kuzenim ve ben :'(

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.045
208
şimdi sizde kuzenlerinizin eşyalarını kullanırsınız öyle değil mi ? ama kuzenim benim bu konuda tam 3 kez kalbimi kırdı şimdi istanbula bize geldiler makyaj malzemelerini bizde unuttu tama sen kullan kuzu dedim aradan 3 ya geçti ramazan ben ankaradayım bir mesaj benim makyaj malzemelerim sende ben kaç aydır makyajsız geziyom sen onları hayvan gibi sürüp yüzüne boca ettin demi sonra bunu şakaya vurup siniye çektim :)) bunun abiside ankarada benim teyzem de abisinde buluştuk biz ikimiz luna parka gidicez abimin eşi dediki çöpleri dökün o iki poşet almış ben 1 poşet almışım ki bu olayda bana oruç vakti söz veriyo lunaparka gidicez iftarda sözünü bozuyo sonra çöpten sinirlenice ben seni lunaparka götürcektim ama şimdi eve dönüyoruz o arada da benim canım dondurma istedi kendi paramla filan alıcam haaaaaaaa yok onu da almıyoz sen bana bağlısın senin bana ihtiyacın var 1 saat küstüm sonra tamam dedim siniye çektim o gün arife bayram günü ben bunun tuniğinmi giydim sonra biz istanbula döndük bayram bitti dün yine mesaj sen benim tuniğimi aldın benim ankarada giycek bir şeyim kalmadı yaptığın ayıp giymeyecekti o tuniği bende dedim ki hep böyle yapıyosun bende 7 yaş büyük bu arada tuniğini postaya koyup yollayayım işte şimdi olmazmış benim o zamn ince düşünüp istemem lazım mış mış o kıymamış da vermiş bizim o gün gideceğimizi biliyomuşum ki bvilmiyodum harbiden bilmiyodum hatta babam aşağı inince valizini al son gün teyzede kalıcan ben abisinde kaldım babamlar hiç kalmadı eve geldik annemde niye tuniğini getirdin geri isterse diye kızdı onada diyemiyom bir şey (((( ama şimdi hem nişanı var hem düğünü ALLAHIN HAKKI 3 tür o bu 3 hakkı kullandı ben en düğününe gitmek istiyorum ne nişanına ama sözlüsü askerde pskolojisi bozulmuş olabilir ne yapmalıyım bilmişyorum dünden beri içime oturdu anlatamk istediim

Isterse babanin oglu olsun, kimsenin esyasinin izinsiz kullanilmamasi gerekir diye dusunurum. Su ana kadar hicbir kuzenimle ortak giyinmedik, birbirimizin esyasini kullanmadik. Kuzen olmaniz otomatikmen her malinizin ortak oldugu anlamina gelmiyor.

Konunun ayrintilarini pek anlamadim, cop, dondurma meselesini filan. Oyle kendi paranla dondurma alacakken "hayir, bana baglisin" gibi laflar sacma.
Ama onun disinda kuzenini haksiz bulmadim. Onun makyaj malzemerini kullanmaman, tunigini filan giymemen gerekirdi benim gozumde.

Bence sen fazla ileri gitmissin bu esya kullanma konusunda, ben olsam ben de laf ederdim acikcasi.

evet biraz karışık anlattım bakınca anladım ama hepsinde izin verdi ben zaten en ufak bir mırın kırın istemem hissetsem dokunmam yani hepsinde ilk başta al tepe tepe kullan sonra yok falan filan lar

Kuzenimi birak ablamin esyasini bile nadir kullanirim. Ustune kiyafeti giyip gitmissin bi'de sen.

Konunu pek anlamadim ama en nefret ettigim sey esyalarimin kullanilmasi kiyafetin mi yok niye agzina boyle laf veriyosun madem huyunu biliyosun?

Kuzenimi birak ablamin esyasini bile nadir kullanirim. Ustune kiyafeti giyip gitmissin bi'de sen.

Konunu pek anlamadim ama en nefret ettigim sey esyalarimin kullanilmasi kiyafetin mi yok niye agzina boyle laf veriyosun madem huyunu biliyosun?

aslında huyu böyle değildi mesela aramızda 7 yaş var ama bedenlerimiz boylarımız filan aynı oda benşmkini kullanır yoksa bende kullanmma mesela 2 senir yüzünü görmediğim kuzenimde var ama onunla kardeş gibiydik bilmiyorum bir anda değişti

ben hatasız kulum demiyorum yanlış anlaşılmasın büyük hata bende kabul ama beni bu tavrı çok kırdı ve ne yapmalıyım bundan sonra ona nası davranmalıyım ?

Koskoca insanların önce rızasıyla verip ardından cocuk gibi niye aldın vs demesi de ne kadar saçma. Tamam bende sevmem herkesin eşyalarımı kullanmasını ama hoşnut değilsem belli ederim. Etmediysem üstünden aylar geçtikten sonra sen şöyle yapmıştın demek bildiğin çocukluk. Bu da size tecrübe oldu işte. Düğüne gidin ama gitmiş olmak için sadece bence.

teşekkür ederim kendimi çok kırılmış hissediyorum yüzüme karşı çok iyi ama mesaj atarken öyle değil orada çok kırıcı

ne kimsenin eşyamı kullanmasını isterim nede vermek isterim bana özeldir o.. bence sende biraz mesafe koysaydın şimdi bu kadar üzülmezdin takmazdın canım

O 3 hak ne anlamadım ben.. biri makyaj eşyaları, biri tunik biri de dondurma mı?

Yazı stilinden ve takıldığın şeylerden yaşına en fazla 15 diyorum, doğru mudur?

ne kimsenin eşyamı kullanmasını isterim nede vermek isterim bana özeldir o.. bence sende biraz mesafe koysaydın şimdi bu kadar üzülmezdin takmazdın canım

evet ya ben salağım bunu şuan yakın bir akrabamdan kazık yiyinc e fark ettim ( biraz argo oldu k.b ) bundan sonra kimseye çok yakın davranmayacağım

evet ya ben salağım bunu şuan yakın bir akrabamdan kazık yiyinc e fark ettim ( biraz argo oldu k.b ) bundan sonra kimseye çok yakın davranmayacağım

hayır ya kendine salak falan deme. sadece tecrübesizdin ama şimdi farkındasın bazı şeylerin

hayır ya kendine salak falan deme. sadece tecrübesizdin ama şimdi farkındasın bazı şeylerin

evet farkındayım ama hep aynı şey oluyo benim başıma hep aynı şey geliyor sonra annem den azarı ben işitiyorum iyi olduğu bir gününde anlatacağım fazla kızmasın diye

17 yaşındayım ama çocuk ruhluyum şimdi bunlara takılmaz mı ?

17 yaş çocuk sayılır zaten canım, çocuk ruhluyum demene gerek yok.. 5 sene sonra falan bu yazdıklarına güleceksin... sana tavsiyem bir daha sana ait olmayan hiçbir şeye elini bile sürme..

17 yaşındayım ama çocuk ruhluyum şimdi bunlara takılmaz mı ?

Çocuk ruhlu değil direkt olarak çocuksunuz. Hatanın çoğunluğu sizde, nezaketen giy kullan demişse bile sizin kabul etmemeniz gerekliydi hatta siz abartıp yanınızda götürmüşsünüz. Ayrıca Allah aşkına lise öğrencisisiniz noktalama işareti kullanmayı ve metin yazmayı öğretmediler mi size?

biraz sert oldu sanki noktalama işaretleri 2 gün sıktım kendi mi sonra heycan yapıp yazdım diğer sorunuz için mesela ben hiç bir şeyi nezaket için demem ki millet kuzen filan der ben abla derim herkes şaşarır ne alaka kuzen filan de ne alaka diye ben herkesi kedim gibi sandım evet hatalıyım kabul ediyorum hatalarımla büyüdüğümü düşünüyorum teşekkür ederim yorum için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…