ah bi anlasam bazen diyorum ben mi safimCanım sen o kuzeninle görüşmeyi kes. Resmen yuvanı bozmak için uğraşıyor. Hiç güven vermedi bana
aslinda hic inanamam oylesine bakar ve baktirirdim.kuzenim illa ne dese cikti artik kise korkup baktirmiyor herseyi biliyor bak gor cikacak dedi. falan oderece beni okadar ikna ettiki cikacagina.anlamatamCok karisik yazmissin bastan sona okudugum icin kendimi tebrik ediyorum. Fal sihir bunlari birak inanma hic baktirma bile bunlar cahil işi şeyler. Hayatini yonlendirmek icin fallara ve baskalarinin bu kadar evliligine karismasina ihtiyacin yok.
kizim yanimdaydi bayagi bozuk yazdim sanirim ozur dilerim.vastan duzelticem elimden geldigi kadarbiraz daha anlaşılır yazarsanız anlıcam
sanirim dalga geciyorsunuz orada ben yasadim bunlari esimin yaninda beni yerin dibine soktu esimide yeni taniyor ilk tanismalariydi.kendi icinde ben asla yaomam ben soyleyim diye devam etti ve buyukluk tasladi..evet malesef bizim aileden sulale onun icin hep kotu diyor ve evine koyma diyor srvebini hic bilmiyorum.sormadimda.Türkiye'deki dayin ne diyor bu konuda peki???
Hicbir sey anlamadim ama Kuruntu Ailesi gibi maşallah. Evrensel bir baginiz var mumkun degil ayrilamazsiniz
sanirim dalga geciyorsunuz orada ben yasadim bunlari esimin yaninda beni yerin dibine soktu esimide yeni taniyor ilk tanismalariydi.kendi icinde ben asla yaomam ben soyleyim diye devam etti ve buyukluk tasladi..evet malesef bizim aileden sulale onun icin hep kotu diyor ve evine koyma diyor srvebini hic bilmiyorum.sormadimda.
yok aslinda hic kimseyle paylasmam ama teyzem cok degerli ve yapici bir kadindir.ben ablamadim kuzenim neden oyle bisry yapti acti konulari karisti.guvenim kirildi orda.guvenme ditenler hakki ciktiInanin ki ben hicbir sey anlamadigim icin boyle yazdim. Hala da anlamadim. Neden sizin evinizin icine başkaları karisiyor? Milleti uzak tutun majreminizden..
hayir fali belirtmemin sebebi esim herseyi bilir diyerek ona anlattiklarimizi esine anlatmis olmasi kuzenimin.ayrica esim beni almaya geldiginde bir saat bi muabbetten sonra sacmalamaya baslayip esime beni kotu gosterip kendisi bu hatalari yaomadigini belirtip ve orda teyzrmle konusurken duydugu biseyi esimle ve benimle ilgili bi seyi esime acip bu konudada hatalisin diyip esimi doldurmasi.esiminde anlattin diye orda benimle kavga etmesi.yani kuzenimin patapatsizligi.ben sadece anlamadim patavatsizmi yoksa kotu kalpli mi.ara bozucumu.?sorun o.ben kendim anlayamadigim icin konu actim.kuzenime guvenim kirildi.annemde dahil herkesin onla gorusme sana zarar gelir demesi hakli ciktisizin aile komple İngiltere İsviçre ve kuzen de pariste eşide İtalyan bu şeytan üçgeninde fal denilen saçmalık ana temayı oluştururken iki gerizekalı hasebiyle eşinle birbirine mi giriyosun ...şimdi benim bu cümlemde tercüme edilebilir zira konu ya çok saçma ya çok karışık anlatılmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?