- 21 Kasım 2017
- 29.232
- 127.545
- 598
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
Oha saçmalığa bak. Tabii ki de hediye falan götürmeyin düğüne de gitmeyin ne halleri varsa görsünler.Yaşça benden büyük kuzenim boşanacaktı kızlar. Sebebi eniştenin zamparalıklarıydı. Çok çok çok çirkinleşmişti durum. Anlatamam yani. Her türlü yol mevcuttu. Malesef kuzeniminde tüm herşeyden haberi vardı. Saklamıyordu enişte bozuntusu. Avukatlar tutuldu nafaka vs görüşüldü evdeki eşyalar bölüşüldü yeni ev falan bakılıyordu kiiiii.... enişte saf kuzenimi yine kandırdı. Barıştılar. Kendileri bilir dedik yorum dahi yapmadık. Ve apar topar çocuklarına sünnet yapmak istiyorlar şimdi. Barışma haberlerini aldık 4 5 gün sonra sünnet haberlerini aldık. 2 3 haftaya sünnet düğünü yapacaklar. Amacın farklı olduğunu düşündürttüler bize. Açıkçası enişte bozuntusunun sevgilisi vardı ve kuzenimle boşanıp onla evleneceğini duymuştuk. Açık açık söylemiş çünkü. Şimdide sünnet düğünü falan olunca... aklımıza farklı şeyler gelmesi yanlış mı?
Ha bide böyle bi durumda sünnet hediyesi götürmek istemiyoruz haliyle. Çünkü sülalecek kuzenin kandırıldığını düşünüyoruz. Ne yapmalı ne etmeli
Edit; eksik yazmışım. Çocuklar doğunca sünnet olmuşlardı zaten. Düğününü yapmamıilardı. Yani düğünü yapmaktaki amaç eğlence ve takı toplamak. Senelerdir yapılmadı. Zamanlaması herkesin aklını bulandırdı kızlar
Takıları toplayıp öyle boşanacaklar, bunu enişte tek başına da planlamış olabilir ikisi birlikte de. Yerinizde olsam sembolik bir takı takar boşanmalarını beklerim. İstersem boşanma sonrasında takıyı kuzenime veririm. Altınları toplayıp kaçma riski olan bir koca var bence ortadaYaşça benden büyük kuzenim boşanacaktı kızlar. Sebebi eniştenin zamparalıklarıydı. Çok çok çok çirkinleşmişti durum. Anlatamam yani. Her türlü yol mevcuttu. Malesef kuzeniminde tüm herşeyden haberi vardı. Saklamıyordu enişte bozuntusu. Avukatlar tutuldu nafaka vs görüşüldü evdeki eşyalar bölüşüldü yeni ev falan bakılıyordu kiiiii.... enişte saf kuzenimi yine kandırdı. Barıştılar. Kendileri bilir dedik yorum dahi yapmadık. Ve apar topar çocuklarına sünnet yapmak istiyorlar şimdi. Barışma haberlerini aldık 4 5 gün sonra sünnet haberlerini aldık. 2 3 haftaya sünnet düğünü yapacaklar. Amacın farklı olduğunu düşündürttüler bize. Açıkçası enişte bozuntusunun sevgilisi vardı ve kuzenimle boşanıp onla evleneceğini duymuştuk. Açık açık söylemiş çünkü. Şimdide sünnet düğünü falan olunca... aklımıza farklı şeyler gelmesi yanlış mı?
Ha bide böyle bi durumda sünnet hediyesi götürmek istemiyoruz haliyle. Çünkü sülalecek kuzenin kandırıldığını düşünüyoruz. Ne yapmalı ne etmeli
Edit; eksik yazmışım. Çocuklar doğunca sünnet olmuşlardı zaten. Düğününü yapmamıilardı. Yani düğünü yapmaktaki amaç eğlence ve takı toplamak. Senelerdir yapılmadı. Zamanlaması herkesin aklını bulandırdı kızlar
Şov yapsa yine iyi hani anlayabiliyosun ele güne karşı bakın biz aileyiz pozları. Lakin bu bildiğin keriz tokatlama operasyonu.Bence bir ihtimal kuzenin fikri. Bak benim kocişim kimseye kaptırmadım diye etrafa şov yapıyor.
Kendini salak yerine koydurmaya bu kadar meraklıysa sizlik bir şey yok bırakın kendi haline
Böyle Adamlar çok çakal olur hatunu iki öpüp koklar yastık altındaki paraları altınları da alır. En iyisi takmamak birşey.Takı yapacaksanız direkt kuzeninize verin çocuklara takmayın enişte almasın diye ama kuzen de takıyı eşine verir diyorsanız sülalecek anlaşıp takı yapmayın en iyisi. Ama söyledikleriniz mantıklı adam gelen takılarla kaçış planı yapmış olabilir. Olan çocuk ve kuzene olur
Katılıyorum size o yüzden kuzene göre takı takıp takmamaya karar vermek lazım. Kuzen ensesine vur al ekmeğini durumundaysa takı takmayıp adam kaçarsa parasal yardım edilebilir.Böyle Adamlar çok çakal olur hatunu iki öpüp koklar yastık altındaki paraları altınları da alır. En iyisi takmamak birşey.
Kuzeniniz saf değil ve kandırılmamış.Yaşça benden büyük kuzenim boşanacaktı kızlar. Sebebi eniştenin zamparalıklarıydı. Çok çok çok çirkinleşmişti durum. Anlatamam yani. Her türlü yol mevcuttu. Malesef kuzeniminde tüm herşeyden haberi vardı. Saklamıyordu enişte bozuntusu. Avukatlar tutuldu nafaka vs görüşüldü evdeki eşyalar bölüşüldü yeni ev falan bakılıyordu kiiiii.... enişte saf kuzenimi yine kandırdı. Barıştılar.
Enişte takı paralarına çökecek boşanmadan önce ama kuzeniniz seçimini yapmış.Yaşça benden büyük kuzenim boşanacaktı kızlar. Sebebi eniştenin zamparalıklarıydı. Çok çok çok çirkinleşmişti durum. Anlatamam yani. Her türlü yol mevcuttu. Malesef kuzeniminde tüm herşeyden haberi vardı. Saklamıyordu enişte bozuntusu. Avukatlar tutuldu nafaka vs görüşüldü evdeki eşyalar bölüşüldü yeni ev falan bakılıyordu kiiiii.... enişte saf kuzenimi yine kandırdı. Barıştılar. Kendileri bilir dedik yorum dahi yapmadık. Ve apar topar çocuklarına sünnet yapmak istiyorlar şimdi. Barışma haberlerini aldık 4 5 gün sonra sünnet haberlerini aldık. 2 3 haftaya sünnet düğünü yapacaklar. Amacın farklı olduğunu düşündürttüler bize. Açıkçası enişte bozuntusunun sevgilisi vardı ve kuzenimle boşanıp onla evleneceğini duymuştuk. Açık açık söylemiş çünkü. Şimdide sünnet düğünü falan olunca... aklımıza farklı şeyler gelmesi yanlış mı?
Bence bir ihtimal kuzenin fikri. Bak benim kocişim kimseye kaptırmadım diye etrafa şov yapıyor.
Kendini salak yerine koydurmaya bu kadar meraklıysa sizlik bir şey yok bırakın kendi haline
Gelinlik de giydi mi sünnette?Aklınıza gelen şey de doğru olabilir. Ama var böyle etrafa “nasıl mutluyuz aha bakın” diyen insanlar. Eşimin kuzeninin kocası da 2 yıl apartmandan biriyle sevişti,şimdi eve geri dönüp oğluna sünnet düğünü yapıyor. Amaç insanlara kendini kanıtlamak.
GiyecekGelinlik de giydi mi sünnette?
Kadın da erkek de kendini kanıtlıyor evet. Kadın "Ben kazandım, tapusu bende iken sen anca eğlence olursun. " diyor, erkek de "Ne yaparsam yapayım dönecek kapım var, olmayan uslu dursun, herkesin kendine göre çapı var, bana hiçbir şey olmaz." diyor etrafa işte, alfa alfa dolanıyor etrafta ama biz karşıdan arizona kertenkelesi görüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?