Kuzenim tarafından kandırıldım.Nişanlım terketti.YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bu sefer nedense inandımmemlekette ne saçmalıklar dönüyor neden olmasın.sanki akraba evliliği bitmiş mi ki kuzenin salça olmasına inanmayım.
konu sahibinin en büyük hatası ona yavşayan akrabasının niyetini anladıktan sonra kendinden uzak tutmaması,üstelik çocuk daha önce dayak bile atmış.
Sanki kuzenin ilgisinden şikayetçi de ama hoşuna da gidiyor gibi günahı boynuna

Kuzeninizin size olan takıntısı varken nasıl gözü kapalı kuzeninize inanıp nisanlinizi ezip geciyorsunuz hatalı olan sizsiniz nisanlinizdan böyle bir seyi saklayarak kuzeninizin eline koz vermissiniz bu saatten sonra yapılacak bir şey yok rahat bırakın

Ben de aynısını düşündüm bonivacım.

Dizilerde böyledir ya kendine bariz aşık olan çocuğa hâlâ iyi davranır esas kız onlara özenmiş ellam

Bi erkekten hoşlanmıyorsanız onu kendinizden soğutun bu bağırıp çağırarak değil tiksindirerek olur

Yok kanka, dayak kötek bizim toplumumuzda normal. Bence adamın bunu görünce kusması kısmında hikaye cortladı.
Bunca senelik Türkçe öğretmeniyim, hikayeden anlarım.
Ama psikolog bir arkadaşı bunun mümkün olduğunu hatta konu sahibini çöp olarak gördüğüne dalalet olarak yormuş bilemedim.

Bence de rahat bırakın çocuğu. Zaten yetimliğinden dolayı yaralıymış daha da yaralamışsınız. O sizi ailesi görmüş aileni ailesi bilmiş. Yazık etmişsiniz. Zor toparlarsınız gibi geliyor.

Ama psikolog bir arkadaşı bunun mümkün olduğunu hatta konu sahibini çöp olarak grçöedüğüne dalalet olarak yormuş bilemedim.
Ortalama bir psikolog böyle konuşmaz. En iyisi olmasına bile gerek yok, seni çöp gibi görüyor demez.
Ben bile demem ayol.

Yaşım 24 diyor ama neden profil de 32 ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…