• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim ne yapsın?

mariangela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
60
0
36
Samsun
Merhaba arkadaşlar. Şansı bir türlü yaver gitmeyen kuzenim çalıştığı kuruluştaki bir kızdan hoşlanıyor. Onu bir toplantıda ve bir kez de servise binerken görmüş, elinde yüzük yokmuş. Göz göze gelmemiş ama sanırım kısa bir süre de olsa kız onu görmüş. Kendisiyle doğrudan temas kurma şansı yok. Ortak arkadaşı yok. Çalıştıkları birimler farklı binalarda. Fakat kızın mesleğini, e-mail adresini, iş telefonunu ve doğum tarihini biliyor. Kız terazi burcuymuş. Kendisi kızdan 10 yaş büyük ve kuzenim 38 yaşında. Kıza e-posta ya da telefonla ulaşma şansı var ya da gözünü karartıp kızı odasında yalnız yakalaması gerekiyor ya da bir aracı göndermesi gerekiyor. Abim iyi bir pozisyonda çalışıyor, bilgileri ve fotoğrafı kuruluş sayfasında mevcut. Aynı şekilde kızın da sayfası var. Yani güvensiz bir ortam yok.

Kızdan çok etkilendiği için reddedilmekten korkuyor. Sizce onunla tanışması için hangi yöntem en mantıklı? (e-posta, telefon, mektup, aracı, direkt). Çok iyi biri olduğu için ona yardımcı olmayı ve üzülmemesini istiyorum. Önerilerinizi yazarsanız çok sevineceğiz.

Merhaba arkadaşlar. Şansı bir türlü yaver gitmeyen kuzenim çalıştığı kuruluştaki bir kızdan hoşlanıyor. Onu bir toplantıda ve bir kez de servise binerken görmüş, elinde yüzük yokmuş. Göz göze gelmemiş ama sanırım kısa bir süre de olsa kız onu görmüş. Kendisiyle doğrudan temas kurma şansı yok. Ortak arkadaşı yok. Çalıştıkları birimler farklı binalarda. Fakat kızın mesleğini, e-mail adresini, iş telefonunu ve doğum tarihini biliyor. Kız terazi burcuymuş. Kendisi kızdan 10 yaş büyük ve kuzenim 38 yaşında. Kıza e-posta ya da telefonla ulaşma şansı var ya da gözünü karartıp kızı odasında yalnız yakalaması gerekiyor ya da bir aracı göndermesi gerekiyor. Abim iyi bir pozisyonda çalışıyor, bilgileri ve fotoğrafı kuruluş sayfasında mevcut. Aynı şekilde kızın da sayfası var. Yani güvensiz bir ortam yok.

Kızdan çok etkilendiği için reddedilmekten korkuyor. Sizce onunla tanışması için hangi yöntem en mantıklı? (e-posta, telefon, mektup, aracı, direkt). Çok iyi biri olduğu için ona yardımcı olmayı ve üzülmemesini istiyorum. Önerilerinizi yazarsanız çok sevineceğiz.

1. Direkt..
2. Mail..
3. Telefon..

Ama Asla Aracı Olmasın..:20:
Bu İlişki 2 Kişilik, 3. Kişiyi Taşımaz..

38 yaşında ve napcanı bilmiyo mu
yaşı yazmasan bu yazdıklarını okusam şirketteki stajerlerin kesişmeleri zannedicem
direkt bence gerisi komik olur

bence bir kere toplantıda ve serviste gördüğü insanı aramak mail atmak şu an için doğru değil ortam yaratmaya çalışssın

Bence de aracısız olmalı kesinlikle, çünkü araya birinin sokulmasından en başta kız rahatsız olur.Mail ya da telefondan ziyade yüzyüze konuşmak bence daha samimi ki zaten kuzeniniz 38 yaşında koskocaman adam, niyetini açıkça belli etmekten çekinmemeli.

direk kızla iletişime geçsin bence telefon olmaz çünkü ben olsam kızardım şahsen kırk yıllık tanıdık gibi telefonla ulaşmasını...direk olmazsa mail yada küçük bi not yazıp masasına çekmecesine bırakma şansı olabilir..hani sapık gibi değil de niyetinin iyi olduğu gibisinden bi not yazabilir ama ilk önce sevgilisi var mı öğrense daha ii olur

Aracı fıkrını hıc dusunmeyın bıle .ne kadar guvendıgınız bırı bıle olsa ,kızın ıs yerınde adı cıkmayacagı ne malum .kabul edecegı varsa da etmez bu durum da.
e-posta yoluyla maıl ısı de rısklı cunlu,maılı okumadan sılebılır .valla ben de cogu maıllerımı okumadan sılerım .
en dogru olanı kendısı konusması ama ,o gucu kendınde bulamıyor ıse telefon ıle acılması cok daha mantıklı bu durum da.

Tekrar merhaba. Kuzen bir bahane yaratıp odasına gitmiş yalnızken kısaca yüz yüze görüşmüş. Kızı beğendiğini ve görüşmek istediğini söylemiş. Kız da şu an bir ilişki düşünmediğini söylemiş. Sizce bundan ne anlam çıkarması gerekiyor?

Back
X