Kuzenim kandırılıyor

Sünnet olmuş çocuğa sırf altın para toplamak için üşenmeyip düğün yapmak çok salakça zaten. Ortada böyle bir şey olmasa bile gidip takı takmazdım ben.

Oha saçmalığa bak. Tabii ki de hediye falan götürmeyin düğüne de gitmeyin ne halleri varsa görsünler.

Takıları toplayıp öyle boşanacaklar, bunu enişte tek başına da planlamış olabilir ikisi birlikte de. Yerinizde olsam sembolik bir takı takar boşanmalarını beklerim. İstersem boşanma sonrasında takıyı kuzenime veririm. Altınları toplayıp kaçma riski olan bir koca var bence ortada

Ben olsam o kuzen için kendimi yorup buraya konu açmam bırakın yaşasın

Takı yapacaksanız direkt kuzeninize verin çocuklara takmayın enişte almasın diye ama kuzen de takıyı eşine verir diyorsanız sülalecek anlaşıp takı yapmayın en iyisi. Ama söyledikleriniz mantıklı adam gelen takılarla kaçış planı yapmış olabilir. Olan çocuk ve kuzene olur

Bence enişte bozuntusu altınları alıp kaçacak kuzende çocuklarla ortada kalacak gibime geliyor umarım yanılırım. Sizi yapacağınız burada altın takacak tüm kişiler toplanıp bir karar vereceksiniz. Ve kuzenle kocasına diyeceksiniz ki Takacağımız altınları ayırdık çocuklar ünv başlayınca vereceğiz diyeceksiniz. Enişte de sinir krizleri geçirsin kaçacaksa kimseyi çarpmadan kaçsın

Düğün daha pahallı ya gelir. Aşiret değilseniz kim altın takar ki... Bol bol...

Bence bir ihtimal kuzenin fikri. Bak benim kocişim kimseye kaptırmadım diye etrafa şov yapıyor.
Kendini salak yerine koydurmaya bu kadar meraklıysa sizlik bir şey yok bırakın kendi haline
Şov yapsa yine iyi hani anlayabiliyosun ele güne karşı bakın biz aileyiz pozları. Lakin bu bildiğin keriz tokatlama operasyonu.

Böyle Adamlar çok çakal olur hatunu iki öpüp koklar yastık altındaki paraları altınları da alır. En iyisi takmamak birşey.

Böyle Adamlar çok çakal olur hatunu iki öpüp koklar yastık altındaki paraları altınları da alır. En iyisi takmamak birşey.
Katılıyorum size o yüzden kuzene göre takı takıp takmamaya karar vermek lazım. Kuzen ensesine vur al ekmeğini durumundaysa takı takmayıp adam kaçarsa parasal yardım edilebilir.

ne kadar altın takılabilir ki altın almış başını gidiyor kuzeniniz altınları kendi hesabına yatırsın evladına harcasın

Kuzeniniz saf değil ve kandırılmamış.
Sırf aman düzenim bozulmasın, aman elalem "boşanmış kadın" demesin vs gibi kafalarda. Kimse bu kadar gerizekalı olamaz, kuzeniniz herşeye razı.
Hediye/altın hiçbişey almayın düğüne de gitmeyin.

Enişte takı paralarına çökecek boşanmadan önce ama kuzeniniz seçimini yapmış.

Aklınıza gelen şey de doğru olabilir. Ama var böyle etrafa “nasıl mutluyuz aha bakın” diyen insanlar. Eşimin kuzeninin kocası da 2 yıl apartmandan biriyle sevişti,şimdi eve geri dönüp oğluna sünnet düğünü yapıyor. Amaç insanlara kendini kanıtlamak.

Gelinlik de giydi mi sünnette?

Kadın da erkek de kendini kanıtlıyor evet. Kadın "Ben kazandım, tapusu bende iken sen anca eğlence olursun. " diyor, erkek de "Ne yaparsam yapayım dönecek kapım var, olmayan uslu dursun, herkesin kendine göre çapı var, bana hiçbir şey olmaz." diyor etrafa işte, alfa alfa dolanıyor etrafta ama biz karşıdan arizona kertenkelesi görüyoruz.

Giyecek hem de büyük bütçeli bir düğün olacak. Salaklık parayla değil gerçi de. Tuhaf ya insanlar. Biz de gidip güleceğiz şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…