• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim seni bütün akrabalara rezil edeceğim diyor

Anneanne ifşası mi olur şaka mi 🤠 ayrıca milletin özelini başkasına anlatacak kadar açıkağızlı olmasaydiniz keşke siz de. Kuzeniniz de böyle bir şeyle nasıl tehdit edebilir. Çift başlı yılan sohbet ederken gibi bir şey olmuş kusura bakmayin daa
🐍🤝🏻🐍

herkese merhaba, şimdi kızlar sizinle bişey paylaşıcam , kuzenim var bi tane bununla bizim evde oturuyorduk
malum dedikodu yapıyorduk
anneannemin yıllar öncesinde yaptıgı hatayı yani ifşasını özel bir sırrını buna anlatmış bulundum , buda bunu ses kaydı yapmış şimdi bana diyoki sosyal medyaya atıcam seni rezil edicem bütün akrabalara diyor , ben napıcam nasıl durdurucam onu : (
Bişey yapamaz seni korkutuyor anneannenin sırrıymış senin deyil anlatsada aile büyükleri ikinizde kızar kendiniz deyil anneanneniz rezil olacak

herkese merhaba, şimdi kızlar sizinle bişey paylaşıcam , kuzenim var bi tane bununla bizim evde oturuyorduk
anneannemin yıllar öncesinde yaptıgı hatayı yani ifşasını özel bir sırrını buna anlatmış bulundum , buda bunu ses kaydı yapmış şimdi bana diyoki sosyal medyaya atıcam seni rezil edicem bütün akrabalara diyor , ben napıcam nasıl durdurucam onu : (

Ben olsam telefonunu alır paramparça ederim🤣🤣

Gizli ses kaydı aldığı için asıl kendisinin suçlu olduğunu ve şikayet edeceğinizi söyleyin.

Dedikodu yapmamanız gerektiğini de ders olarak alın, koyun cebinize.

Yallah tazyik deseydin 🙄 dünyanın eeeeen kötü suçunu da işleseniz korkacağınız en son şey rezil olmak olsun. Naparsa yapsın, özür dilersin en kötü ne var

Yahu anneannenin ifşası en fazla muhallebicide romantik bir şekilde tatlı yemek olmalı aklıma başka bişey gelmiyor 🤣

Back
X