kuzenim ve ben :'(

Bastan sona katiliyorum dusuncelerine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ablamın giysisini ödünç alırken bile izin isterim. Saygıdandır bu yapılması gerekir, sonucta mal onun malı en azından izin isteyebilirdin.
Makyaj malzemelerini sende unutmuş madem kargoya vermek cok mu zor? Ablam geçen bize geldiğinde deri cektini unutmuş, bana dedi ki al canım sen giyersin boş ver dedi ama biliyorum ki sevdiği bir giysisi ve kullanıyor, kargoladım hemen, elime yapışacak değil ya.
Çöp poşeti muhabbetine girmiyorum bile kaç yaşındasınız anlayamadım ??
Evet kuzeninizin dan diye söylemesi sizin kalbinizi kırmış olabilir ama kız haklı. Ben de kuzenimden ancak çok lazım olduğunda kıyafet isterim, mesela geçen gün bisiklete bindim baktım pantolonum bisiklet yağı olmuş, o halde gezemezdim eşofman istedim, sağolsun verdi, verir de yani hiç bir eşyasını izin almadan alıp kullanmam, o da benden aynı şekilde. Para mevzusunda da bazen yemeğe gideriz ben ısmarlarım, yol paramızı o çeker falan ama genelde alman usulü yaparız, herkesin parası da kendine.
Özetle; ben sizi haksız buldum, kırılabilirsiniz ama bunu sürdürmeye hakkınız yok çünkü bu konuda haklı olan kişi kuzeniniz.

kıyafetini de malzemeleri ben değil o verdi daha önce böyle değil di o giy dedi kıyafetini sonra böyle yaptı bu kiyafet sana yakıştı dedi

Son düzenleme:
kıyafetini de malzemeleri ben değil o verdi daha önce böyle değil di o giy dedi kıyafetini sonra böyle yaptı bu kiyafet sana yakıştı dedi

Her neyse ne, niye başkasının eşyasını kullanıp sonra lafını çekesiniz ki?
Ben bir kere rahat edemem mesela, size tavsiyem bundan sonra size eşyalarını kullanması için yalvarsa da kullanmayın.

yani bu konuda yapılacak tek bir şey var oda bundan sonra kendisi verse bile onun eşyalarını almamanız dolayısıyla size edeceği lafları kısıtlamanız ısmarladığı çayı hesaba katıp sonra ileride kafaya kakan insanlar var bu devir böyle maalesef kimseden bir şey almayın düğün merasimlerine katılın ilerde bu sebepten gitmemiştim diye hatırlarsınız gereksiz bir tartışma unutun gitsin ..

bilmiyorum kararsızım belki giderim belki gitmem duruma bağlı yorum için teşekkür ederım

ben de eşyalarımı yakınlarımla bile paylaşmayı sevmem ve birine verdiğim zaman uzun süre onda kalmasını istemem.başkasının eşyasını da sadece kullanmak zorunda kaldığımda kullanırım.ama kuzeninizin bunu sizi kıracak şekilde söylemesi yanlış."makyaj malzemelerim(veya tuniğim) bana lazım" dese zaten anlardınız.ayrıca kendi paranızla dondurma almak istemişsiniz ona bile izin vermemiş, çok saçma.kendi ısmarlayacak olsa bile saçma ki alt tarafı
dondurma yani.

bende sizin gibi düşünüyorum beni anlayan biri :))))))))) çok teşekkür ederım

Kesinlikle ne ben kuzenimin esyasini kullanirim ne deonkar benimkini.heleki izin almadan yapilirsa kavga cikaririm en nefret ettigim seydur.bana yapilmasini istemedigim seyleri ben baskasina yapmam.sizde o izin verse de kullanmayiverin.cok mu zor.ne diye laf yiyosunuz..ve anlamiyorum agziniz zaten makyaj malzemelerinden yanmis daha ne kuzeninizin esyalarini kullanmaktaki israriniz??? Kuzeninizi tanimis olmaniz gerekti.

Son düzenleme:
Kuzenlerimle benxde cok yakinimdir.. aramizdada en az 10 yas var.. bayramda kucuk kuzenimden siyah siradan bir sac lastigi aldim.. donuste unutmuşum vermeyi icime dert oldumm aradim ozur diledim.. ben onlarin ablalariyim kendileri verdiler ama bu benim onlarin esyalariyla istediğimi yapabilecegim anlamina gelmiyor.. kim olursa olsun alma.. kendi kirik koltugun baskasinin tahtaravinindan iyidir..

17 yaşındayım ama çocuk ruhluyum şimdi bunlara takılmaz mı ?

Huyunu öğrenmissiniz ona gore davrann kimsenin esyasina dokunmayin unutsa izin verse bile.. Benim kuzenim makyaj malzemesini unutsa curuse kullanmam gerek yok çünkü gidip alirim hem laf duymam hem kafam rahat olur..

Ayrıca bende hic sevmem eşyamin kullanilmasini

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

evet ağzım yandı bir kere bir daha yapmayacağım ilk başta neden ders alamdım bilmiyorum oruç kafama vurdu bir kere heralde :) yorumlar için teşekkür ederim

kıyamam ya ne kadar güzel cevaplar vermişsin yorumlara, belli ki çok kibar bir kızsın sen.. anlaşılan sen samimi görüp almışsın ama bundan sonra almazsın sıkma canını.. ben de sevmem eşyalarımın kullanılmasını hatta kız kardeşimden bile izin almadan almam :) ama kuzenin de abartmış 2 makyaj malzemesi için bayram günü can sıkmaya gerek yoktu.. olgunluk gösterememiş, sende sıkma artık canını

Yazdığını anlayayım diye burada kendimle savaş verdim. Bu nasıl bir yazıdır? Neyse, ben ilk soruna cevap vermek istiyorum. Tabi ki hayır. Kimseyle ortak kullanmam. Asla kıskandığımdan değil gider aynısını alırım biri isterse ya da veririm ama ortak kullanmak nedir ya? Ay, düşüncesi bile korkunç!

hiç bir şekilde kuzenimin eşylarını kullanmam insanların giysileri ve makyaj malzemeleri kendine özel olmalı bence ve her iki tarafta hatalı

Yuzunuze karsi hayir diye diyemiyodur sonra pisman olup msj atiyodur.ama hatsli sizsiniz huyunu biliyor umursamiyorsunuz kullanmayin.kiyafetinizmi yok.bdnde hoslanmam bu davranislardan.makyaj mlz.kargoyla gönderebilirsiniz kiyafetide hemen cikarabilirdiniz babaniz bavulu al gdyrz dediginde.sizde cok masum gelmediniz bana biseylerin arkasina siginip hazirciligi seviyorsunuz gibi

hadi sen 17 yasındasın anladım da kuzenin 24 yasında hala coluk cocuk muhabbeti yapıyor. anlamadım cok karısık, dondurma, çöp falan gereksiz detaylar gibi geldi. ayrıca Allah askına noktalama işareti ve paragraf kullan bir daha konu açarsan, aynı cümleleri 2-3 kez okudum dönüp dönüp.

anladığım kadarıyla yorum yapacak olursam da, boyle ufak tefek seyler için nişana düğüne gitmemezlik etme, cok ayıp. bi de giderken yanında makyaj kutusunu ve tuniği de götürmeyi unutma
:112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…