Kuzenim intahar etmiş

geçmiş olsun..
ya ölseydi gencecik yaşında değiyomu hiç..
onun içinde ne kıyametler koptuki ölümü seçmiş.
Allah korumuş umarım birdaha böğle bir şeye kalkışmaz.

çok geçmiş olsun canım ALLAH tan daha kötu şeyler olmamıs ALLAH size bağışlamıs onu inş bir daha böyle şeyler yaşamazsınız

çok üzüldüm. geçmiş olsun. hayatının baharında değer mi canına kıymaya. şimdiki gençlik intiharı hep çözüm yolu olarak görüyor. geride bıraktıkları insanların ne kadar acı çekeceğini düşünmüyorlar.
benimde 14 yaşında yeğenim var. istediğim liseye gidemezsem intihar ederim diyor. kazanazsa arkadaşlarının yanında ezilirmiş. ona bunun yalnış olduğunu anlatmaya çalışıyorum. anneler ve babalar bu yaşta çocuklarla daha çok ilgilenmeli sorunlarını önemsemeliler.

Ergenlik döneminde böyle şeylere meğilli oluyorlar çocuklar.. Psikolojik yardım aldırın mutlaka tekrarı yaşanmasın.. Allah acil şifalar versin..

sağolun arkadaşlar gerçenten çok haklısınız allah akıl fikir versin demekten başka bişey söyliyemiyoruz.

Ahh amannnn
biraz daha yasasa anlayacak su dünyada kimsenin bayılmaya bile değer olmadıgını.
bir nefesin pahabiçilemez oldugunu.
ben hep intihar etcem derdim sanki beni üzen herkez cezalandırılcakmıs gibi. sora bigün hakketen karar verdim ve bircift söz söylemek için en sevdiğim insanı aradım. tlf na cvp vermeyince ulenn dedimm mallıgınn bu kadarıı. milletin kıcında pire ucusuyo sen hayatını noktalamaya ugrasıon.
:delphin:

Ahh amannnn
biraz daha yasasa anlayacak su dünyada kimsenin bayılmaya bile değer olmadıgını.
bir nefesin pahabiçilemez oldugunu.
ben hep intihar etcem derdim sanki beni üzen herkez cezalandırılcakmıs gibi. sora bigün hakketen karar verdim ve bircift söz söylemek için en sevdiğim insanı aradım. tlf na cvp vermeyince ulenn dedimm mallıgınn bu kadarıı. milletin kıcında pire ucusuyo sen hayatını noktalamaya ugrasıon.
:delphin:

çok haklısın cnm ama daha 16 yaşında nereye çeksen oraya gider bunlar allah tüm herkezin çocuğunu korusun.valla böyle gençleri gördükçe rabbimin bir bildiği varki bana evlat vermiyo diyorum belkide en hayırlısı böyle valla ben mahvolurdum ya.

çok geçmiş olsun.deli yaşlar bu yaşlar.
allah hepsine akıl sağlık versin.
ne kadar küçük bir sorunu vardır allah bilir

çok üzüldüm yazık ya..
16 yaşında daha hayatın nesini yaşadıki neyinden bıktı..bu yaşda bu kadar hayata düşman olmak çok kötüü

hiç bişey yok sadece kız mevzusu kızla ayrılmış kızada mesaj çekmiş bileklerimi keserim ayrılma diye kızda yürümüyo demiş ve işte unaları tyapmış değmeyecek bir insan için yani

hiç bişey yok sadece kız mevzusu kızla ayrılmış kızada mesaj çekmiş bileklerimi keserim ayrılma diye kızda yürümüyo demiş ve işte unaları tyapmış değmeyecek bir insan için yani

ya geçmiş olsun ama "değmeyecek bir insan için" ibaresini anlamadım.kız mutsuz olduğu ve ayrıldığı içinmi bu etiketi aldı? kuzeniniz ergenlik çağında ve dengesiz hareket etmiş.. illa bir karşı tarafa sıçrarız severiz böyle işleri... :mymeka:

yok hayatım ondan demedim yani daha yaşları genç sanki çok ciddi bişeyleri olmuşta ayrılmak koyuyo diye dedim zaten ölümü flan kız kafasına sokmuş iibzimki biraz saftır o yüzden dedim yani değmez şeylr içi n hayatıına kıymak istemesi hemde çok önemli olmayan biri için

Back
X