Kuzenim kandırılıyor

Çevre akraba arkadaş gayet geniş. Mekan hali hazırda mevcut olduğundan sadece ikramlık masrafı yapılacak ki çok çok üstünde takı ve para toplanacağından eminim. Dediğim gibi. 1 düğün yapacak para rahat çıkar.

Ele güne karşı biz iyiyiz havası vermek gibi bi şey sanmam. Eniştenin herşeyi prtaya dökülünce kendi annesi babası bile suratına tükürdü evlatlıktan reddetti koca adamı. Ve dilden dile herşey ortaya serildi. Malesef o çevresindeki ve çevremizdeki herkes herşeye hakim. Anlatsam roman olur. Hayatınızda hiç duymadığınız şeyleri duyarsınız

özellikle küçük yerlerde zaten götürdükleri altınlar geri gelsin diye sünnet, düğün yapılır bunun aklınıza gelmesi çok normal.

Çocuklar zaten sünnetli, boşanmadan yeni vazgeçilmiş, şimdi mevzu sünnet mi yani? Altınları alıp yenisine düğün yapacak bence de enişte.

Gecen gun kendi basliginizdaki yorumlarinizi da hatirliyorum. Altin soz konusu olunca kafaniz zehir gibi calisiyor masallah.

Aklimin ucundan dahi gecmemisti su fikir, ben bayagi gerizekaliyim onu anladim.

Ay evet bu ekonomide altın para olunca kafası zehir gibi çalışmayanda haline üzülsün açıkçası. Kuzenimi aldatan ve kendi çocuklarının rızkını baika kadınlara yediren adama takı mı takacağım. Ne malum takılara el koyupta sonra boşanmayacağı?

Hiç kuzeni saf kandırılmış olarak görmeyin eşi neyse kuzende o size söyleyeyim
Bu zamanda bu kadar salak olunmaz
Sadece tercihinsalağa yatmak olabilir
Sünnete gelince gitmeyin bence altınında parasında değilim enayi yerine konulmak hoşuna gitmiyor insanın

Açık açıkta söylenmezki. Yeni barışmışlar bozulur üzülür. Yani açıkçası tüm sülalede aaynı şekilde düşünüyor herkes bahane bulup gitmezsede nasıl olacak bilmiyorum. Kendinide kötü hissedecek arkasında kimse yokmuş gibi falan. Şahsım adına gitmeme kararı aldım. O enişte bozuntusuna sermaye yapamam çocukların hediyesini.

Malesef düşüncemiz bu yönde. Akla hayale alır gibi değil. Anlaşamadık boşanıcaz olayı değildi çünkü. Çok büyük olaylardan dönüldü barışıldı. Kendi hayatı tabii mutluluğunuda mutsuzluğunuda kendi seçecek. Ona laf yok ama nedir bu acele. Çocuklar sünnet olalı kaç sene oldu zaten. Sırf para toplanacak bişey için yanlış zamanlama. Amaç o olmasa bile acaba öyle anlaşılır mı diyip bi es vermeleri gerektiğini düşünüyorum

Belki kuzenin hep sünnet düğünü filan istemiştir . Eniştede göz boyamak için yapalım demiştir. Ama siz illa ki bir şey takmak zorunda değilsiniz. Ayıp olmasın derseniz bi 200 lira verirsiniz olur biter.

Ortada bu kadar rezillik varken sünnet düğününe tamam diyen kuzeniniz kandırılmıyor. Bence en uyanık olan o. Yoksa bunca rezillik içinde düğün düşünen kuzen ya aşırı uyanıktır ya da fazla fazla saf. (Daha beterini yazmak istemiyorum) eee ben ortada o kadar saf birini de göremiyorum. Konuşa kandırılacak olanlar bu rezil aileye takı getirenlerdir.

Ee kimse bisey takmasın maden para takin 100 200 tl

Çocuklar doğunca sünnet olmuşlar zaten, yıllar geçmiş ne düğünü ne takısı. Buradan az takı gelirse nikah mı tazeleyecekler? Ayrıca kuzenim kandırılmış kuzenim saf diyorsunuz da nasıl oluyor o kandırılma? Uyku numarası yapanı uyandıramazsın. Hani aldatma sadece şüphede kalır, kanıtlanamaz veya adam ikna eder olmadığına vs devam edersin. Sağır sultan duymuş görmüş boynuzları. Bu olsa olsa ben kocamsız yapamam yaşayamam sendromu.

Olayları bu noktaya getiren çirkinleştiren kişi de bizzat kuzeniniz. İlk aldatmada hadi selametle deyip boşanma davası açıp koysaydı kapıya bu noktaya gelmezdi. Kusurlu taraf deyip donuna kadar alırdı, mal eşya paylaşımı falan hiç uğraşmazdı.

Kandırılmışmış, işine gelmiş diyelim biz ona. Kendi ezikliği yetmiyor kocasına para kaynağı için sülaleyi çarpma derdinde. Ben olsam çocuklar için oyuncak- giysi mağazasından hediye çeki veririm. Gerçi bu uyanıklar onları da satar 2. el mağazalarda.

Ay sanki dünyalar toplanacak sünnet düğününden de.. Merak etmeyin düşündüğünüz şey değil, bu iki kafadar etrafa çok iyiyiz harikayız gısgananlar çatlasın mesajı verecek bol bol, hatta fikir saf kuzeninizden çıktı. Bazı aldatılan kadınlar affedince böyle ortalığa düşüyor, kendine güvenme hala tapusu bende diye. Saf olan kuzen değil gibi geldi bana neyse.

Valla aklınıza gelenlerden dolayı yadırganmışsınız ama bence haklısınız. Kuzeninizi de uyarmayın boşverin zaten görünen köy ortada hala anlamadıysa muhtemelen uyarıları da kötü algılayacaktır. Beni kıskanıyorlar moduna girer iyice sinir eder insanı. Allah yardımcısı olsun umarım korkulan olmaz

Ben olsam gitmem zaten ne yüzle soracak niye gelmediniz diye? O zaman cevap belli hani sen de boşanacaktın ne oldu?

Enişte son bir vurgun yapıp öyle boşanacak kuzeninizden. Hatta yasal olarak emin değilim ama kuzeniniz affettiği için geçmiş aldatmaları aleyhine kullanamayacak.

Valla çok zekisin ölsem aklıma gelmez bu

Ama bence de düşündüğün gibi.
Hiçbiriniz gitmeyin altınları toplayıp kacicak çakal vay arkadaş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…