Kuzenim kanalıyla tanıştığım çocuk

Sevimlihaydut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
111
65
48
Herkese hayırlı cumalar.Ben kuzenim vesilesiyle birisiyle görüştüm.1.5 saat kadar oturduk.Ben çaylar bitsin kalkalım mı dedim olur dedi.Konusma çok havadan sudan ilerledi.Okul,iş iller ilçeler vs.Sali sabah bulusmustuk şimdiye kadar mesaj vs.atmadi.Ben öyle aman aman bir şey hissetmedim 2.3. görüşmede belli olur diyordum kendimce .
Kuzenime sordum olmayacak olsa bize söylerdi dedi. Çocuk izine çıkacaktı iyi tatiler filan deseydin dedi.Ama ben atamayacagimda.Olumlu olumsuz çocuğun dönmesi gerekirdi.Bende bu kadar düşünmezdim.

Peki

Kuzenime evlenmek istiyorum iyi bir kız var mıdır demiş bana sordular onlar vesile olduğu için olur demiştim Yani şaşırdığını hem kendi istedi tanışmak hemde şimdi yazmıyor.Tamam aynı gün yıllık izine çıkacaktı ancak iyi veya kötü aracıya ya da bana dönüş yapmalıydı.

Bence onun için olumlu geçmemiş görüşme
Ha olumlu ya da olumsuz dönüş yapmalıydı mutlaka orada densizlik etmiş ama 3 gün olmuş sen de daha fazla kafana takma böylesi hayırlısıymış de geç

Bende sizin gibi düşünüyorum.Bir tanıdığım 1 ay sonra iletişime geçmiş ve kıza sende arayıp sormadın demiş böyle değişik tiplerde var.
Eşimle tanıştığımızda karşımda 2 saatte belki 15 sigara içti diye kafamda notunu vermiştim hiç umut vermeden tanışmak güzeldi teşekkürler dedim ayrıldık
Sonrasında yazdı bende sigara içen biriyle olmak istemediğimi açıkça söyledim bırakırım dedi herkes öyle der zaten dedim ilaç milaç kullandı bıraktı ondan sonra görüştüm sonrasında
Oysa istemeyen erkek ben buyum der geçerdi
Senin konunda da isteyen erkek bi günaydın bi nasılsın yazardı
İzinde demişsin daha iyi işte bol bol vakti var bi güneşlenirken de yazamıyor mu?
Ben olsam sosyal medyadan ekliyse silerdim tatilinde azcık da olsa egosunu zedelerdim onun

Yeni adayları da değerlendirmek istiyordur. Tatil böyle zamanlar için biçilmiş kaftan .
Dönünce kimseyi bulamazsa yazar, şimdiden yeşil ışık yakip kendi kısmetini kapamak istemiyordur

Bir şey hissetmediyseniz neden bir dönüş bekliyorsunuz sallayın gitsin

her iki taraf için de olumsuz olmuş çocuk alenen söyleyemediği için iletişime geçmemiş

Yani o sizi seçecek seçerse olur seçmezse olmaz yani..
Böyle tanıstirilma olaylarını anlayamıyorum..

Beğendiyseniz siz yazın beğenmediyseniz yine yazın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…