- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
Çevre akraba arkadaş gayet geniş. Mekan hali hazırda mevcut olduğundan sadece ikramlık masrafı yapılacak ki çok çok üstünde takı ve para toplanacağından eminim. Dediğim gibi. 1 düğün yapacak para rahat çıkar.Sünnet düğününde altın takacak kaldı mı?
Kalabalık bir aile ve çevreye mi sahiplerde orada toplanan parayı alsin kaçsın enişte?
Malum Sünnet düğün yapmak içinde para harcayacaklar.
Ele güne karşı biz iyiyiz havası atmak içinde yapmak istemiş olabilr kuzeniniz.
Gecen gun kendi basliginizdaki yorumlarinizi da hatirliyorum. Altin soz konusu olunca kafaniz zehir gibi calisiyor masallah.
Aklimin ucundan dahi gecmemisti su fikir, ben bayagi gerizekaliyim onu anladim.
Açık açıkta söylenmezki. Yeni barışmışlar bozulur üzülür. Yani açıkçası tüm sülalede aaynı şekilde düşünüyor herkes bahane bulup gitmezsede nasıl olacak bilmiyorum. Kendinide kötü hissedecek arkasında kimse yokmuş gibi falan. Şahsım adına gitmeme kararı aldım. O enişte bozuntusuna sermaye yapamam çocukların hediyesini.Millet yadırgamış ay o mu geldi aklınıza diye de gayet gelir insanın aklına boyle birsey. Bence mantıklı dusunmussunuz. Açık açık söyleyemiyorsanız da bu durumu bir sekilde bahane uydurun gitmeyin düğüne. Takını da sonra vereceğiz falan dersiniz artık ne kadar alınmaz kuzen onu bilemiycem. Ama ben olsam takı falan takmam guvenmediğim insana
Malesef düşüncemiz bu yönde. Akla hayale alır gibi değil. Anlaşamadık boşanıcaz olayı değildi çünkü. Çok büyük olaylardan dönüldü barışıldı. Kendi hayatı tabii mutluluğunuda mutsuzluğunuda kendi seçecek. Ona laf yok ama nedir bu acele. Çocuklar sünnet olalı kaç sene oldu zaten. Sırf para toplanacak bişey için yanlış zamanlama. Amaç o olmasa bile acaba öyle anlaşılır mı diyip bi es vermeleri gerektiğini düşünüyorumözellikle küçük yerlerde zaten götürdükleri altınlar geri gelsin diye sünnet, düğün yapılır bunun aklınıza gelmesi çok normal.
Çocuklar zaten sünnetli, boşanmadan yeni vazgeçilmiş, şimdi mevzu sünnet mi yani? Altınları alıp yenisine düğün yapacak bence de enişte.
Ortada bu kadar rezillik varken sünnet düğününe tamam diyen kuzeniniz kandırılmıyor. Bence en uyanık olan o. Yoksa bunca rezillik içinde düğün düşünen kuzen ya aşırı uyanıktır ya da fazla fazla saf. (Daha beterini yazmak istemiyorum) eee ben ortada o kadar saf birini de göremiyorum. Konuşa kandırılacak olanlar bu rezil aileye takı getirenlerdir.Çevre akraba arkadaş gayet geniş. Mekan hali hazırda mevcut olduğundan sadece ikramlık masrafı yapılacak ki çok çok üstünde takı ve para toplanacağından eminim. Dediğim gibi. 1 düğün yapacak para rahat çıkar.
Ele güne karşı biz iyiyiz havası vermek gibi bi şey sanmam. Eniştenin herşeyi prtaya dökülünce kendi annesi babası bile suratına tükürdü evlatlıktan reddetti koca adamı. Ve dilden dile herşey ortaya serildi. Malesef o çevresindeki ve çevremizdeki herkes herşeye hakim. Anlatsam roman olur. Hayatınızda hiç duymadığınız şeyleri duyarsınız
Ee kimse bisey takmasın maden para takin 100 200 tlAy yok ne kuması. Kuzeni boşıyıp başkasıyla evlencekti. Kuzeni kandırdı barıştı. Çocuklara acil sünnet düğünü yapıyorki toplanılan hediye takıları vs alıp öyle boşanacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?