- 11 Ekim 2020
- 111
- 65
- 48
- Konu Sahibi Sevimlihaydut
-
PekiHerkese hayırlı cumalar.Ben kuzenim vesilesiyle birisiyle görüştüm.1.5 saat kadar oturduk.Ben çaylar bitsin kalkalım mı dedim olur dedi.Konusma çok havadan sudan ilerledi.Okul,iş iller ilçeler vs.Sali sabah bulusmustuk şimdiye kadar mesaj vs.atmadi.Ben öyle aman aman bir şey hissetmedim 2.3. görüşmede belli olur diyordum kendimce .
Kuzenime sordum olmayacak olsa bize söylerdi dedi. Çocuk izine çıkacaktı iyi tatiler filan deseydin dedi.Ama ben atamayacagimda.Olumlu olumsuz çocuğun dönmesi gerekirdi.Bende bu kadar düşünmezdim.
Böyle yapandan hayır gelmezBende sizin gibi düşünüyorum.Bir tanıdığım 1 ay sonra iletişime geçmiş ve kıza sende arayıp sormadın demiş böyle değişik tiplerde var.
Bende sizin gibi düşünüyorum.Bir tanıdığım 1 ay sonra iletişime geçmiş ve kıza sende arayıp sormadın demiş böyle değişik tiplerde var.
Eşimle tanıştığımızda karşımda 2 saatte belki 15 sigara içti diye kafamda notunu vermiştim hiç umut vermeden tanışmak güzeldi teşekkürler dedim ayrıldıkBende sizin gibi düşünüyorum.Bir tanıdığım 1 ay sonra iletişime geçmiş ve kıza sende arayıp sormadın demiş böyle değişik tiplerde var.
Yeni adayları da değerlendirmek istiyordur. Tatil böyle zamanlar için biçilmiş kaftan .Kuzenime evlenmek istiyorum iyi bir kız var mıdır demiş bana sordular onlar vesile olduğu için olur demiştim Yani şaşırdığını hem kendi istedi tanışmak hemde şimdi yazmıyor.Tamam aynı gün yıllık izine çıkacaktı ancak iyi veya kötü aracıya ya da bana dönüş yapmalıydı.
Yani o sizi seçecek seçerse olur seçmezse olmaz yani..Herkese hayırlı cumalar.Ben kuzenim vesilesiyle birisiyle görüştüm.1.5 saat kadar oturduk.Ben çaylar bitsin kalkalım mı dedim olur dedi.Konusma çok havadan sudan ilerledi.Okul,iş iller ilçeler vs.Sali sabah bulusmustuk şimdiye kadar mesaj vs.atmadi.Ben öyle aman aman bir şey hissetmedim 2.3. görüşmede belli olur diyordum kendimce .
Kuzenime sordum olmayacak olsa bize söylerdi dedi. Çocuk izine çıkacaktı iyi tatiler filan deseydin dedi.Ama ben atamayacagimda.Olumlu olumsuz çocuğun dönmesi gerekirdi.Bende bu kadar düşünmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?