilk senenin heyecanı içinde böyle hissettim o yüzden anlayabiliyorum ama kalbi kırılan kuzenim olunca dayanamıyorum çünkü küçüklükten beri iç içe dip dibe büyüdük biz
Geçenlerde konuşmuşlar ayrı şehirdeler kuzenim istanbulda kız diyarbakırda hayatıma birisini almayı düşünmüyorum demiş ama nasip kısmet bu işler bir ölüm kalım olmazsa seninle evlenirim oda okulumun bitmesine yakın demiş ama sonraki gün yanında arkadaşları olduğu için kuzenim aradığında kapatmış telefonu.
Kızlar sizce amacı nedir bu kızın ? Ne yapmak istiyor zamanında konuşmuşluğum var kalkmasını oturmasını konuşmasını bilen bir kız ?
Üniversitesi bitti şu an Türk Hava Yollarında Çalışıyor iyi bir işi var bence kurtardı kendini o yönden soruyorum yok mu yeni birisi bakan eden konuştuğun yok diyor bir önceki mesajımda demiştim bu kızdan önceki ilişkilerinde kızlar pek yakışıklı değilsin diyip bayağı dalga geçmişler o yüzden kendisini pek yakışıklı bulmuyor bakmazlar bana diyor.Sevgili yaptığı an kuzenini bırakacakarayışta bence de bıraksın kız ünide okuyor kuzenin de boş boş kızın dönmesini bekliyor eğer okumadıysa üniyi kazanıp gitsin kuzenin
Benim arkadaş çevrem yaş olarak kuzenime büyük kalıyor arkadaşlarım kendinden küçük birisi ile beraber olmak istemiyor çoğunun sevgilisi var yada birisini bekliyor bende dinleyip üzülmekle kalıyorum maalesefKuzeninize başkasını ayarlayın da kurtulsun o dengesiz kızdan
Konu sahibi kuzeninin fotoğrafını atınca ben de ondan şüphelendim.Buram buram fake koktu burası
Ben de aynısını düşündüm.Konu sahibi kuzeninin fotoğrafını atınca ben de ondan şüphelendim.
Sanki bu konuyu bir erkek açmış ve bizden kendi tipi ile ilgili fikir almak ister gibi.
Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum kargaya yavrusu şahin görünürmüş acaba bende o mantık içerisinde miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?