Kuzenim tarafından kandırıldım.Nişanlım terketti.YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kuzeninizin nasıl biri olduğunu bile bile ona inanmayı seçmişsiniz. Hadi tartıştınız bu kadar bel altı (yetimhane büyümesi) vurmaya utanmadınız mı? Bence herkes kendi yoluna gitsin bu saatten sonra zor toplanır bu ilişki

korkunç bir insansınız, iyi ki sizden kurtulmuş ve umarım asla da affetmez.

Sevdiğim adam diyorsun birbirimize güveniyoruz diyorsun teyze oğlu lafıyla hareket ediyorsun yazık cidden yazık Bence sizi seven teyzenizin oğluyla evlenın karekterler de aynı çok yakışırsınız. Benim gibi düşünen lütfen beğensin sayımızı bilelim

Ben şeyi merak ettim, sizin etrafınızda akıl danıştığınız psikolog arkadaşınız dahil, aklı selim hiç kimse yok mu gerçekten?

Sizi görünce midesi bulanıp kusuyormuş daha ne olsun istiyorsunuz.

Toksik bir insansiniz. Uzak durun temiz insanlardan

4 sayfalık konuda toplu banlanmayla tarihe geçmek istiyorsanız geyik yapmaya devam edebilirsiniz, hikayeye ve üyeye inanmıyorsanız rapor etmeyin geyik yapın kuralı mı getirildi de paso geyik yapmıyorsunuz.

Son düzenleme:
Ya sen şunu bir kabul etsene sen bu adamı sevmiyorsun. Kimi kandırıyorsun sen. Seven insan milletin dolduruşuna gelmez insanın zayıf noktasından vurmaz. Kuzeninle evlen. Adamdan uzak dur.

Bi midem bulanmadı değil

Bu yazılanlar doğru mu kurgu mu? Bana kurgu gibi geldi. Zira harp okuluna gitmiş birinin muhakeme yeteneği gelişmiştir, bu kadar kolay kanmaz...

insanları zayıf noktalarından vuran kişilerden nefret ederm. Adama bunları yaşatmaya hakkınız yok. Kuzeniniz zaten güvenilmez birymiş onun sözüne nasıl inanırsınız? Bu devirde akraba evliliği ne ya esas en iğrenç olan şey bu

Gorusmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…